Moderator: gor965
Legitimează-te la un club din federație. Este singura varianta!Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Mai 21, 2020 15:51Am inteles ca nu se mai tine Campionatul Mondial 2020 ( si implicit nici calificarile de la noi )
In situatia asta, tinand cont ca mai este foarte mult timp pana cand se tine CM din 2021, stie cineva cand si cum se fac calificarile pentru anul urmator.
Daca anul asta mi-a fost ingradita participarea la CM prin lipsa totala de transparenta, incerc pentru la anul sa aflu din timp cum pot sa particip.
Poate sa ma ajuete cineva cu o informatie ?
Vorbesc cu impresarul meu.Stefan Popescu scrie: ↑Vin Mai 22, 2020 13:48Legitimează-te la un club din federație. Este singura varianta!Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Mai 21, 2020 15:51Am inteles ca nu se mai tine Campionatul Mondial 2020 ( si implicit nici calificarile de la noi )
In situatia asta, tinand cont ca mai este foarte mult timp pana cand se tine CM din 2021, stie cineva cand si cum se fac calificarile pentru anul urmator.
Daca anul asta mi-a fost ingradita participarea la CM prin lipsa totala de transparenta, incerc pentru la anul sa aflu din timp cum pot sa particip.
Tari ...nu sunt !!! Daca vrei Federatie , intreaba care e cel mai ''moale''
La cel mai tare nu ai loc. Încearcă la alea mai slabe ca să le întărești.Dan Mitranescu scrie: ↑Vin Mai 22, 2020 14:59Vorbesc cu impresarul meu.Stefan Popescu scrie: ↑Vin Mai 22, 2020 13:48Legitimează-te la un club din federație. Este singura varianta!Dan Mitranescu scrie: ↑Joi Mai 21, 2020 15:51Am inteles ca nu se mai tine Campionatul Mondial 2020 ( si implicit nici calificarile de la noi )
Care club este cel mai tare ?
La cel mai tare club sunt multi sau sunt grasi ?Stefan Popescu scrie: ↑Vin Mai 22, 2020 17:47
La cel mai tare nu ai loc. Încearcă la alea mai slabe ca să le întărești.