decizie CCN - caz bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Dan Marinita
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: decizie CCN - caz bunget

Mesaj de Dan Marinita »

andrei vladeanu scrie:
bogkba scrie:Andrei o singura intrebare mai am!

Mie personal in noaptea zilei de 19.iunie 2010 de ce nu mi-ai raspuns la telefon??
sunau f f multe telefoane in acelasi timp.
am decis sa discut cu o singura persoana, arbitrul Cicerone Serbanescu.
Uite Andrei de ce zic eu ca esti inteligent gasesti in orice situatie rezolvare si nu oricum ci foarte credibila si far" de proba :D
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Dan Marinita
Pescar de competitie

Mesaj de Dan Marinita »

Am si eu o rugaminte daca se poate cu promisiunile de rigoare si anume SA se poata loga din nou USER_ul Valentin Simescu intre timp a fost "mustruluit " :D de conducerea clubului si garantam de comentarii pertinente. :lol:
Cred ca este asteptat de majoritatea dintre noi pana la urma omul nu a "taiat" pe nimeni. In definitiv daca la altii sa putut cred ca si la noi se poate. Multumesc Anticipat

Promisiunea este valabila si anume ..............SE VA RESPECTA REGULAMENTUL SITE-ului CRAPMANIA
Dan Marinita
AVIATORS FISHING CLUB

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Andrei I scrie:
Val scrie:.... APCR trebuie sa tine cont de urmatoarea metafora .... "vulpea cind nu are ce face , se linge in popou pina isi face rana deschisa "
Bag-o in latina ca are alt impact! :D
Nu are corespondent , dar ia citeste aici :

Domi suae quilibet rex - La el acasă, oricine e rege.

Duobus ligitandibus tertius gaudet - Când doi se ceartă, al treilea se bucură (câştigă).

Odero si potero si non inventius te amabo - Te voi uri daca voi putea, daca nu fara sa vreau, te voi iubi.

Quot licet Iovi not licet vobi - Ce e permis lui Jupiter nu este permis si vouă.

Raro ulla calamitas sola venit — Rareori o nenorocire vine singurǎ

Plus o chestie mareata Radio Guerilla - "toti ne-am nascut in pielea goala si tot ce e pe noi e de castig ! sa fim fericiti ! " - Tamango

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

Val scrie:
Andrei I scrie:
Val scrie:.... APCR trebuie sa tine cont de urmatoarea metafora .... "vulpea cind nu are ce face , se linge in popou pina isi face rana deschisa "
Bag-o in latina ca are alt impact! :D
Nu are corespondent , dar ia citeste aici :

Domi suae quilibet rex - La el acasă, oricine e rege.

Duobus ligitandibus tertius gaudet - Când doi se ceartă, al treilea se bucură (câştigă).

Odero si potero si non inventius te amabo - Te voi uri daca voi putea, daca nu fara sa vreau, te voi iubi.

Quot licet Iovi not licet vobi - Ce e permis lui Jupiter nu este permis si vouă.

Raro ulla calamitas sola venit — Rareori o nenorocire vine singurǎ

Plus o chestie mareata Radio Guerilla - "toti ne-am nascut in pielea goala si tot ce e pe noi e de castig ! sa fim fericiti ! " - Tamango
la aia cu vulpea as parafraza altfel... Sti de ce isi linge cainele sula? Pentru ca poate :wink:
Milionar excentric

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Dane,

n-am spus ca TU nu ai facut bine, dar altii au facut rau si ne-au infundat. D'aia am zis ca roata se intoarce... Si lista e deschisa... :lol:
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Dan Marinita scrie:Am si eu o rugaminte daca se poate cu promisiunile de rigoare si anume SA se poata loga din nou USER_ul Valentin Simescu intre timp a fost "mustruluit " :D de conducerea clubului si garantam de comentarii pertinente. :lol:
Cred ca este asteptat de majoritatea dintre noi pana la urma omul nu a "taiat" pe nimeni. In definitiv daca la altii sa putut cred ca si la noi se poate. Multumesc Anticipat

Promisiunea este valabila si anume ..............SE VA RESPECTA REGULAMENTUL SITE-ului CRAPMANIA
cu mare placere, danute
site-ul crapmania crede in reabilitare si a a 2 a sansa pt fiecare. si a 3 a... etc

cand o sa-l vedem pe valentin simescu participant la o (alta) competitie de pescuit, atunci ridicam ban-ul. daca isi cere scuze.
doar ne aflam pe un forum de competitie, nu-i asa?
The One Team

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Vali Vesa scrie:Dane,

n-am spus ca TU nu ai facut bine, dar altii au facut rau si ne-au infundat. D'aia am zis ca roata se intoarce... Si lista e deschisa... :lol:
Ca sa ai liniste si tu , NU stiu de cite ori sa spun ca este greseala mea ( practica , dar cu fundament teoretic bazat ) faptul ca AVPS-urile au ajuns in CN . Cu asta punct . Sunt vinovat , nu stiu fata de cine , dar realitatea arata ca acest fapt a adus numai prejudicii CN . Gandeste tu altceva pentru anul care vine si voi scrie si eu la fel cum faci tu acum .
Nu stiu cine a acceptat Soimul pe Sacel ...... cind in iarna aveai alta dialog si erai in stare sa .... Alba - neagra asta stie sa o joace oricine .....daca erai ferm impotriva AGVPS si implicari lor FERME , nu primeai Soimul pe Sacel .... cu consecintele pe care le-ai acceptat in iarna , mai mult in conditile in care puteai sa dai un semn de autoritate APCR-ului din care faci parte , in masura in care nu mai aveai echipa ... in concurs . Ti-am mai spus ca cei de la AGVPS ne-au citit - nu este nici unul dintre noi Che Guevara , sa moara in jungla boliviana cu dreptatea lui de gat .....
Nu imi raspunde , pentru ca astazi mai citesc pe aici , dar de maine ... voi avea timp mult mai putin - zugravesc !! :lol: .
Ultima oară modificat Joi Iul 01, 2010 18:49 de către Val, modificat 1 dată în total.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Val scrie:
Vali Vesa scrie:Dane,

Ca sa ai liniste si tu , NU stiu de cite ori sa spun ca este greseala mea ( practica , dar cu fundament teoretic bazat ) faptul ca AVPS-urile au ajuns in CN . Cu asta punct . Sunt vinovat , nu stiu fata de cine , dar realitatea arata ca acest fapt a adus numai prejudicii CN . Gandeste tu altceva pentru anul care vine si voi scrie si eu la fel cum faci tu acum .
Nu stiu cine a acceptat Soimul pe Sacel ...... cind in iarna aveai alta dialog si erai in stare sa .... Nu imi raspunde , pentru ca astazi mai citesc pe aici , dar de maine ... voi avea timp mult mai putin - zugravesc !! :lol: .
Scuze, dar habar nu ai despre ce vorbesc... Ai dat cu oistea-n gard. Eu vorbeam de un anumit non-combat de la Cetariu. Dar de, te trezesti vorbind, sau ma rog, scriind... :x

Papa Pius de la Roma a acceptat Soimul pe Sacel, daca nu stiai inca... :evil:

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

Stiam ca tu ai fost organizator pe Sacel - gresesc ? Iar asta cu trezitul ..... ma lasi ...sau ai baut apa dupa Oana ? Ai fost singurul din APCR care puteai lua o decizie istorica ....mai ales tu care din iarna rupeai orice protocol , samd .... Imi pare rau ca dezgrop muntii , dar nu pot citi tot la momentul producerii faptei .. , dar zau ca mai ales de la tine ma asteptam sa rupi odata atza .... si sa exprimi mai coerent decit toti independenta sportiva a APCR - grupare din care faci parte .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Si care-i problema ta in legatura cu organizatorul de la Sacel? Sau vrei sa-mi dai sfaturi acum... E cam tarziu...
Pana acu' vreo 2 luni sustineai sus si tare ca trebuie sa ne supunem hotararilor AGVPS, ca vrem nu vrem asta e, daca vrem sa mergem inainte. Si eram catalogat drept extremist. Acum, eu, ca am vrut ca APCR-ul sa mearga inainte si am respectat o hotarare AGVPS am gresit??? Ce sa inteleg, ca de cand te-ai retras ti-ai schimbat opinia ???
Zic si eu tot ca tine... ma lasi...

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”