CN 2019 -VARIANTE

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
lucian76
Puncte: 0

Re: CN 2019 -VARIANTE

Mesaj de lucian76 »

Alexandru Popescu scrie:
lucian76 scrie:
Alexandru Popescu scrie:

Si apropo la ce au zis baietii mai sus cu cateva fraze. Spune-mi tu in ce sport poti sta din prima sencunda alaturi de un campion pe teren/masa/bazin olimpic etc.. alaturi de el, sa concurezi alaturi de el, sa te confrunti cu experienta lui din prima secunda?
Vladut avea dreptate si eu sunt un exemplu. Am platit si am cheltuit multi bani ca sa stau in spatele acestor pescari, sa fur de la ei tehnici, sa ii stresez cu intrebarile mele, sa ne contrazicem si pot sa continui 5 pagini. Cu cativa ani in urma am avut discutii contradictorii cu Vladut pe forum, dupa o scurta perioada de timp ne-am intalnit pe pista de concurs a Campionatului National cu aceeasi raspundere ca si Manageri de club unde incercam sa ne facem datoria fata de lot. Nu am fost deacord cu el in multe privinte dar in acest topic omu nu bate campii. Chiar are dreptate in mai tot cea a zis pana acum.
Esti plin de argumente ... :D .....experienta ta personala nu ne intereseaza ....ce ai invatat , de la cine si cu ce pret nu are nici o relevanta pentru noi .
Care voi? Te rog sa specifici mai exact. Ca sa stiu in numele cui iti vorbesti. Nu te-a intrebat nimeni daca experienta mea te intereseaza pe tine. Vad ca aroganta pe care o ai, depaseste limita bunului simt. Te rog sa te focusezi pe subiect nu pe mine, bineinteles daca esti in stare.
Nu vad de ce consideri ca am fost arogant ...nu asta a fost intentia .Postul tau era o replica catre clubul din care fac parte ...deci "noi" cei din club.
Este adevarat ca nu m-a intrebat nimeni in legatura cu experienta ta personala ...de altfel nici nu ma intereseaza e problema ta... insa tu ai folosit-o drept argument in discutie si nu cred ca are relevanta . Faptul ca ai invatat sa pescuiesti stand in spatele unor pescari si ai investit bani si timp in acest lucru nu inseamna ca e absolut necesar ca toata lumea sa faca la fel sau ca Vladut are dreptate in tot ce spune asa cum sustii .
Si apropo ...nu e nimic personal ...credeam ca aici se combat ideile nu oamenii.

dedeciu mihai-paul

Mesaj de dedeciu mihai-paul »

lucian76 scrie:
Alexandru Popescu scrie:

Si apropo la ce au zis baietii mai sus cu cateva fraze. Spune-mi tu in ce sport poti sta din prima sencunda alaturi de un campion pe teren/masa/bazin olimpic etc.. alaturi de el, sa concurezi alaturi de el, sa te confrunti cu experienta lui din prima secunda?
Vladut avea dreptate si eu sunt un exemplu. Am platit si am cheltuit multi bani ca sa stau in spatele acestor pescari, sa fur de la ei tehnici, sa ii stresez cu intrebarile mele, sa ne contrazicem si pot sa continui 5 pagini. Cu cativa ani in urma am avut discutii contradictorii cu Vladut pe forum, dupa o scurta perioada de timp ne-am intalnit pe pista de concurs a Campionatului National cu aceeasi raspundere ca si Manageri de club unde incercam sa ne facem datoria fata de lot. Nu am fost deacord cu el in multe privinte dar in acest topic omu nu bate campii. Chiar are dreptate in mai tot cea a zis pana acum.
Esti plin de argumente ... :D .....experienta ta personala nu ne intereseaza ....ce ai invatat , de la cine si cu ce pret nu are nici o relevanta pentru noi .
Gandire specifica celor fara multa carte care considera ca le stiu pe toate si se pricep in orice domeniu.Specific moldovenesc din cate vad si citesc pe acest forum.Ca vad ca vorbeste in numele unui grup din moment ce zice NOI.Va spune un pescar chibit care nu participa la cn ca nu este pregatit(inca !) ca aceasta lipsa de bun simt si respect fata de legendele pescuitului de la noi va va dauna grav pe viitor, vedetelor.

lucian76

Mesaj de lucian76 »

dedeciu mihai-paul scrie:
lucian76 scrie:
Alexandru Popescu scrie:

Gandire specifica celor fara multa carte care considera ca le stiu pe toate si se pricep in orice domeniu.Specific moldovenesc din cate vad si citesc pe acest forum.Ca vad ca vorbeste in numele unui grup din moment ce zice NOI.Va spune un pescar chibit care nu participa la cn ca nu este pregatit(inca !) ca aceasta lipsa de bun simt si respect fata de legendele pescuitului de la noi va va dauna grav pe viitor, vedetelor.
Esti foarte perspicace si tragi concluziile repede....poate prea repede .Presupunand ca eu sunt semidoct asa cum sugerezi tot nu vad ce anume iti da dreptul sa generalizezi acest lucru si sa ostracizezi o intreaga regiune a tarii ..ca tot vorbeai de bun simt sau respect.
Ca sa vezi ca rationamentul tau nu e chiar ok te anunt ca nu sunt moldovean si nu spun asta ca sa ma disculp cu ceva ...eu nu consider ca oamenii trebuie judecati dupa apartenenta la o regiune sau alta.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Vladut Mateianu scrie:Este bine cum a fost pana acum ? Vreti schimbari ? Sau alta pista de concurs ?
Astept parerile voastre, ale celor care doriti sa participati in 2019 la CN !!!
Va rog sa reveniti la subiectul topicului.
Si ar trebui avut in vedere ca participarea la CN nu este o obligatie, se face doar daca clubul doritor este de acord cu regulamentul stabilit de catre ORGANIZATOR. Si inca ceva care va scapa, daca are acordul ORGANIZATORULUI de a participa ! Ca la orice concurs privat.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

lucian76 scrie:
Alexandru Popescu scrie:
lucian76 scrie:
Alexandru Popescu scrie:

Care voi? Te rog sa specifici mai exact. Ca sa stiu in numele cui iti vorbesti. Nu te-a intrebat nimeni daca experienta mea te intereseaza pe tine. Vad ca aroganta pe care o ai, depaseste limita bunului simt. Te rog sa te focusezi pe subiect nu pe mine, bineinteles daca esti in stare.
Nu vad de ce consideri ca am fost arogant ...nu asta a fost intentia .Postul tau era o replica catre clubul din care fac parte ...deci "noi" cei din club.
Este adevarat ca nu m-a intrebat nimeni in legatura cu experienta ta personala ...de altfel nici nu ma intereseaza e problema ta... insa tu ai folosit-o drept argument in discutie si nu cred ca are relevanta . Faptul ca ai invatat sa pescuiesti stand in spatele unor pescari si ai investit bani si timp in acest lucru nu inseamna ca e absolut necesar ca toata lumea sa faca la fel sau ca Vladut are dreptate in tot ce spune asa cum sustii .
Si apropo ...nu e nimic personal ...credeam ca aici se combat ideile nu oamenii.

Postul meu era referitor la parearea data de catre userul Carpatic Club. Te rog sa iti spui parerea ta si doar a ta asa cum ai facut-o in ultimul post. Daca nu te intereseaza experienta mea sau ceea ce zic, este foarte simplu, imi dai ignore si te focusezi pe ceea ce te intereseaza. Bineinteles daca o poti face.
Experienta mea din pescuit nu se bazeaza doar pe ce ai inteles tu mai sus. Era un exemplu...
...

Carpatic Club

Mesaj de Carpatic Club »

Alexandru Popescu scrie: Postul meu era referitor la parearea data de catre userul Carpatic Club.
Atunci o sa-ti si raspund:

Am scris asa:
Carpatic Club scrie:....cam toti marii campioni, chiar din sporturi diferite, stiu unii de altii ;)
Excluzand exemplificarea cu Halep si Hagi, despre care se stiu destule lucruri zic eu, fraza "Stiu unii de altii" inseamna ca au cunostinta unii de existenta altora, ca si mari sportivi, ca si campioni. Nu am facut referire la emisiuni tv sau ce ai mai scris tu acolo.

Tu ai scris, printre altele asa:
Alexandru Popescu scrie: Am sa imi exprim parerea despre ce ai scris aici si sper sa nu o iei personal. Sunt convins ca aici bati campii in necunostinta de cauza. Crezi TU ca aceste imagini care le vezi la TV reflecta realitatea?
.................
Crezi ca sunt sportivi mai titrati in alte sporturi care au pritenii cu sportivii din acest sport?
As putea spune ca in continuare ai batut campii, cum de altfel ai facut-o si tu, dar te-as ruga sa nu o iei personal. :)
Totusi, referitor la ce am scris cu privire la campionii din alte sporturi si potentialele legaturi de prietenie ce le-ar putea avea cu campionii din pescuit, asta cred ca este o realitate la nivel international si are legatura in special cu faptul ca popularitatea pescuitului sportiv competitional este mult sub a altor sporturi.

Ca sa fim ontopic:
Vladut Mateianu scrie:
Vladut Mateianu scrie:Este bine cum a fost pana acum ? Vreti schimbari ? Sau alta pista de concurs ?
Astept parerile voastre, ale celor care doriti sa participati in 2019 la CN !!!
Va rog sa reveniti la subiectul topicului.
Si ar trebui avut in vedere ca participarea la CN nu este o obligatie, se face doar daca clubul doritor este de acord cu regulamentul stabilit de catre ORGANIZATOR. Si inca ceva care va scapa, daca are acordul ORGANIZATORULUI de a participa ! Ca la orice concurs privat.
In Suceava sunt 3 sau 4 cluburi, plus alti multi pescari pasionati de pescuitul C&R, insa exista o singura balta de vreo 4Ha, care desi are populatie piscicola adecvata, nu poate sustine o competitie in adevaratul sens al cuvantului. Mai mult, nici in judetele din jurul nostru nu prea avem balti cu asemenea destinatie, sens in care cam toti dintre noi, daca vrem sa mergem la o balta adecvata, ne deplasam mai mereu sute de km. Din acest considerent, ori ca ne deplasam la Corbu, ori la Peris, ori la Doripesco, cam tot aia e pentru noi. Din considerentul asigurarii unor sanse cat mai egale intre participanti, ca si in primul post, preferam Corbu.
Daca tot s-a deschis un topic pe tema preferintelor cu privire la pista de concurs, putea fi atasat la el si un chestionar..
Daca topicul este inca valid, nu putem decat sa intelegm ca organizatorul nu a stabilit inca detaliile legate de desfasurarea concursului si de balta, asa ca nu putem decat sa asteptam!

Alexandru Popescu

Ba da, s-a stabilit, dar informatia ajunge mai greu pana la Suceava. Iti sugerez sa stai in spatele lor la competitii sa afli si tu mai repede lucrurile din spatele scenei. :). Hai ca mai aveti putin pana sa ajungeti la numaru 6 (cluburi :) ).

PS Cand o sa incetati cu mistourile din lipsa timpului si modul agresiv pe care il aratati aici, cu siguranta o sa primiti mai multe pareri, idei ce cred eu ca or sa fie constructive.
...

Carpatic Club

Mesaj de Carpatic Club »

Alexandru Popescu scrie:Ba da, s-a stabilit, dar informatia ajunge mai greu pana la Suceava. Iti sugerez sa stai in spatele lor la competitii sa afli si tu mai repede lucrurile din spatele scenei. :). Hai ca mai aveti putin pana sa ajungeti la numaru 6 (cluburi :) ).

PS Cand o sa incetati cu mistourile din lipsa timpului si modul agresiv pe care il aratati aici, cu siguranta o sa primiti mai multe pareri, idei ce cred eu ca or sa fie constructive.
Pai daca s-a stabilit totul, ce rost isi mai are acest topic?
Ne reprosezi ca noi facem misto printr-o postare plina de mistouri? :P

PS: Daca unii s-au obisnuit cu moduri de abordare lingusitoare, nu avem nimic de a face cu asta.
Cand o sa avem nevoie de pareri sau sugestii, vom cere... :)

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

On topic !
Din cate stiu cel mai mare lac din tara e Razelm...sau mai nou Razim . Care ar fi motivele pentru care nu se fac competitii acolo ?
Un alt lac destul de marisor care ar putea gazdui competitii ar fi Blasova .
Ambele destul de "salbatice" si care ar putea oferi conditii egale de pescuit pentru toti participantii !

Alexandru Popescu

Carpatic Club scrie:
Alexandru Popescu scrie:Ba da, s-a stabilit, dar informatia ajunge mai greu pana la Suceava. Iti sugerez sa stai in spatele lor la competitii sa afli si tu mai repede lucrurile din spatele scenei. :). Hai ca mai aveti putin pana sa ajungeti la numaru 6 (cluburi :) ).

Pai daca s-a stabilit totul, ce rost isi mai are acest topic?
Ne reprosezi ca noi facem misto printr-o postare plina de mistouri? :P

PS: Daca unii s-au obisnuit cu moduri de abordare lingusitoare, nu avem nimic de a face cu asta.
Cand o sa avem nevoie de pareri sau sugestii, vom cere... :)
Eu nu am nevoie de abordare lingusitoare, am nevoie de mascarici...
...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”