CN 2011- schimbari locatii etape !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

CN 2011- schimbari locatii etape !

Mesaj de Vladut Mateianu »

Etapa I nu se mai tine pe Fantanele. Asa au votat cele 18 cluburi inscrise la CN. S-au gasit si variante ptr etapa I, sper sa le posteze cel care au luat aceste hotarari.

Si, sper sa ma insel, dar finala nu va mai fi pe Bunget, ci pe o alta balta pe care a hotarat-o "cineva".... fara sa fie supusa la vot ! :oops: Sau poate ma insel....

Asteptam detalii de la cei implicati in aceasta alegere, in special de la secretarul APCR .....

PS Nu neaparat aici, se poate si pe site-ul APCR ptr care platim lunar o taxa ptr a fi informati ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Re: CN 2011- schimbari locatii etape !

Mesaj de cornelserbu »

pentru mai multa transparenta, eu am votat pentru varianta 1 care consta in :

1. nu se schimba datele
2. etapa 1 pe doua balti, 12 loturi pe darvari din care merg mai departe 8 si 7 loturi pe tancabesti din care merg mai departe 4...presupun ca se va trage la sorti f. curand pentru a se cunoaste unde se duce fiecare lot
3. etapa 2 pe darvari 12 loturi din care merg in finala 6
4. finala pe magura 9

o bila alba pentru apcr pentru ca a hotarat sa participe la vot toate echipele participante
Cornel Serbu
Friends Carp Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

s-a votat ca finala sa fie pe magura ? :roll:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

Vladut Mateianu scrie:s-a votat ca finala sa fie pe magura ? :roll:
eu am votat exact ce am scris mai sus...asa mi s-a transmis telefonic
Cornel Serbu
Friends Carp Team

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

eu nu am fost intrebat de finala .
am rugaminte mare la Stefan Babita sa ne spuna ce latime are lacul ,pentru ca din cate am auzit ar fi vorba de 60-90 metri ,ceea ce nu este in regula privind circulatia pestelui in regim de concurs .
TOT ODATA A-SI DORI CA IN CURSUL SAPTAMANII VIITOARE SA SE ORGANIZEZE O COMISIE IN FRUNTE CU SEFUL ARBITRILOR CE VA OFICIA COMPETITIA SA SE DEPLASEZE LA DARVARI PENTRU A OMOLOGA PISTA STIINDU-SE FOARTE BINE CONFIGURATIA SI UNGHIURILE DE PESCUIT DE LA DARVARI .
VOR AVEA MANA LIBERA SA STABILEASCA CUM DORESC EI SECTOARELE SI LOCURILE ,EU PERSONAL NEIMPLICANDU-MA CU ABSOLUT NIMIC IN ORGANIZARE ,DAR OFERIND SPRIJIN LOGISTIC IMPREUNA CU MEMBRII CLUBULUI PELICANUL .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Sionut

Mesaj de Sionut »

oanavictor scrie: TOT ODATA A-SI DORI CA IN CURSUL SAPTAMANII VIITOARE SA SE ORGANIZEZE O COMISIE IN FRUNTE CU SEFUL ARBITRILOR
Dle Oana,
cu tot respectul, dar asta este strict treaba organizatorului, nu o problema de arbitraj . Ajutorul dumneavoastra si a membrilor clubului Pelicanul este binevenit in creearea unor grile echilibrate.
CS APS

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Sionut scrie:
oanavictor scrie: TOT ODATA A-SI DORI CA IN CURSUL SAPTAMANII VIITOARE SA SE ORGANIZEZE O COMISIE IN FRUNTE CU SEFUL ARBITRILOR
Dle Oana,
cu tot respectul, dar asta este strict treaba organizatorului, nu o problema de arbitraj . Ajutorul dumneavoastra si a membrilor clubului Pelicanul este binevenit in creearea unor grile echilibrate.
eu sunt de acord ca este treaba organizatorului dar ,avand in vedere configuratia lacului si a locurilor ar fi foarte bine sa faceti parte din aceasta comisie ,pentru ca dumneavoastra veti fi cei ce vor controla directiile de pescuit ,acest lucru usurandu-va munca la data competitiei .
MALUL LACULUI NU ESTE DREPT ,DAND DIRECTII DE PESCUIT INSELATOARE ,IN ACEST FEL VE-TI STI DINAINTE NUMARUL SI AMPLASAREA ARBITRILOR ,PLUS FAPTUL DE A OMOLOGA SAU NU ANUMITE LOCURI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

SAU POATE VA FI NEVOIE SA FIE BALIZATE ANUMITE LOCURI ,IAR DUMNEAVOASTRA SA VA DATI ACORDUL .

buhac constantin

Mesaj de buhac constantin »

Domnul Cornel Tancabestiul care balta o pune la dispozitie ?

cornelserbu
Veteran

Mesaj de cornelserbu »

buhac constantin scrie:Domnul Cornel Tancabestiul care balta o pune la dispozitie ?
cred ca cea din spate, costica !
Cornel Serbu
Friends Carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”