Moderator: gor965
DRAGOSE TATA,RESPECT PENTRU EMIL,CAPITANU SI FLORIN....JOS PALARIA.DAR BALTA CORBU SE MULEAZA PERRFECT PE ENERGY.CHIAR ASA DE GREU DE VAZUT?Stoica dragos scrie:cred ca nu prea luati in considerare acvila .... cei mai buni pescari de pe doripesco ... dovediti ... parerea mea ... ei si cu energy au cele mai mari sanse ....
ei fac parte din lotul baricada ...tot respectul ptr ei ...shimanobig scrie:DRAGOSE TATA,RESPECT PENTRU EMIL,CAPITANU SI FLORIN....JOS PALARIA.DAR BALTA CORBU SE MULEAZA PERRFECT PE ENERGY.CHIAR ASA DE GREU DE VAZUT?Stoica dragos scrie:cred ca nu prea luati in considerare acvila .... cei mai buni pescari de pe doripesco ... dovediti ... parerea mea ... ei si cu energy au cele mai mari sanse ....![]()
REMEMBER THAT
Stoica dragos scrie:ei fac parte din lotul baricada ...tot respectul ptr ei ...shimanobig scrie:DRAGOSE TATA,RESPECT PENTRU EMIL,CAPITANU SI FLORIN....JOS PALARIA.DAR BALTA CORBU SE MULEAZA PERRFECT PE ENERGY.CHIAR ASA DE GREU DE VAZUT?Stoica dragos scrie:cred ca nu prea luati in considerare acvila .... cei mai buni pescari de pe doripesco ... dovediti ... parerea mea ... ei si cu energy au cele mai mari sanse ....![]()
REMEMBER THAT
dar eu vb despre lotul acvila
Echipa AVPS "ACVILA" are urmatoarea componenta:
1. Nitu Ioan;
2. Popa Gabriel;
3. Galita George;
4. Clampa Gheorghe;
5. Mateescu Constantin;
6. Voda Mircea;
7. Bodo Ianos;
8. Marius Largeanu;
9. Cojocea Adrian;
10. Oliviu Orhei;
11. Buhac Constantin.
cred ca ei au cele mai mari sanse!!! chiar daca energy are pescari f buni pe stilul doripesco , cred ca e nevoie de 3 echipe egal valorice intr-un lot ptr a face performanta ... respectele mele ptr claudiu lukacs si ptr performantele sale !! cred ca intelegi ce vreau sa spun fara sa supar pe nimeni .