Nu vad de ce consideri ca am fost arogant ...nu asta a fost intentia .Postul tau era o replica catre clubul din care fac parte ...deci "noi" cei din club.Alexandru Popescu scrie:Care voi? Te rog sa specifici mai exact. Ca sa stiu in numele cui iti vorbesti. Nu te-a intrebat nimeni daca experienta mea te intereseaza pe tine. Vad ca aroganta pe care o ai, depaseste limita bunului simt. Te rog sa te focusezi pe subiect nu pe mine, bineinteles daca esti in stare.lucian76 scrie:Esti plin de argumente ...Alexandru Popescu scrie:
Si apropo la ce au zis baietii mai sus cu cateva fraze. Spune-mi tu in ce sport poti sta din prima sencunda alaturi de un campion pe teren/masa/bazin olimpic etc.. alaturi de el, sa concurezi alaturi de el, sa te confrunti cu experienta lui din prima secunda?
Vladut avea dreptate si eu sunt un exemplu. Am platit si am cheltuit multi bani ca sa stau in spatele acestor pescari, sa fur de la ei tehnici, sa ii stresez cu intrebarile mele, sa ne contrazicem si pot sa continui 5 pagini. Cu cativa ani in urma am avut discutii contradictorii cu Vladut pe forum, dupa o scurta perioada de timp ne-am intalnit pe pista de concurs a Campionatului National cu aceeasi raspundere ca si Manageri de club unde incercam sa ne facem datoria fata de lot. Nu am fost deacord cu el in multe privinte dar in acest topic omu nu bate campii. Chiar are dreptate in mai tot cea a zis pana acum......experienta ta personala nu ne intereseaza ....ce ai invatat , de la cine si cu ce pret nu are nici o relevanta pentru noi .
Este adevarat ca nu m-a intrebat nimeni in legatura cu experienta ta personala ...de altfel nici nu ma intereseaza e problema ta... insa tu ai folosit-o drept argument in discutie si nu cred ca are relevanta . Faptul ca ai invatat sa pescuiesti stand in spatele unor pescari si ai investit bani si timp in acest lucru nu inseamna ca e absolut necesar ca toata lumea sa faca la fel sau ca Vladut are dreptate in tot ce spune asa cum sustii .
Si apropo ...nu e nimic personal ...credeam ca aici se combat ideile nu oamenii.