CN 2019 -VARIANTE

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Florin Pata
Puncte: 0

Re: CN 2019 -VARIANTE

Mesaj de Florin Pata »

Poate nu stiu mai multe , calculul e unul simbolic , doar nu e ceva oficial , desi vad ca deja a starnit cateva "pasiuni" !

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Eu stiu doar ca asociatia mea plateste 2 lei/ an/membru catre Agvps.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Zarguzon Adi scrie:
Vladut Mateianu scrie:
Florin Pata scrie:Multumesc ! Vad ca nimeni nu prea discuta transparent despre bani pentru ca iese deranj . Daca imi mai raspunzi si la urmatoarea intrebare totul e aproape clar :
Care a fost fondul de premiere din care s-au acordat premiile de 50% , 30% ...respectiv 20% ? Ce sume au revenit locurilor 1 , 2 si 3 ?
Florin, incerc sa te lamuresc eu. De fapt, iti zic cum vad eu lucrurile.

Aceste calificari ptr CM (desfasurat sub egida AGVPS) au un organizator.(posibil Liga Cluburilor de Crap sau cum se numeste noua structura) Acest organizator are OBLIGATIA de a inscrie clubul(asociatia) castigatoare la campionatul mondial. In rest, este dreptul organizatorului sa anunte care este taxa, ce conditii sunt, care sunt premiile, etc. Si fiecare club este liber sa se inscrie daca considera ca este ok, exact ca la zeciilor de concursuri private care sunt anuntate pentru 2019.
Bineinteles, in limita bunului simt.Nu cu taxe enorme si premii mici cum se procedeaza pe la concursuri pe lacuri celebre, datorita cererii mari. Chiar daca aceste calificari atrag ca un magnet !
Eu intotdeauna am militat si voi milita ptr taxe cat mai mici, ca sa poata participa cat mai multe cluburi. Dar nu cred ca este treaba noastra cat castiga organizatorul, este o munca ca oricare alta si trebuie remunerata. Si riscurile sunt destul de mari...
Deci este o braila AGVPS nu campionat national?
Fiecare poate sa ii zica cum considera. Eu stiu doar ca echipele participante la ORICE concurs, trebuie sa respecte conditiile organizatorului.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Florin Pata

Mesaj de Florin Pata »

gor965 scrie:
kelu84 scrie:..... Darrrrrr AGPVS doarme cu bale atat timp cat mai baga in buzunare cate ceva...
Singurii bani care intra in buzunarul AGVPS sunt cei proveniti din taxa de membru, necesara pescarilor angrenati la CN al AGVPS. E vorba de achitarea permisului de pescuit si a cotizatiei anuale de membru...vreo 150 lei, parca. Nu ajung alti bani din organizarea CN-ului la ei in buzunar.
Eu am luat informatia de aici !

Bogdan Timis

Mesaj de Bogdan Timis »

in curand concursul asta de il numiti voi campionat national o sa dispara usor usor pentru ca nu il promovati.
nu e posibil sa participi la un campionat mondial ca romania si sa nu apara o poza, un film de acolo. Cine vreti sa bage bani in asa ceva cand nu are vizibilitate ceea ce faceti?
puneti pe langa taxa un fond de mediatizare a evenimentului, platiti toti o data mai mult si chemati o televiziune mai mare sa dea reportaje, sa apara peste tot de acest campionat si in anul urmator o sa aveti si sponsori si oameni interesati sa se promoveze in cadrul evenimentului.
pSD - ciuma rosie!
---- ---!

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Partea aceasta cu promovarea pe Tv ar ajuta mult dar nu exista interes. Daca era un sport unde genera discutii interminabile pe tv cu siguranta veneau ei singuri sa faca un reportaj. Daca ii trebuie sa ii platesti. Acest reportaj pe un post national nu genereaza vizualizari la fel de mari ca unu din fotbal, chiar daca acel reportaj este despre Marica ca si-a luat o geaca noua de iarna...
...

DumiD
Pescar de competitie

Mesaj de DumiD »

Alexandru Popescu scrie:Partea aceasta cu promovarea pe Tv ar ajuta mult dar nu exista interes.
Exsista foarte mult interes. Un interviu cu personajul care se semneaza cu functia ar genera la fel de multi telespectatori ca Dragnea la Latrina 3. Si am afla probabil ca Iohannis, Kovesi, serviciile, gradatii, statul paralel, ue, corporatiile si sa nu-l uitam pe Soros sunt responsabili pentru tot, inclusiv pentru taxa mare pe Corbu si fondul de premiere mic. Noroc cu Viorica si Bubonel!

Alexandru Popescu

Mesaj de Alexandru Popescu »

Dumi tind sa iti dau dreptate. Daca il pui pe Stefan Popescu la o emisiune, genereaza vizualizari mai mari ca Daniela Crudu :d. La noi in tara se promoveaza mult non-valorile :P
...

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Bogdan Timis scrie:...
nu e posibil sa participi la un campionat mondial ca romania si sa nu apara o poza, un film de acolo. Cine vreti sa bage bani in asa ceva cand nu are vizibilitate ceea ce faceti? ...
Pana sa pui problema unui campionat mondial, vezi ca nici campionatul national nu straluceste la mediatizare. De aici si lipsa sponsorilor...dar ma rog, concluzia multora e ca probabil se descurca si fara ei. In definitiv, sunt cativa ani buni de cand nu misca nimeni un deget sa schimbe ceva in directia asta. Am dat exemplu anul trecut pe cei de la spining...au sponsori (multe firme si multe magazine din domeniu), au parteneri media (TVR 2 care toarna 10-12 emisiuni, o firma specializata in filmari cu drona, plus ca fiecare concurent isi filmeaza activitatea si eventual te poti folosi de materialul ala), au fond de premiere (locul 1 castiga de 20 de ori taxa). Revenind la mondiale, unul sau doi oameni angajati sa-ti mediatizeze evenimentul te costa destul de mult. Ptr. fotografie in Sebia, costul deplasarii mele s-a ridicat pe la 750 euro (transport, cazare, masa, diurna) costurile fiind suportate direct de catre managerii lotului Sarulesti. Imaginile au fost postate pe Facebook iar printre ele se afla si siglele a unor sponsori. Mai departe, ptr. a avea un impact mai mare, imaginile pot sa apara sa zicem si pe un sit de profil, in cateva articole pe net sau in presa scrisa, eventual in vreun reportaj, o emisiune la tv. E la latitudinea celor care au platit ptr. ele. Cu cat ai vizibilitate mai mare cu atat poti sa atragi mai multi sponsori, care la randul lor iti permit, prin sumele sponsorizate, sa faci mai mult in directia asta...mai ales daca vorbim si de un interes direct comercial (promovare lot, balta, club, magazin, nada, brand nou, etc.). Concluzia de final e ca mediatizarea tine de interesul fiecaruia...nimeni nu gandeste la un scop comun, cum e cazul dezvoltarii CN-ului, unde mai toata lumea vrea promovare, dar sa plateasca altii ptr. ea.
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Bogdan Timis

Mesaj de Bogdan Timis »

Pai si cei care nu intra pe facebook sau care nu te au la prieteni? Eu, personal, n-am vazut o poza.
Totusi, te contrazici putin. Spui ca managerii au platit 750 de euro deplasarea ta, dar pozele au avut sigle pe ele. Pai cei cu siglele nu au platit? Sau au fost puse pe prietenie?
Oricum, felicitari ca ai fost acolo. E un prim pas inainte!

In orice situatie, nu asa se face. Mai era unul cu live-uri pe facebook. Dar care era semianalfabet, iar prin live-urile alea nu facea decat sa umple cu noroi concursul. Mai oameni buni, cand faceti astfel de lucruri gasiti si pe cineva care stie sa vorbeasca, sa filmeze, ce sa filmeze.
D-asta exista meseria de jurnalist sau cameraman, ca sa faca asa ceva.
Pacat, pacat, pacat!
pSD - ciuma rosie!
---- ---!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”