COMUNICAT al CD APS

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Sionut
Puncte: 0

COMUNICAT al CD APS

Mesaj de Sionut »

COMUNICAT OFICIAL al CD APS, referitor la etapa a V-a a CN de Crap

Analizand contraoferta primita de la d-nul Andrei Vladeanu, s-au constatat urmatoarele:
- in conformitate cu prevederile regulamentului, este necesar 1 arbitru la max. 5 echipe, adica numarul de arbitrii necesari pentru fiecare locatie este de 3 arbitri + 1 sef al echipei de arbitri;
- oferta valorica a APS a fost calculata, conform negocierilor de la inceputul turneului, pentru 3 arbitrii pe locatie.
- contraoferta primita, mai mica cu 23% decat oferta APS, poate asigura doar doi arbitri / locatie, ceea ce este contrar regulamentului turneului, APS neputind asigura un arbitraj eficient si de calitate, risc pe care asociatia nu si-l poate asuma;

Din considerentele amintite mai sus (eficienta si calitate), APS isi declara disponibilitatea de a asigura, din bugetul propriu, ca si la etapele anterioare, Darvari si Tancabesti, a inca unui arbitru / locatie.

Fata de cele prezentate, APS va aduce la cunostinta ca, in cazul in care oferta noastra nu este acceptata, suntem pusi in imposibilitatea de a asigura arbitrajul la ultima etapa a turneului.

Va multumim pentru intelegere!

CD al APS.
CS APS

Gabi Tomulescu

Re: COMUNICAT al CD APS

Mesaj de Gabi Tomulescu »

participantii la Calificari au destul de putine informatii referitoare la oferta APS sau contraoferta lui Andrei Vladeanu.
Cu aceasta postare nu faceti decat sa bagati lumea in ceata. Va aratati disponibilitatea sa.... dar daca ....nu puteti asigura....

Ce-o mai fi si asta...hm :idea:
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Nu vreau sa supar pe nimeni , dar la cata importanta si credibilitate a capatat APS-ul la acest turneu - poate arbitra si gratis ultima etapa - in virtutea de a termina un lucru inceput , cu bataie si credibilitate pe termen lung . Am postat de 2 ori cuvintul credibilitate - asta este de o importanta fantastica si daca din motive financiare renuntam la un lucru bun , inseamna ca nici noi nu ne stim interesul sau pasiunea , pe termen lung ....... Spuneti-mi cit este diferenta dintre ce ofera Vladeanu si cit se doreste decent de catre APS si poate o rezolvam ....cat sa fie bine si acest turneu sa nu aiba de suferit . Daca nu se ajunge la un compromis imi arat disponibilitatea de a sponsoriza APS cu o suma de bani care sa acopere o parte din diferenta asta ( nu sunt implicat in turneu , deci pot face acest lucru public )

cornel rosioru
maestru emerit

Mesaj de cornel rosioru »

Va rog nu va amestecati in aceasta problema.
Se rezolva intre CTDA si APS.
Cornel Rosioru ,
ASOCIATIA PESCARILOR DE CRAP DIN ROMANIA. www.crapmania.ro

EX-UL
pescar de competitie

Mesaj de EX-UL »

Cum spui tu LV - dar arbitrii trebuie sa fie in numar corespunzator la aceasta ultima etapa si daca vine si o mina de ajutor de la mantinela , eu zic ca nu trebuie retezata apriori . Pina la urma m-am oferit sa ajut , nu sa distrug ...... Dar poate nu e treaba mea si mi cer scuze , ca m-am bagat . Si cu asta punct .

Sionut

Mesaj de Sionut »

Comunicat :

" Intrucat Consiliul Director a acceptat cererea de demisie a dl. Ion Constantinescu din functia de  antrenor al Corpului de arbitri al Asociaţiei Pescar Sportiv , dl Ionuţ Silivestru a preluat toate prerogativele antrenorului până la sfârşitul anului competiţional. Deciziile care implică măsuri din partea asociaţiei vor fi stabilite, ca şi până acum , de CD al APS."

CD-APS
CS APS

Sionut

Mesaj de Sionut »

Neintelegerile au fost depasite . Vor fi cate trei arbitrii coordonati de un sef de echipa pe fiecare locatie.
Topicul poate fi inchis.
CS APS

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

Doamne 'Ajuta!!
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”