..au avut mentori romaniionut72 scrie:... vezi acuzele jalnice al englezilor dupa CM 2012).

@DumiD si scornel
vedeti mai bine de "barna" de la voi, nu de "paiul" meu...
Moderator: gor965
..au avut mentori romaniionut72 scrie:... vezi acuzele jalnice al englezilor dupa CM 2012).
Ceea ce, daca e adevarat, e cu atat mai grav pentru ei..au avut mentori romani![]()
Teo, asa e iarna, lumea mai refuleaza si-si mai da cu parerea si pe langa subiect ... mai ales cand subiectul nu-ti da spatiu de manevra ! Acest topic prezinta in fapt o decizie pe care au luat-o deja cei de la Brasov...mai departe ce sa se discute lumea? Ori esti de acord cu decizia lor, ori nu ...si gata, s-a terminat subiectul !teo44 scrie:Unde s-a ajunsmergeti ls pescuit repede, George, moderius HELP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eu nu am barna ca fac echilibristica la paraleleRSC scrie:..au avut mentori romaniionut72 scrie:... vezi acuzele jalnice al englezilor dupa CM 2012).![]()
@DumiD si scornel
vedeti mai bine de "barna" de la voi, nu de "paiul" meu...
Cine pe cine a ofensat public si unde?cornel.s scrie:...Doar cine n-a creat unul sau intretinut nu stie ce inseamna un brand si nici nu-i pasa cata munca distruge ofensandu-l public...