CARPING VREA SA PARASEASCA APCR-UL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

CARPING VREA SA PARASEASCA APCR-UL

Mesaj de andrei vladeanu »

postare facuta azi, 9 iunie, pe apcr.eu, de sorin rudeanu

Pe data de 3 iunie la Brasov eram alaturi de alti cativa presedinti si de arbitrul sef delegat de APCR, dl Filip, sfaraiau telefoanele, nervii tensionati la maxim si toata lumea era in stare sa se ia de piept cu oricine. Numai cei pe care dl Presedinte i-a lasat balta, nepunandu-le la dispozitie hartia de care aveau nevoie, incercau sa dreaga busuiocul. Am zis, hai sa facem etapa si vedem pe urma ce o sa fie dar avertizandu-i pe absolut toti ca Sorin Rudeanu si Carping nu vor mai lua nici o initiativa. Oricum suntem priviti ca fiind oile negre, cei care au ceva personal cu Andrei Vladeanu.

Au trecut trei zile de la incheierea mansei. Astazi aflu ca cineva a indraznit sa puna la indoiala deciziile lui Andrei Vladeanu. Cele pe care acum putin timp toti le blamam. Se pare ca nimeni nu are curajul sa-i spuna in fata ceea ce gandeste. La Brasov am aflat ca cu cateva zile inainte de sedinta de la Nest, dl Vladeanu deja isi depusese candidatura, sistemul telefoanelor functioneaza in continuare. Apreciez puterea de convingere si de manipulare pe care Andrei o dovedeste. Pe aceeasi data de 3 iunie, dupa ce dl Filip ne-a citit postarea lui cu trimitere la El Zorab, am spus ca multi vor fi cei care nu vor mai spune nimic si pe care postarea si probabil telefoanele ulterioare ii vor face sa se razgandeasca. Apreciez de asemenea intocmai ca la presedintele Basescu, natura lui de jucator. A avut cineva curaj sa-i reproseze incidententele create, iar el pt ca a observat ca nimeni nu il sustine pe contestatar a sarit imediat la atac. Totodata pluseaza atacand si Carpingul.

Nu pot spune decat atat, daca respectai decizia noastra, chiar si proasta fiind, punctul 8 nu mai exista. Nu mai exista punctul 8, nu mai exista nici articolul 16. Stiu ca tii foarte tare la acel protocol, ca dorinta de a ocupa o functie cat mai mare, si nu o sa spun ce functie vizezi, asa cum ai zis la Nest, ca sa nu-ti stric ploile din AGVPS, dar ai pus protocolul inaintea dorintei celorlalti presedinti. Ne-ai tratat ca si cum nu am fi existat, transformandu-ne din organizatori de CN cu drept de vot in "prostituatele sistemului".

Acestea fiind spuse, pt ca nu vreau sa mai inceapa alte discutii, alte scandaluri, rog pe cei care se ocupa de partea financiara sa posteze extrasul de cont asa cum s-a stabilit in ultimul AG, iar de la acea data la care se va posta puteti sa luati in considerare ca Clubul Carping doreste sa nu mai faca parte din APCR si sa fim inscrisi ca si club independent cu riscul de a nu beneficia la sfarsit de acea suma promisa de dl Presedinte cluburilor membre. Este o sarcina mult prea grea pentru noi sa facem parte din APCR-Andrei Vladeanu, oricum se confunda, si sa respectam intocmai directivele prea-inteleptului domn Vladeanu.

Si i-as mai reaminti ca in Ian 2010 am venit cu sufletul deschis, trecand peste multe injoseli ce ne-au fost aduse, incercand sa punem umarul la re-abilitarea APCR-ului. Am crezut ca va fi intradevar o schimbare. Se pare ca nu este.
Multumim pt perioada in care am lucrat impreuna.

Te rog nu-mi raspunde si nu ma suna, considera ca data in care veti posta extrasul de cont al APCR, este ultima in care Carping mai face parte din aceasta asociatie. Doresc tuturor un CN lipsit de alte evenimente neplacute si fie ca cei mai buni pe balta sa reprezinte Romania.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Re: CARPING VREA SA PARASEASCA APCR-UL

rudeanu sorin zice -

Pe data de 3 iunie la Brasov eram alaturi de alti cativa presedinti si de arbitrul sef delegat de APCR, dl Filip, sfaraiau telefoanele, nervii tensionati la maxim si toata lumea era in stare sa se ia de piept cu oricine. Numai cei pe care dl Presedinte i-a lasat balta, nepunandu-le la dispozitie hartia de care aveau nevoie, incercau sa dreaga busuiocul. Am zis, hai sa facem etapa si vedem pe urma ce o sa fie dar avertizandu-i pe absolut toti ca Sorin Rudeanu si Carping nu vor mai lua nici o initiativa. Oricum suntem priviti ca fiind oile negre, cei care au ceva personal cu Andrei Vladeanu.

gresit. eu nu am lasat balta pe nimeni. mai mult v-am spus la toti ca daca vreti sa protestati sa NU VA PREZENTATI la mansa. TOTI. nu ai dorit.
hartia pe care o tot invoci nu ar fi rezolvat nimic. l-am sunat pe pasa (sper sa recunoasca) miercuri la 10 dimineata. ca sa-isemnez si stampilez sa nu plece la sibiu. EI MERGEAU LA SIBIU sub orice forma, puteau exista 2000 de hartii. sa fie foarte clar. iar daca e nevoie, o sa-i aduc pe toti martori.
sunteti priviti ca oile negre nu pentru ca ati avea ceva cu vladeanu. asta e o minciuna. ci pentru ca ati fost sunati de cluburile apcr de la sacel sa fiti solidari si sa nu itrati nici voi in concurs la doripesco. ATI REFUZAT.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

sorin rudeanu zice

Nu pot spune decat atat, daca respectai decizia noastra, chiar si proasta fiind, punctul 8 nu mai exista. Nu mai exista punctul 8, nu mai exista nici articolul 16. Stiu ca tii foarte tare la acel protocol, ca dorinta de a ocupa o functie cat mai mare, si nu o sa spun ce functie vizezi, asa cum ai zis la Nest, ca sa nu-ti stric ploile din AGVPS, dar ai pus protocolul inaintea dorintei celorlalti presedinti. Ne-ai tratat ca si cum nu am fi existat, transformandu-ne din organizatori de CN cu drept de vot in "prostituatele sistemului

aici dovedesti ca te-ai bagat la un nivel la care esti total depasit de situatie. ai fost un minunat pescar si mai ales un perfect om de echipa. mai mult, nu ai de unde. daca nu e...

ce tampenie e asta cu punctul 8 nu mai exista???? asta e un STATUT mai baiatule, aprobat si semnat. nu-l schimbi tu cand vrei, prin 24 de randuri pe un forum.

nu am transformat pe nimeni in prostituata, cu atat mai mult pe tine. insa, daca as face-o, in cazul tau as semnala si incestul. televizat.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

situatia banilor o va posta imediat costel stanila

si ca sa inchei in spiritul celor de mai sus, iesirea din apcr nu se face pe forum, la fel cum ai rezolvat tu si celelalte probleme ale STATULUI APCR.
exista niste formalitati de care se va ocupa angelica.

fir intins in continuare.

ps pt carping. puneti-va capitan, lasati-l pe piticu pe balta.
The One Team

Sorin Rudeanu

Mesaj de Sorin Rudeanu »

promit ca este ultima postare, oricum una neoficiala deoarece site-ul oficial al apcr-ului este apcr.eu nu crapmania - proprietate privata , site pe care nu il folosesti, pentru ca are culoarea verde :?: , daca vrei sa-mi mai spui ceva, fara a primi un raspuns din partea mea insa, scrie acolo.

poti sa zici ce vrei...sa acuzi cat vrei, adevarul este unul singur: hartia pe care o invoc nu facea altceva decat a pune pe umerii agvps-ului responsabilitatea oricarui incident. ti-a fost frica de ruperea protocolului si te-ai spalat pe maini ..batandu-ti joc de noi!
ideea ta cu parasirea competitiei de catre toti este o gluma proasta pentru ca asa cum le-am spus-o si celorlalti de la Brasov ..daca faceam acest lucru tot campionatul era dat peste cap, trebuiau reprogramate etape etc etc, lucru care pe tine nu te intereseaza, dar pune-te in pielea organizatorilor. Nu incerca sa spui ca nu a vrut carping sa paraseasca competitia, a fost decizia comuna a celor 3 cluburi.
ca de obicei sti cum sa intorci lucrurile sa para in favoarea ta...adevarul este cel pe care l-am mentionat.

mesaj transmis de che guevara catre david copperfield si nu de pinochio catre vulpoiul hot.
La revedere andrei vladeanu !
TARI IN BILE - JUST BITE ME !

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

depozit in valoare de 84.000 lei (in jur de 20.000 euro) in cont APCR:
Fişiere ataşate
tit.jpg
tit.jpg (43.52 KiB) Vizualizat de 1493 ori
Costel Stanila
A.P.C.R.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@piticu

Nu este frumos ceea ce faci. Si nici ce ai facut la mansa a doua.....si asta iti spun in calitate de coleg, om cu care ai plecat impreuna la lupta !
Pacat.

PS Iar faptul ca nu ai incredere in colegii tai de asociatie si ceri contul public, nu face decat sa-mi confirme cine este de fapt in spatele tau ! :oops: Repet, pacat....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

andrei vladeanu
Veteran

pinochio,
s-a postat situatia banilor

vezi ce indicatii iti mai dau gepeto si vulpoiu hot
The One Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Costel Stanila scrie:depozit in valoare de 84.000 lei (in jur de 20.000 euro) in cont APCR:
14 ECHIPE ........1500 EURO FIECARE ..........21.000 EURO .........PLUS 13 3CHIPE .........900 FIECARE ............11.700 LEI [APROXIMATIV 2750 EURO].................REZULTA UN MINUS DE APROXIMATIV 3750 EURO ...............
CRED CA EXISTA JUSTIFICARE PENTRU FIECARE BANUT IN PARTE :!: :!:
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

andrei vladeanu
Veteran

oanavictor scrie:
Costel Stanila scrie:depozit in valoare de 84.000 lei (in jur de 20.000 euro) in cont APCR:
14 ECHIPE ........1500 EURO FIECARE ..........21.000 EURO .........PLUS 13 3CHIPE .........900 FIECARE ............11.700 LEI [APROXIMATIV 2750 EURO].................REZULTA UN MINUS DE APROXIMATIV 3750 EURO ...............
CRED CA EXISTA JUSTIFICARE PENTRU FIECARE BANUT IN PARTE :!: :!:
nu este problema ta, ci a cluburilor APCR.
pt tine trebuie sa existe justificare doar la 1500 x 14. atat.
fir intins la bunget.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”