Moderator: gor965
asa este.pilbak levente scrie:Sunt curios ce bile au folosit baietii de la Cluj.
Bilele folosite sunt facute de ei,fiind producatori de bile marca Target Baits.Daca se considera reclama rog moderatorul sa stearga postul
pilbak levente scrie:Sunt curios ce bile au folosit baietii de la Cluj.
Bilele folosite sunt facute de ei,fiind producatori de bile marca Target Baits.Daca se considera reclama rog moderatorul sa stearga postul
...GClaudiu scrie:... Dar mi-a zis sa nu spun nimic...
Eu sunt curios cu ce nada vor pescui la CN....Target...CPK...?!andrei vladeanu scrie:asa este.pilbak levente scrie:Sunt curios ce bile au folosit baietii de la Cluj.
cpk.gor965 scrie:Eu sunt curios cu ce nada vor pescui la CN....Target...CPK...?!andrei vladeanu scrie:asa este.pilbak levente scrie:Sunt curios ce bile au folosit baietii de la Cluj.
Felicitari!Rockyonutz scrie:Un articol ce contine cateva impresii personale despre acest concurs...
http://mincinosii.ro/index.php?option=c ... l-la-corbu