Cu exceptia unor pescari cu state vechi din clubul Cetate, pescari pe care ii salut, restul cred ca sunt doar cu numele pe hartie! Aici vorbesc doar de cei de la crap!

Unde sunt sutele alea de pescari? Sunt in curs de legitimare?
Moderator: gor965
Nimeni nu s-a născut pescar sportiv, nici măcar dumneavoastră. Acele „nume pe hârtie”, vor deveni viitorii pescari sportivi de competiție. Chiar credeți că actuala generație de pescari sportivi va fi veșnică?irinel bunica scrie:Popescule, listele cu pescari tai sunt extraordinare:)![]()
Cu exceptia unor pescari cu state vechi din clubul Cetate, pescari pe care ii salut, restul cred ca sunt doar cu numele pe hartie! Aici vorbesc doar de cei de la crap!![]()
![]()
Unde sunt sutele alea de pescari? Sunt in curs de legitimare?
Da. Am de comentat. De mult îl aștept pe Tudose la cotitură.ANTIFANE scrie:am tot vazut ca postati prostia lui Bentu si a lui Selaru pe forumul stationaristilor, unde eu nu am acces.
Apropo managerul Tudose a facut rost de bani pt Polonia, ce ai de comentat?
don' Presedinte, a ramas cineva nedat in judecata in tara asta? ia vezi cum ajungi si pe la Geneva sa obligi FIPS-CIPS sa faca federatia lu' peste prajit membru, eventual si pe onorabilul ei conducator presedinte de onoareStefan Popescu scrie:Nu te mai imbata cu apa chioara. MTS a fost obligat prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila sa recunoasca federatia, asa ca sperantele sunt desarte.
Te asteapta si el sa faci curatenie in curte!Stefan Popescu scrie:Nimeni nu s-a născut pescar sportiv, nici măcar dumneavoastră. Acele „nume pe hârtie”, vor deveni viitorii pescari sportivi de competiție. Chiar credeți că actuala generație de pescari sportivi va fi veșnică?irinel bunica scrie:Popescule, listele cu pescari tai sunt extraordinare:)![]()
Cu exceptia unor pescari cu state vechi din clubul Cetate, pescari pe care ii salut, restul cred ca sunt doar cu numele pe hartie! Aici vorbesc doar de cei de la crap!![]()
![]()
Unde sunt sutele alea de pescari? Sunt in curs de legitimare?Da. Am de comentat. De mult îl aștept pe Tudose la cotitură.ANTIFANE scrie:am tot vazut ca postati prostia lui Bentu si a lui Selaru pe forumul stationaristilor, unde eu nu am acces.
Apropo managerul Tudose a facut rost de bani pt Polonia, ce ai de comentat?![]()
![]()
![]()