Moderator: gor965
Aceste neintelegeri trebuiau rezolvate pana la o anumita data... nu pe forum crapmania... asa era corect pentru restul cluburilor care s-au incadrat in acel termen...Vladut Mateianu scrie:Da, au fost ceva neintelegeri, am facut modificarile de rigoare :
23. Asociatia “Clubul Sportiv Senior Crap”
Dan Mitranescu
Vladut Mateianu
George Slave
Toni Comsa
Cristi Alexandrescu
Viorel Calugareanu
Nicolae Marin
Cristian Jugaru
Cornel Vasile
Cristi Mitu
Grajdan Adrian
Florin Dumitru
Dorin Alexandru
Dan Aron
Dorin Neacsu
Au fost rezolvate pana la data stabilita.romanraul scrie:Aceste neintelegeri trebuiau rezolvate pana la o anumita data... nu pe forum crapmania... asa era corect pentru restul cluburilor care s-au incadrat in acel termen...Vladut Mateianu scrie:Da, au fost ceva neintelegeri, am facut modificarile de rigoare :
23. Asociatia “Clubul Sportiv Senior Crap”
Dan Mitranescu
Vladut Mateianu
George Slave
Toni Comsa
Cristi Alexandrescu
Viorel Calugareanu
Nicolae Marin
Cristian Jugaru
Cornel Vasile
Cristi Mitu
Grajdan Adrian
Florin Dumitru
Dorin Alexandru
Dan Aron
Dorin Neacsu
Nu sunt doar frustrarile tale..surgeon scrie:La data sedintei ar fi trebuit ca cluburile înscrise la CN sa facă dovada de membru AGVPS, implicit cu lista de membri ai clubului pentru care sa fie plătită taxa aia către AGVPS. Neregulile continua... am spus si la sedinta... Asa cum, dacă luăm punct cu punct desfasuratorul sedintei din toamna o sa vedem ca de fapt nu se respecta mai multe puncte. Astfel anularea acelui vot a fost o greșeală, deoarece era statuar si respecta hotărârea membrilor. . Dar astea sunt doar frustrările mele. Sa ne vedem sănătoși!
Trimis de pe al meu HTC One M8s folosind Tapatalk
oliviu orhei scrie:Componenta loturi:
Dacă tot suntem vigilenți, cred că si Costică e în două loturi ....![]()
![]()
![]()
7. Asociatia “Clubul Sportiv Pelicanul”
Costica Emilian
19. Asociația Kan-Vis Rm. Vâlcea
Costica Emilian
Stimate domn,pharaoh scrie:Atat timp cat in regulamentul desfasurarii CN nu se specifica nimic legat de acest lucru, practic este permis. Era cat pe-aci sa se inscrie aceeasi asociatie cu doua loturi (iar in regulament asta e interzis), deci ce ne mai mira alte aspecte? Pana la urma s-au inscris legal. Ca nici in statutul AGVPS nu vad nimic care sa interzica cuiva sa fie membru in mai multe asociatii in acelasi timp. Asa ca, astea sunt amanunte. Hai cu vara).