Moderator: gor965
e sesiune pentru multi dintre noi.zander scrie:Dora 8 echipe la start.
Vladut Mateianu scrie:Rusine celor s-au inscris si au dat teapa....![]()
Pacat de efortul organizatorilor, pacat de sponsorii care s-au bagat sa ajute tinerele sperante (sa nu uitam ca partciparea la CN costa 1100 euro/lot + nada (minimum 100 kg boilies alta 1000 de euro !) ...
Sa pescuiesti pe un lac ca Corbu cu 200 lei intr-un megaeveniment ca acest CN ar fi trebuit sa fie o onoare ptr multi...
Remus, stiu si eu ce inseamna sesiune, am stat vreo 9 ani prin politehnica...REMUSGL scrie:Vladut aici trebuie luat si in considerare si data concursului care este exact in mijlocul sesiunii, marea majoritate a tinerilor pescari sunt cu burta pe carte.
Baietii de pe C14 care ii stiu si-au reprogramat examene si au invatat din timp ... Ionut are examen Luni.
Fire intinse tuturor echipelor !!! Cei mai buni sa castige ... am inteles ca bate vantu destul de tare.
Bine ca s-au prezentat, inseamna ca si-au respectat cuvantul.... adica inscrierea de pe site !Dan Serban scrie:Vladut Mateianu scrie:Rusine celor s-au inscris si au dat teapa....![]()
Pacat de efortul organizatorilor, pacat de sponsorii care s-au bagat sa ajute tinerele sperante (sa nu uitam ca partciparea la CN costa 1100 euro/lot + nada (minimum 100 kg boilies alta 1000 de euro !) ...
Sa pescuiesti pe un lac ca Corbu cu 200 lei intr-un megaeveniment ca acest CN ar fi trebuit sa fie o onoare ptr multi...
Vladut, unii s-au prezentat doar pentru cupele puse in joc.
Ce sens are sa mai vorbim despre cele subliniate?!