competitii oficiale 2014 ......cine e oficialul !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Carp Dream Team
Partener Crapmania.ro

Re: competitii oficiale 2014 ......cine e oficialul !

Mesaj de Carp Dream Team »

petre iulian scrie:pana apare anuntul campionatului 2014-2015 aici puteti intra la noi pe site-ul clubului Green Lake (clubgl)pt. cateva informatii pe scurt .... :wink: .

nu pun linkul ca nu am voie :wink:
nu am nevoie de trafic fiind un site de club fara reclame ,etc ,etc
In zece minute va aparea si pe prima pagina a sitelui si se va deschide si un topic pe aceasta tema.
Va multumim pentru intelegere si asteptam comentarii.
PS: Nu are voie sa comenteze Dl. Presedinte Popescu.

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Mesaj de Vladut Mateianu »

popescutzule, de cate ori sa-ti mai zic sa nu te mai bagi in discutiile oamenilor mari ? ai topicul tau, scrie doar acolo ca la alte topicuri nu avem nevoie de interventiile tale ! sper ca ai inteles, altfel te fac eu sa intelegi ! :evil:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

george tomescu

Mesaj de george tomescu »

Stefan Popescu scrie:
george tomescu scrie:
Stefan Popescu scrie:Eu i-am trimis o scrisoare în acest sens. Aștept răspunsul! Oricum, nu subestima federația!
Nu ai inteles nimic din ce se scrie pe aici.
Toti recunosc necesitatea unui for care sa-i reprezinte.
Dar tonul tau, modul in care te adresezi ...
Nu vezi ca nimeni nu vrea sa fie reprezentat de unul care ameninta cu puscaria, care vorbeste ca la usa cortului?
Dar v-a întrebat cineva dacă vreți să vă reprezint? NU-mi aduc aminte!
A mai zis cineva ca trebuie sa mai treci pe la doctor ...
Nu se pune problema sa intrebi tu pe careva. E de ajuns sa citeasca pe aici si hotararea vine de la sine.
In schimb ai stiut sa suni si sa spui ca vrei arbitri pe persoana fizica, dupa care te laudai pe forumuri ca APS si Club 21 sunt langa tine. :evil:
Mai in primavara iar zgandareai la telefoane cu texte: sa nu mai arbitram, ca suntem in ilegalitate, ca una, ca alta ...
Arbitreaza tu tot ... Tot ce organizezi tu ... :lol: :lol: :lol:
CS APS

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Gata cu structura? S-a terminat asa cum a inceput? :D Va pot consilia (acte constitutive, statute, etc.).

Oare nu am prevestit ca si aceasta tentativa se va fasai? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grea lovitura asta cu demascarea AGVPSR de catre Guvern ca nu are treaba cu pescuitul sportiv si ca reprezentantul legal este Federatia Romana de Pescuit Sportiv!

http://www.senat.ro/Legis/PDF/2013/13L386PV.pdf

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Kirmaz tot la copy-paste ai ramas? Na copy-paste:

Mesajde StefanDinu » Sâm Noi 02, 2013 12:46 pm
Sa îți dau și niște materiale sa te documentezi pana la anul!

Studiu de caz: FRANȚA !!!

La FIPSed din partea Franței este membra FÉDÉRATION FRANÇAISE DE PÊCHE SPORTIVE AU COUP (FFPSC) ... un fel de pescuit staționar. Este înființată din 1951 și se ocupa doar de probele de staționar. In plus exista 3 grupări naționale:
1. GNC(Groupement National Carpe) adică crap
2. GNT (Groupement National Truite) adică păstrăv
3. GN CARLA (Groupement National Carnassiers aux Leurres Artificiels) adică spinningul.

Practic exista grupări independente de federație care se ocupa campionatele mai noi de pescuit ... adică un fel de ligi.

Cum pe mine ma interesează spinningul o sa îți mai dau niște date:
AFCPL (Association Française des Compétiteurs de Pêche aux Leurres) a fost asociația care se ocupat de spinning din 2006 pana in 2011. In 2012, la inițiativa AFCPL, fost înființată GN CARLA care ulterior a aderat la FFPSC.
In prezent GN CARLA organizează 3 campionate: din barca (doua divizii valorice), din float-tube și street fishing.
Stefan DINU - Bucuresti

Imagine
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Dupa ce vi-o trage la popo` Ponta sa vezi ce de mai citate dai tu din senat ;). Vei vedea atunci si noua federatie, iar citatul de la pct 2 cap 2 va fi sub forma:...... exista mai multe federatii de pescuit sportiv. Cum vei trata tema? Din ce pozitie? Probabil ca a iedului :wink:
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Stefan Popescu scrie:Gata cu structura? S-a terminat asa cum a inceput? :D Va pot consilia (acte constitutive, statute, etc.).

Oare nu am prevestit ca si aceasta tentativa se va fasai? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Grea lovitura asta cu demascarea AGVPSR de catre Guvern ca nu are treaba cu pescuitul sportiv si ca reprezentantul legal este Federatia Romana de Pescuit Sportiv!

http://www.senat.ro/Legis/PDF/2013/13L386PV.pdf
Tu esti chiar prost.... :oops: Am crezut ca esti doar ogolios ,dar ti-e foame rau...si foamea te impinge spre greseli... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Stefan Popescu
pescar de competitie

cornel.s scrie:Dupa ce vi-o trage la popo` Ponta sa vezi ce de mai citate dai tu din senat ;). Vei vedea atunci si noua federatie, iar citatul de la pct 2 cap 2 va fi sub forma:...... exista mai multe federatii de pescuit sportiv. Cum vei trata tema? Din ce pozitie? Probabil ca a iedului :wink:
Juristule, vezi că respectiva adresă este semnată de Ponta! :lol: :lol: :lol: :lol:

Cât despre gluma aia cu Franța, numai un decerebrat ca Dine, luat de mână cu tine ar putea scoate așa ceva pe trompă. Copii, în țara asta se aplică legile ei, nu părerile voastre! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

@
Mateianu, unde vezi foamea?
Eu zic să cauți prin Calea Moșilor 128. Acolo este foame mare!
:lol: :lol: :lol:

PS Eu nu fac greșeli! Ține minte!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

Stefan Popescu scrie:Eu nu fac greșeli! !

...decat trafic pe forumuri , iar cele trei vicii evidentiate pe aici , minciuna , tupeul si nesimtirea , care tin de caracter , le desavarsesti intr-adevar , fara greseala
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Stefan Popescu
pescar de competitie

Subiectul este altul. Se formează sau nu această structură? Că va fi sau nu oficială, rămâne de văzut!
Și cum se va numi? Eu zic să-i ziceți federația frustraților din pescuitul sportiv!

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”