Moderator: gor965
andrei vladeanu scrie:la sedinta din 18 decembrie Mitranescu, G. Alexandru si Marian C-tin s-au aparat privind non-combatul de anul trecut din Turneu cu replica:
- "Nu am realizat ca facem ceva rau. Abia ulterior am inteles..."
In ceea ce-l priveste pe cel care a luat geanta si cei care au umblat in ea lucrurile stau exact la fel. Un bagaj ud, cu care s-a jucat fotbal, considerat abandonat. Ulterior toata lumea a realizat faptul ca trebuia cautat posesorul uituc.
- "Nu s-a realizat ca se intampla ceva rau. Abia ulterior s-a inteles..."
Singura diferenta intre cele doua situatii este ca in cazul secund se cer capete cazute si suspendari drastice, iar in prima situatie lucrurile s-au aranjat in felul urmator:
Mitranescu (beneficiar combinatie si calificat in urma acesteia in lot) - reprezentant C.S. Carp Zone
G. Alexandru (abandon lupta in urma incasarii de foloase materiale) - reprezentat C.S. Gren Lake
Marian C-tin (intrat in mansa finala cu intentia declarata de non combat pt. Mitranescu) - reprezentant C.S. Natural Carp
cei trei de mai sus prezenti in sedinta.
se putea lesne observa ca am folosit respectivele cuvinte intr-un sens ironic, peiorativ (daca pot spune asa)gabi scrie:cu ceva timp in urma eram apostrofat de catre Andrei Vladeanu pentru ca am folosit intr-o exprimare a mea cuvantul "praduiala", cuvant ca fiind cunoscut ca facand parte din jargonul penitenciarelor. Asta nu insemna ca am fost la vre-o competitie a puscariilor...sau ca sunt un posibil infractor cum a lasat AV sa se inteleaga din postarea pe care o voi atasa la sfarsit.
Urmarind sedinta am realizat ca tocmai Andrei Vladeanu foloseste astfel de cuvinte (ex: combinatii, ciordeala )...cuvinte care au exact o aceeasi origine cu cel folosit de mine...si pe care sunt convins ca si l-a insusit dintr-un anturaj de spritz si nu dintr-un penitenciar.
In aceasta postare, (a mea) nu exista pic de rautate sau de intentie de denigrare a lui Andrei Vladeanu. Am vrut numai sa-i transmit AV-ului ca , ca nu e loc...![]()
![]()