Atata timp cat nu vrea sa-mi ia nimeni bani in varianta clasica incerc si eu combinatii mai avantajoase pentru clienti !Val Pangica jr scrie:Dan Mitranescu scrie:ANUNT IMPORTANT !![]()
Cine face braila ca ma calific in primele 4 echipe ?
Mai Dane - dar zau ca tu nu esti modest deloc ! Citind din Marin Preda ( Moromete ) - "pe ce te bazezi ?"![]()
![]()
Zau asa - cele 2-3 titluri la MV , pe vremea cind nu venea aproape nimeni din astia vechi , vezi anul asta ce ai facut ..., nu iti tin de foame pe Tincabesti . Plus ceva ten pe Hobaia - sa zicem ca te mai scoate - dar aici joci pe Tincabesti , iar aici iti trebuie liceul macar .... Eu unul iti dau sansa numai daca o sa cazi chiar pe cel mai bun loc de ten din balta , sa intrii in primii 5 . Mi-ar placea sa te vad la Planet sau la Vaci 0 , cum dai la buza "stufului" cu porumb "home made"
![]()
Tu aveai sansa vietii tale la Hobaia , romanesc mai rar , plin de cteno! Uite ca nu t-i s-a dat ocazia sa faci istorie - pentru ca esti un foarte bun pescar , dar de nisa ( sector , segment ,samd ) . Mai framinta un boilies si mai arunca-l in balta - poate o sa vezi ca si prinzi cu el ....

De framantat boilies nici nu ma gandesc. Am incercat sa nadesc la Lates cu cobra si m-a stiut o balta intreaga ce talent sunt. Asta-mi mai trebuie sa ma vada cineva si cu pistolu de carnati in mana !