Campionatul national de pescuit la crap 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
Cristi Matei
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Campionatul national de pescuit la crap 2012

Mesaj de Cristi Matei »

claudiue scrie:Nu cred ca e bine sa se stearga pur si simplu !
Nu ca mi-as dori sa citesc ce scrie Popescu....dar stergerea unor postari duce la stergerea altor postari...si la modificari de postari...si toate cate s-au mai intamplat pana cum!
Pe ce criteriu se decide ca o postare sa fie stearsa? Criteriul de off-topic? 50% din postari sunt off-topic...
m-am blocat si nu stiu ce sa-ti raspund...ai 2 variante:
1. accepti regulile acestui forum
2. nu accepti regulile si o persoana desemnata te trage de maneca prin modificare, de cateva ori, averstismente sau interzicere temporara de a mai posta.
intelegi? :roll:

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

[quote="Vladut Mateianu"]Inca de la inceput organizatorul a fost Avps Soimul. Asociatia dispune de sprijinul mai multor entitati, nu cred ca este cazul sa fie luate la misto. Mai ales de un presedinte de federatie.

PS Mai bine verifica zvonul conform caruia, conducerea apcr (adica av) a luat hotararea sa se alipeasca federatiei, apoi sa incerce schimbarea conducerii cu votul majoritatiii...... repet, nimic oficial, doar zvonuri. Dar destul de logic pasul.... :wink:[/quote

Se pare ca a gresit metoda din moment se lupta ca disperatul sa desfiinteze federatia. Mai nou a dat de lucru si la instante, depunand un statut semnat de Costelus si care e nul de drept. Saracul judecator se tot cazneste sa afle ce a fost in mintea lor si tot da termene de judecata. Ia uite ce chestie:
http://portal.just.ro/InstantaDosar.asp ... AwMjcyNzA4
S-ar putea, daca judecatorul constata ca documentul este falsificat, unii sa intre pe undeva, pe unde nu se pescuieste.
Sa revenim la organizare. Este AVPS Soimul federatia nationala de pescuit sportiv? Este autorizata sa organizaze competitii oficiale? Probabil ca o sa verifice parchetul. Am zis si o repet; vremea impostorilor din pescuitul sportiv a apus. Adio!

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Avps Soimul este membra Agvps Romania. Iar Cips-Fips a incredintat organizarea CM Agvps-ului. Probabil ca daca Cips ar fi incredintat organizarea CM altei asociatii (federatii) din Romania, Agvps si-ar fi vazut doar de problemele interne.
Asa ca, cred ca ar trebui sa va razboiti cu Cips-ul, nu cu Agvps-ul !

Si atentie la formulari, se poate intelege altceva : :D
Popescu Stefan scrie: Am zis si o repet; vremea impostorilor din pescuitul sportiv a apus. Adio!
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

VM,
Oare de ce am impresia că nici tu nu crezi ce spui? Ce se întâmplă dacă Congresul CIPS afilază federația la Congresul următor? Cine va organiza Campionatul Mondial din România?
Răspunde la aceste întrebări și poți deveni credibil. Restul sunt povești de adormit copiii. Tu chiar crezi că am înființat această federație să ne aflăm în treabă?

carp_master
Partener Crapmania.ro

Mesaj de carp_master »

Cristi Matei scrie:
claudiue scrie:Nu cred ca e bine sa se stearga pur si simplu !
Nu ca mi-as dori sa citesc ce scrie Popescu....dar stergerea unor postari duce la stergerea altor postari...si la modificari de postari...si toate cate s-au mai intamplat pana cum!
Pe ce criteriu se decide ca o postare sa fie stearsa? Criteriul de off-topic? 50% din postari sunt off-topic...
m-am blocat si nu stiu ce sa-ti raspund...ai 2 variante:
1. accepti regulile acestui forum
2. nu accepti regulile si o persoana desemnata te trage de maneca prin modificare, de cateva ori, averstismente sau interzicere temporara de a mai posta.
intelegi? :roll:
Cristi cu tot respectul care am pt tine , modificarile de postari si stergere postarilori care nu il convine unuia sau altuia nu este correct si punct.
http://www.flufy.ro
Paturica cu maneci

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Vladut Mateianu scrie:Avps Soimul este membra Agvps Romania. Iar Cips-Fips a incredintat organizarea CM Agvps-ului. Probabil ca daca Cips ar fi incredintat organizarea CM altei asociatii (federatii) din Romania, Agvps si-ar fi vazut doar de problemele interne
aha, nu mai organizeaza firma din c-ta, ci avps soimul. am inteles.
dar soimul nu participa cu lot?
The One Team

Cristi Matei
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Matei »

eu nu am modificat decat postari care contineau limbaj indecent si am sters cateva postari cu continut spam.
acelasi respect :wink:

andrei vladeanu
Veteran

Popescu Stefan scrie:[PS Mai bine verifica zvonul conform caruia, conducerea apcr (adica av) a luat hotararea sa se alipeasca federatiei, apoi sa incerce schimbarea conducerii cu votul majoritatiii...... repet, nimic oficial, doar zvonuri. Dar destul de logic pasul.... :wink:[/quote
nimic adevarat.
The One Team

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

andrei vladeanu scrie:
Popescu Stefan scrie:[PS Mai bine verifica zvonul conform caruia, conducerea apcr (adica av) a luat hotararea sa se alipeasca federatiei, apoi sa incerce schimbarea conducerii cu votul majoritatiii...... repet, nimic oficial, doar zvonuri. Dar destul de logic pasul.... :wink:[/quote
nimic adevarat.
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
marea unire de la Alba :lol:
Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

soimu participa sau organizeaza?
The One Team

senzor planet