gabisandu scrie:Vladut Mateianu scrie:divizia A la fotbal de ce se va restrange la 14 echipe ? din lipsa de bani....
Nu stiu de ce se face comparatia cu fotbalul?
Pai daca mi-ar da AGVPS bani cand castig CN, asa cum se intampla la fotbal.
Daca televiziunile de specialitate ar da bani cluburilor pentru televizarea CN, asa cum se intampla in fotbal.
Daca la mondiale FIPS-ul ar umple buzunarele tarilor organizatoare si celor castigatoare, asa cum este in fotbal.
Ia sa vezi ca nu s-ar mai plange nimeni.
Toate cele de mai sus sunt aberatii exact cum este si comparatia cu sporturile scumpe care una peste alta mai primesc si bani de la guvern.
Noi am gasit un format bun in ultimii ani, format care a ajutat lotul national cu finantarea deplasarii la mondiale. Taxele de inscriere in CN erau de bun simt si cheltuielile de etapa erau in limitele normalului. Si ca de fiecare data cand facem ceva bun gasim noi o metoda sa stricam. Suntem ca vaca aia de umple o galeata cu lapte si apoi o darama cu copita.
Am ajuns de rasul curcilor. Si ca sa rezum, AGVPS ne invita la un CN unde loturile sunt invitate sa cheltuie 20.000 euro doar pentru o cupa ca la mondiale merg altii. Nu stiu ce club merge la asa ceva? Personal nu voi participa la o asa mascarada. Asta nu e CN in acceptiunea mea.
Sa luam aminte lucrurilor spuse de acest om, ca tare bine si pe nume le mai spune(si in alte postari) !
Multi dintre dumneavoastra faceti doar gaguri, multi va considerati samariteni (dar nu prea va iese la toti) si putini sunt cei realisti si cu intentii pur competitive.
Totul se rezuma la BANI si probabil la FAIMA.
Unde nu-i cap vai de picioare : asadar capetenia noastra intitulata AGVPS(si probabil alti capi, daca mai sunt, stiti dumneavoastra mai bine), fiind "bolnava", ce se afla inferior de ea se afla in stare vegetativa in mare parte, putine segmente dovedind autonomie.
Prea multe certuri din nimic, prea multe pretentii financiare...............
Pescuitul competitional la ora actuala, la noi, se afla dupa gandirea mea, pe o panta descendenta cu unghi de inclinatie mare deci viteza de coborare inspre ZERO este mare.
Continui sa cred ca pescuitul este doar un hobby, o eliberare(nu doar a pestelui ci si a mintii noastre) si nu un sport/competitie pentru ca in acest caz mai tot timpul deviaza inspre lupta/razboi si foarte multa ura si ranchiuna.
Nu doresc sa se simta nimeni jignit, este doar parerea mea asupra situatiei actuale.
FIR INTINS SI MULTA SANATATE
Un simplu pescar care a inceput a urî competitia in pescuit tocmai din motivele traite si evocate si de multi dintre dumneavoastra aici pe forum