Asta e ca sa ne inchizi gura. Am inteles. Sa fi sanatos.andrei vladeanu scrie:....

Moderator: gor965
Asta e ca sa ne inchizi gura. Am inteles. Sa fi sanatos.andrei vladeanu scrie:....
nu vreau sa ma ia nimeni de bun, sa ma inteleaga sau sa ma creada.cornel.s scrie:Pentru ca ai creeat in public rumoare Andrei. Ce-i asa de greu de priceput. Si nu numai atat ci si o multitudine de nedumeriri. Cum sa te mai inteleaga omul? Cum sa te mai ia de bun, dupa cum a fost pana acum? Ce sa mai creada din ce spui?andrei vladeanu scrie:Cristi Y scrie: cum ramane Andrei cu cele afirmate mai sus ??? consider ca esti dator cu niste explicatii , ..............................................
................................................................ tu ai trecut la a judeca persoana mea.
Si eu te-as intreba acum si special am ales momentul asta, cum credeai tu la momentul ala, de vorbeai atat de imperativ, ca o sa va acreditati o scoala de antrenori? nu mai amintesc de celelalte ca incepe sa mi se para desuet subiectul federatie, pe de-antregul. Aici e vorba numai si numai de tine si sa zicem fostii tai fani pe care i-ai dezamagit ca Marica aseara.
nu merge comparatia , tu esti cel care te vrei lider deci deontologia si corectitudinea ta sunt luate in calculandrei vladeanu scrie: chestiunea asta cu citatul vorbelor mele mai vechi nu prea te ajuta, pentru ca ai putea gasi pe cineva care sa-ti gaseasca si tie declaratia destul de recenta potrivit careia ai terminat cu postatul pe forumul asta. in fine...
pai federatia unde vrei sa-ti valorifici calitatiile pana acum doar a mintit , maine este al doi-lea termen pt campionatul national , sa nu mai vorbim de participarea la campionatul mondial , campionat la care faci tu referire in postarea de sus si pentru care pui conditii invocand legalitatea si onestitatea federatieiandrei vladeanu scrie:cum ramane? astept indicatii de la federatie cu ce am de facut. asa ramane.
deciziile sau actiunile intreprinse de tine sunt hotarate si puse in aplicare de PERSOANA TA , influntata si coordonata de interese , iar aceste decizii tin foarte mult de conduita moralaandrei vladeanu scrie:cat despre pishat, stiu ca tu te-ai pishat pe mine cu subiect si predicat prin postarile tale. nu m-ar fi deranjat daca te-ai fi rezumat la a-mi comenta si critica deciziile sau actiunile. tu ai trecut la a judeca persoana mea.
Adica vrei sa spui ca nici eu n-am habar!? Crede-ma frate ca am habar pe anumite paliere mai mult decat ai tu cu Fane la un loc. Cu toata experienta ta pe baltile din tara, din afara si din cadrul institutiilor cu care ai relationat. Am un handicap fata de tine. Nu sunt liber de contract. Din patos mi-am permis sa ma descarc pe tine mai devreme si sa-ti adresez niste intrebari acum, doar ca sa-ti semnalizez ceva.andrei vladeanu scrie:nu vreau sa ma ia nimeni de bun, sa ma inteleaga sau sa ma creada.cornel.s scrie:Pentru ca ai creeat in public rumoare Andrei. Ce-i asa de greu de priceput. Si nu numai atat ci si o multitudine de nedumeriri. Cum sa te mai inteleaga omul? Cum sa te mai ia de bun, dupa cum a fost pana acum? Ce sa mai creada din ce spui?andrei vladeanu scrie:
Si eu te-as intreba acum si special am ales momentul asta, cum credeai tu la momentul ala, de vorbeai atat de imperativ, ca o sa va acreditati o scoala de antrenori? nu mai amintesc de celelalte ca incepe sa mi se para desuet subiectul federatie, pe de-antregul. Aici e vorba numai si numai de tine si sa zicem fostii tai fani pe care i-ai dezamagit ca Marica aseara.
nu e treaba mea sa acreditez scoli de antrenori sau sa fac federatii.
unde am sa fiu solicitat sa pun umarul pentru a schimba actualul sistem competitional (agvps) am s-o fac.
in caz contrar, ma voi rezuma la pescuit si la "fanii" mei care nu au habar de mizeria asta ci doar interactioneaza cu mine pe teme pescaresti.
Fane, te-ai infierbantat la clitoris sau te mananca-n sfincter ???Cristi Y scrie:in nota specifica popesciano-federala , bizonul de la alba ma onoreaza cu un mesaj privat :
Dată expediere: Mie Sep 11, 2013 1:41 pm
Expeditor: apsalba
Destinatar: Cristi Y
Băi, nesimțitule.
Dacă vezi că nu te bag în seamă, de ce mă-ta nu te abții? Ia zii, despre care acte false vorbești? Încetează să mai dai informații false, că schimb foaia. Și nu ți-aș dori să ai de a face cu mine.
E inteligent rau, piguliciul: atata stie atata face. S-a umflat orezu'n el. Presedintili smardoiCristi Y scrie:in nota specifica popesciano-federala , bizonul de la alba ma onoreaza cu un mesaj privat :
Dată expediere: Mie Sep 11, 2013 1:41 pm
Expeditor: apsalba
Destinatar: Cristi Y
Băi, nesimțitule.
Dacă vezi că nu te bag în seamă, de ce mă-ta nu te abții? Ia zii, despre care acte false vorbești? Încetează să mai dai informații false, că schimb foaia. Și nu ți-aș dori să ai de a face cu mine.
pai la el in balastiera se invata gramatica fara diacriticaionut72 scrie:Da' tot e ceva, dupa ce mi-a trimis si mie unul asemanator, acu' fo' luna, a invatat sa scrie corect "ma-ta"!