Moderator: gor965
Nu mai vorbiti aiurea, competitia se incheie Duminica la pranz. Mai e mult pana departe...viorel dulamita scrie:...e cam...rezolvataAND1 scrie:...mai ramane sa se rezolve situatia Locului 1 in campionat![]()
...
LOTUL OVIDIUS ESTE FORMAT DIN PESCARI MAJORITATEA DIN BUCURESTI...Dumitrache scrie:Cine iese pe primul loc se califica la mondiale,nu?
E normal sa iasa ovidius...ei pot face oricand antrenamente pe balta,distanta pana la balta le permite mai des decat la ceilalti participanti.
Ok,scuzati-mi greseala,dupa nume, m-am grabit...Genes Florin scrie:LOTUL OVIDIUS ESTE FORMAT DIN PESCARI MAJORITATEA DIN BUCURESTI...Dumitrache scrie:Cine iese pe primul loc se califica la mondiale,nu?
E normal sa iasa ovidius...ei pot face oricand antrenamente pe balta,distanta pana la balta le permite mai des decat la ceilalti participanti.
HAI OVIDIUS!!!!!!!
Optimism si incredere in baieti 110%, stiu ca sunt luptatori !body scrie:Vali trebuie sa fim optimisti baietii au sansa!
Big like!Vali Vesa scrie:Optimism si incredere in baieti 110%, stiu ca sunt luptatori !body scrie:Vali trebuie sa fim optimisti baietii au sansa!
Insa nu putem face afirmatii dupa 36 de ore de concurs. Nimic nu e jucat.
Munca lor si ajutor de Sus !