Moderator: gor965
Bai nene, minti prin omisiune! Conform legii, Federatia are drept sa trimita lot ACOLO UNDE ESTE AFILIATA!!! ...iar federatia lu" Popescu nu a fost afiliata nicaieri, de cand s-a infiintat! La capitolul pescuit sportiv(de performanta) realizarile federatiei se rezuma la cateva zeci de sesizari, plangeri si procese penale vis a vis de altii care fac performanta, pe timplul si banii lor, la nivel de amatori!
Eu nu mint,doar FRPS are acest drept, votul la CIPS a fost doar amanat nu respins,daca nu crezi intreaba pe cei care au fost acolo,amanunte o sa aflati in Augustgor965 scrie: ↑Sâm Iun 18, 2022 10:23Bai nene, minti prin omisiune! Conform legii, Federatia are drept sa trimita lot ACOLO UNDE ESTE AFILIATA!!! ...iar federatia lu" Popescu nu a fost afiliata nicaieri, de cand s-a infiintat! La capitolul pescuit sportiv(de performanta) realizarile federatiei se rezuma la cateva zeci de sesizari, plangeri si procese penale vis a vis de altii care fac performanta, pe timplul si banii lor, la nivel de amatori!
Asteapta dumneata sa se afilieze federatia si dupa aia scrie legat de dreptul acesteia de a trimite lotul la mondiale. Pana atunci, nu-i mai atribui drepturi pe care nu le are! Eu daca nu sunt afiliat la federatia de fotbal, nu pot sa joc in campionatul Romaniei...asa si cu federatia de pescuit, cat timp nu e afiliata la CIPS, nu are nici un drept sa trimita un lot la campionatul lor!
Braila merge inainte...Orhei, nu!
Ai punctat bine,la fel si cu pescuitul,nu esti afiliat la federatie nu poti concura in campionatul national !!!gor965 scrie: ↑Sâm Iun 18, 2022 19:23Asteapta dumneata sa se afilieze federatia si dupa aia scrie legat de dreptul acesteia de a trimite lotul la mondiale. Pana atunci, nu-i mai atribui drepturi pe care nu le are! Eu daca nu sunt afiliat la federatia de fotbal, nu pot sa joc in campionatul Romaniei...asa si cu federatia de pescuit, cat timp nu e afiliata la CIPS, nu are nici un drept sa trimita un lot la campionatul lor!
Care campionat national?