Moderator: gor965
Nu cred ca e cineva in stare sa enunte unul.Vladut Mateianu scrie:Un motiv plauzibil ptr ca nu vreti standuri din 2 in 2 se poate ?
Astea poti sa le ai si din stand in stand, dar si din 2 in 2, deci nu este un motiv !Vasilica Baboieru scrie:Am mai zis,singurul motiv este faptul ca poti sa ai grile cu A mic B mic si C mijloc .Ce alt motiv mai vrei?
Eu cred ca vrei sa inveti vrajala gratis .Vladut Mateianu scrie:Astea poti sa le ai si din stand in stand, dar si din 2 in 2, deci nu este un motiv !Vasilica Baboieru scrie:Am mai zis,singurul motiv este faptul ca poti sa ai grile cu A mic B mic si C mijloc .Ce alt motiv mai vrei?
Comform regulamentului CIPS distanta minima intre standuri este de 40 m. Orice incalcare a acestei reguli (in timpul mersului, cum ziceti voi) poate atrage nevalidarea finalei in urma unei contestatii !
Deci, atentie la cine incalca regulile !
Vasilica, motivul ptr care nu este buna varianta cu standuri din 2 in 2 care este ? astept raspunsul si de la Maimutoiu....
PS Ganditi-va ca la standuri apropiate, inafara de problema cu agatatul firelor, intervine si varianta "jocurilor de culise" din ultimele 24 de ore, cand un lot fara sanse poate ajuta (sau ingropa) alt lot....stiti voi la ce ma refer.
Hai sa iti raspund cu toate ca e ultima data...Vladut Mateianu scrie:
Astea poti sa le ai si din stand in stand, dar si din 2 in 2, deci nu este un motiv !
Comform regulamentului CIPS distanta minima intre standuri este de 40 m. Orice incalcare a acestei reguli (in timpul mersului, cum ziceti voi) poate atrage nevalidarea finalei in urma unei contestatii !
Deci, atentie la cine incalca regulile !
Vasilica, motivul ptr care nu este buna varianta cu standuri din 2 in 2 care este ? astept raspunsul si de la Maimutoiu....
PS Ganditi-va ca la standuri apropiate, inafara de problema cu agatatul firelor, intervine si varianta "jocurilor de culise" din ultimele 24 de ore, cand un lot fara sanse poate ajuta (sau ingropa) alt lot....stiti voi la ce ma refer.