Felicitari Andrei Amariteti si Alex Pop pentru locul fruntas obtinut am fost o buna perioada de timp in fruntea clasamentului dar se pare ca la baietii de la c12 pestele a fost mai mare.Felicitari Tudor si Patrick pentru locul 1 si pentru ca ati luptat cu echipa noastra de la C9 pina la ultimul fluier,100% concurusul a fost o reusita pentru asta multumim organizatorilor si tuturor persoanelor
implicate in acest concurs.Au fost putine echipe care au participat la acest frumos concurs. Dar au fost putini si buni
In ultimul rand va felicit pe toti pentru daruire si determinarea cu care ati luptat crezind ca veti reusi sa schimati ordinea in clasament(BAIETII DE LA C12 CHIAR AU REUSIT)si sa auzim de bine la urmatoarele concursuri ce vor urma
Sloganul nostrum:Bataturi la degete si fum din mulinete:)
Felicitari locului 1-o cantitate impresionanta, cred ca este record de cantitate intr-o competitie pe acest lac. Felicitari celorlalte echipe participante care, cred ca se pot bate oricand cu sanse reale de a castiga in orice concurs de "seniori" de pe Corbu.
Felicitari organizatorilor, arbitrilor si administratiei lacului Corbu, cea mai buna pista de competitii din Romania, din toate punctele de vedere.
Felicitari Tudor si Patrick pentru locul 1.
Felicitari si celorlalti castigatori si participanti pentru rezultatele obtinute.
Felicitari organizatorilor,arbitrilor si patronatului Lacului Corbu pentru pista de exceptie.
Felicitari tuturor !!!