CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Mesaj de andrei vladeanu »

la sedinta din 18 decembrie Mitranescu, G. Alexandru si Marian C-tin s-au aparat privind non-combatul de anul trecut din Turneu cu replica:

- "Nu am realizat ca facem ceva rau. Abia ulterior am inteles..."

In ceea ce-l priveste pe cel care a luat geanta si cei care au umblat in ea lucrurile stau exact la fel. Un bagaj ud, cu care s-a jucat fotbal, considerat abandonat. Ulterior toata lumea a realizat faptul ca trebuia cautat posesorul uituc.

- "Nu s-a realizat ca se intampla ceva rau. Abia ulterior s-a inteles..."

Singura diferenta intre cele doua situatii este ca in cazul secund se cer capete cazute si suspendari drastice, iar in prima situatie lucrurile s-au aranjat in felul urmator:

Mitranescu (beneficiar combinatie si calificat in urma acesteia in lot) - reprezentant C.S. Carp Zone
G. Alexandru (abandon lupta in urma incasarii de foloase materiale) - reprezentat C.S. Gren Lake
Marian C-tin (intrat in mansa finala cu intentia declarata de non combat pt. Mitranescu) - reprezentant C.S. Natural Carp

cei trei de mai sus prezenti in sedinta.
The One Team

Saky

Re: CAZURILE "CAPRA" SI "VALIZA"

Mesaj de Saky »

Exclusi toti 3(trei frumosi) in 2010 din CN !!!!!!!!

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

eu incerc sa nu mai ma bag in polemici dar trebuie sa mai REPET inca o data .

-NU am primit bani pentru ca sa-l las pe Mitranescu inaintea noastra
-Eu am luat decizia sa-l las pe Mitranescu sa ne depaseasca si chiar daca nu-l lasam tot primeam prima oferita de el ca ne indeplinisem sarcina noastra (sa terminam in primii 5)
-George nu are nici o treaba cu aceste aranjamente si numai eu am fost "combinatorul" asa ca aruncati cu pietre in mine ca am avut tupeul sa o fac pe fata si sa nu ma ascund.
-Daca vroiam foloase materiale dormeam 72 ore si incasam 2000 ron la Sacele .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

andrei vladeanu
Veteran

sakal,
se poate exclude, se poate suspenda, se poate atentiona, se poate avertiza, se poate ierta, etc.
dar sa se judece la fel in toate cazurile. eu asta spun.
The One Team

Bogdan Guguianu

Mesaj de Bogdan Guguianu »

Bonjour,
Bien sur, ils ont dit que c' était leur bagage
Cordialement
La réception

----- Original Message ----- From: "Bogdan Guguianu" <bogdan@.....ro>
To: "au-bon-roy-henri-gers" <au-bon-roy-henri-gers@wanadoo.fr>
Sent: Tuesday, November 03, 2009 2:07 PM
Subject: Re: Bagaje oubliee

Une seul question svp.
- quand ils ont demande le bagaje ils vous dire que c'etait leur bagaje
?
Merci
Am tolba plina !

Saky

Mesaj de Saky »

@ Vladeanu

Daca nu se iau masuri la anu va fi mai rau !!!
Afara cu toti Manglitorii si cu toti Ciorditorii din Campionatul National !!!!!!!!
Nu ne mai permitem sa ne facem de cacacioza la Mondiale !!

Vad ca nimeni nu a avut curaj sa ii numeasca pe toti cei care au luat(si au luat parte) parte la Operatiunea VALIZA !!!

SA INCEP EU ???? :roll: :roll:

Domnule Oana avand in vedere ca ati fost de fata,aveti onoarea sa icepeti cu numirea celor implicati !! :lol:

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Corect ar fi sa se judece cu aceiasi unitate de masura. Dupa mine, ar trebui interzisi sa mai reprezinte Romania vreodata......
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

cu ceva timp in urma eram apostrofat de catre Andrei Vladeanu pentru ca am folosit intr-o exprimare a mea cuvantul "praduiala", cuvant ca fiind cunoscut ca facand parte din jargonul penitenciarelor. Asta nu insemna ca am fost la vre-o competitie a puscariilor...sau ca sunt un posibil infractor cum a lasat AV sa se inteleaga din postarea pe care o voi atasa la sfarsit.
Urmarind sedinta am realizat ca tocmai Andrei Vladeanu foloseste astfel de cuvinte (ex: combinatii, ciordeala )...cuvinte care au exact o aceeasi origine cu cel folosit de mine...si pe care sunt convins ca si l-a insusit dintr-un anturaj de spritz si nu dintr-un penitenciar.
In aceasta postare, (a mea) nu exista pic de rautate sau de intentie de denigrare a lui Andrei Vladeanu. Am vrut numai sa-i transmit AV-ului ca , ca nu e loc... :D :D

" -
sunt de parere ca asupra acestui caz sa se pronunte la sedinta din 18 noiembrie presedintii de cluburi. atunci se va afla exact povestea gentii si a impartelii lucrurilor din ea.

o parere personala. desigur, discutam de o echipa nationala de pescuit si nu una de sahisti sau jucatori de golf. din acest punct de vedere ar exista circumstante atenuante in ceea ce priveste calitatea umana a membrilor unei astfel de delegatii. totusi, cand citesc aici exprimari de genul: "imi iau eu fapta" (mitranescu), "praduiala" (tomulescu), etc, nu pot sa nu ma intreb daca nu cumva am fost la campionatul mondial al puscariilor. repet, ma refer numai la exprimari.
prin urmare, pe viitor, eu cred ca ar trebui pasata intreaga responsabilitate conducatorilor delegatiei, la fel ca la celelalte sporturi. pentru ca nu toata lumea poate realiza gravitatea unor fapte sau purtari. si mai ales consecintele acestora. unii cred ca odata cu "luarea faptei" sau "fara praduiala" totul se sterge cu buretele.
conducatorii trebuie sa realizeze ca nu e deloc asa. si sa vegheze ca astfel de lucruri sa nu se intample.

Event Promoter IBCC

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:la sedinta din 18 decembrie Mitranescu, G. Alexandru si Marian C-tin s-au aparat privind non-combatul de anul trecut din Turneu cu replica:

- "Nu am realizat ca facem ceva rau. Abia ulterior am inteles..."

In ceea ce-l priveste pe cel care a luat geanta si cei care au umblat in ea lucrurile stau exact la fel. Un bagaj ud, cu care s-a jucat fotbal, considerat abandonat. Ulterior toata lumea a realizat faptul ca trebuia cautat posesorul uituc.

- "Nu s-a realizat ca se intampla ceva rau. Abia ulterior s-a inteles..."

Singura diferenta intre cele doua situatii este ca in cazul secund se cer capete cazute si suspendari drastice, iar in prima situatie lucrurile s-au aranjat in felul urmator:

Mitranescu (beneficiar combinatie si calificat in urma acesteia in lot) - reprezentant C.S. Carp Zone
G. Alexandru (abandon lupta in urma incasarii de foloase materiale) - reprezentat C.S. Gren Lake
Marian C-tin (intrat in mansa finala cu intentia declarata de non combat pt. Mitranescu) - reprezentant C.S. Natural Carp

cei trei de mai sus prezenti in sedinta.

La aceiasi sedinta au mai participat :

1. Domnul Andrei Vladeanu care a dat cea mai mare si concreta teapa lotului Romaniei in valoare de 8000 euro prin sustinerea revistei ca sponsor .

2. Domnul Andrei Vladeanu (CAPITANUL ECHIPEI ROMANIEI) care la festivitatea de premiere din Franta s-a urcat pe podium intr-o avansata stare de ebrietate sesizata de majoritatea loturilor .

3. Domnul Andrei Vladeanu care a dat anuntul in lotul Romaniei ca se gasesc lucruri abandonate pe strada ,considerand si aproband ca a cauta printre acestea este un lucru demn de o reprezentativa .

4.Domnul Andrei Vladeanu care a facut si acceptat greseli grave de pescuit de la nada si pana la strategie, in postura de capitan cu care a fost investit pe motive de experienta .

5.Domnul Andrei Vladeanu care a cheltuit nejustificat banii lotului mergand la antrenament cu avionul in timp ce echipa s-a inghesuit 6 zile intr-o masina.

6.Domnul Andrei Vladeanu care jigneste pentru a se impune in discutii.

7. Domnul Andrei Vladeanu care dupa cele prezentate mai sus isi cere scuze si are pretentia sa gestioneze in continuare pescuitul din Romania , sa faca propuneri sintetizate dupa bunul sau plac dupa care ,prin metode abuzive sustinute de un vocabular obscen si ton ridicat , le sustine si le impune psihologic .

Acestia sunt domnii care au dominat sedinta si dupa care trebuie sa ne planificam un nou an competitional.

andrei vladeanu
Veteran

gabi scrie:cu ceva timp in urma eram apostrofat de catre Andrei Vladeanu pentru ca am folosit intr-o exprimare a mea cuvantul "praduiala", cuvant ca fiind cunoscut ca facand parte din jargonul penitenciarelor. Asta nu insemna ca am fost la vre-o competitie a puscariilor...sau ca sunt un posibil infractor cum a lasat AV sa se inteleaga din postarea pe care o voi atasa la sfarsit.
Urmarind sedinta am realizat ca tocmai Andrei Vladeanu foloseste astfel de cuvinte (ex: combinatii, ciordeala )...cuvinte care au exact o aceeasi origine cu cel folosit de mine...si pe care sunt convins ca si l-a insusit dintr-un anturaj de spritz si nu dintr-un penitenciar.
In aceasta postare, (a mea) nu exista pic de rautate sau de intentie de denigrare a lui Andrei Vladeanu. Am vrut numai sa-i transmit AV-ului ca , ca nu e loc... :D :D
se putea lesne observa ca am folosit respectivele cuvinte intr-un sens ironic, peiorativ (daca pot spune asa) :D am vrut sa ma exprim si eu mai de ferentari, asa. insa pot sa o fac si academic. tu poti, gabi? :D

ps nici nu trebuie. tu trebuie sa pescuiesti
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”