Demascare-foarte important !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Demascare-foarte important !

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Buhac scrie:Cozma
Daca votezi sa particip sigur vei avea rezervate cateva pagini !
Stii cumva de ce nu voteaza nimeni ?
Vrei sa spargi gheata ?
nu stiu la ce pagini te referi , sper sa nu fie albe ( ca-si califarul :D )
pai nu voteaza nimeni pentru ca nu e nimic de votat :D
gheata am spart-o azi , pentru ca am fost la copca :D
<°))))))><
><((((((°>

Buhac

Mesaj de Buhac »

Cozma
AI MARE DREPTATE CA NU E NIMIC DE VOTAT . :wink:
Decat o sa va aduca la cunostinta .
Dupa acea o sa va rugati sa nu cad in grupa cu voi :lol: :lol: :lol:

CLAUDIU COZMA
Partener Crapmania.ro

Mesaj de CLAUDIU COZMA »

Buhac scrie:Cozma
AI MARE DREPTATE CA NU E NIMIC DE VOTAT . :wink:
Decat o sa va aduca la cunostinta .
Dupa acea o sa va rugati sa nu cad in grupa cu voi :lol: :lol: :lol:
neata Costica
vad ca azi esti mai bine dispus :D
<°))))))><
><((((((°>

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Buhac scrie:Dl VALI VESA
Asociatia are sediul in oras Bragadiru jud. Ilfov actele trebuie sa le depun la dumneavoastra ?
Unde si pana cand este termenul maxim ?
Si ce trebuioe sa contina ?
Serios .
Multumesc !
Dl Buhac,

Tot serios:

-nu trebuie sa va deplasati pana la Ctza. Si nici eu pana la Buc, ii aveti pe Mircea E.F. si Costel Stanila in Buc
-data limita a fost anuntata dupa sedinta din 30.01
-actele necesare si sumele de bani necesare aderarii la APCR si participarii la CN sunt deja cunoscute de foarte mult timp. Dvs nu aveati nimic mai mult de facut decat sa le depuneti.

Si tot serios: Va cam place diversiunea. Zeci de mesaje cu "intentii", dar actiune... ioc. Ati promis ca veniti la sedinta din 30.01. Nu prea v-am vazut pe acolo. Si au venit cluburi din Oradea, Cluj, Timisoara, Piatra Neamt, Buzau, Constanta... Bucurestiul e mai departe ??? Daca aveati intentii serioase veneati, dupa cum ati promis.

Dar probabil, tot ce urmariti, Dvs si probabil clubul Dvs, este un raspuns negativ din partea APCR la dorinta Dvs de participare la CN. Nu, nu refuzam participare Dvs, produceti actele necesare in timp util iar consiliul director isi va spune cuvantul.

S'auzim de bine,
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dar intai sa se consulte cu colegii de la CS Euglena Verde si CS Cufundacul Deltei, care vor si ei sa depuna ! Sau poate fac un CN intre ei si apoi se vad cu castigatoarea CN organizat de APCR direct in FINALA ! Ca doar este mult mai simplu ! :!:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Buhac

Mesaj de Buhac »

Cristi Y
Ma vezi tu pe mine ca am ceva cu Clubul Senzor ?
Am ceva de inpartit cu Clubul Senior ?
Aici posteaza PERSOANE care se dau PERSONALITATI .
Eu nu detin balti de concurs si nici nu am vreo afacere cu ceva ce ar putea avea legatura cu pescuitul .
Nu am descoperit MAMALIGA si nici alt produs care as vrea sa fie omologat ........
Pescuitul pentru mine este ceva care ma relaxeaza locul unde pot servi un sprit sa respir un aer curat si locul unde am cunoscut oameni deosebiti.
Nu am participat niciodata la un concurs facandumi calcule ce o sa fac cu bani care erau trecuti ca premiu .
Taxa de participare era trecuta din start la pierderi colaterale .
Acum sa ajuns la ura si jigniri nu doresc sa se confrunte cu rivali pe balta ii anihileaza pe internet .Care sunt mai slabi cedeaza .Care sunt mai gras se ambitioneaza si pana la urma poate reusesc sa faca Derbi ori Cuplaje cum se faceau pe timpul cand erau stadioanele erau pline si nu lipseau femeile si copii.
Eu tin la tavaleala.

Buhac

Mesaj de Buhac »

Vladut
Tot carcotas esti .
Trebuie sa te cinstesc ca mai laudat o gramada .Nu conteaza ce zici tot publicitate se numeste .
Referitor la Califarul unul dintre cei patru actionari este un Domn Catali Vasiu pe care il cunosti destul de bine si inca doi care au lasat pana acum si ei bani pe la magazinul tau ! Dar nu o sa te invat eu pe tine sa faci comert ori sa ai cu cine bea o bere pe la Crisan .Cei trei sunt plecati in vacanta in Austria si spunandule ce ma invatat Val cu afilierea la AGVPS au fost de acord dar eu nu am vrut pentru ca nu stiu ce implica treba asta financiar si nu numai Asociatia lor .Au fost BOIERI .Sunt vecinul lor nu coleg .
Lucrurile simple ii las pe alti sa le faca .
Doresc sa intru aici in marea competitie .
Crezi ca nu sunt constient ca nu am mecla de Lot National ?
Probleme iti faci tu de frica la niste pescari intrati in competitii de doi ani pe care alti nici nu ii baga in seama .

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

daca cei trei sunt in vacanta in austria cine a semnat actele tale de la califarul?
The One Team

Buhac

Mesaj de Buhac »

Dl Vali
Nu sunt din trupa DIVERTIS .
Daca citesti pe net o sa vezi ce azis Val ca nu vine nici dumnealui ca are un botez si dl Presedinte a facut recomandarea telefonic [eu am sunat] ca daca nu am toate actele vin degeaba .
La acte se lucreaza dar intampin probleme cu Mitranescu ca nu vrea sa semneze demisiile catorva baieti motivand ca nu au nici o cerere de intrare in CARP ZONE si nici un contract .Pe o parte ii dau dreptate ca nici eu nu am facut vreo cerere scrisa cand am devenit membru APCR [decat un sprit cu Maiestru] si nici cand am iesit .
Nu stiu de ce nu mai sunt membru APCR dar nu mai conteaza .
Clubul din care am facut parte nu posteaza pe net .
Astept un raspuns pozitiv de la toata lumea cum ati scris dumneavoastra .Va multumesc !
Timp de depus actele avem berechet .Termenul este Duminica si cum nu este nici o ora specificata eu inteleg ca este ora 24.00. Pe la ora 22.00 o sa invit o TELIVIZIUNE la sediul AGVPS ca acolo este trecut sediul APCR si daca nu o sa fie nimeni sa inregistreze CANDIDATURA incepe prima etapa inainte de termen!
Referitor Consiliu Director eu nu imi fac nici un fel de grija pentru ca acolo sunt oameni alesi in functii de conducere care vor constata ca avem dreptul sa participam daca avem actele complecte ori sa nu participam daca lipseste ceva si depasim termenul prezentat de DL PRESEDINTE .
Cu intimidare nu tine la mine .
Care au votat cu Mircea Geoana au plecat din tara ?
Daca cineva ajuns in functi de conducere si are drept de vot nu cred ca va vota inpotriva pe motiv ca un membru din lotul nostru nu stiu ce probleme,jigniri,injurii ia adus dumnealui.
Astea se rezolva reclamandul la institutiile statului [ca de aia au angajati] ori ii dai doua capace pentru a putea primi mai multe .
Vali sambata vin la SMARANDA la vanatoare cazat la cabana Ratoiu avem si lautari daca poti esti invitatul meu indiferent cum o sa votezi!

Buhac

Mesaj de Buhac »

Sunal pe Mircea sati trimita actele pe fax si o sa vezi ca cei trei au ales un Presedinte se numeste Ion Florica un baiat micut cu ochelari care a fost cu mine la Sarulesti in primavara .
Noi am terminat pe lacul trei Dumneavoastra pe ce loc ?
De aia va e frica :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”