bine verzii lu' tata!!
Va miscati cu talent!!
Bagati motoare ,motoare!!!!
stati aproape si treceti ca MIG-ul pe langa ei in finish!!!!!!
Presimt un finish puternic marca Iulian Petre!!!!!
lulupescar scrie:bine verzii lu' tata!!
Va miscati cu talent!!
Bagati motoare ,motoare!!!!
stati aproape si treceti ca MIG-ul pe langa ei in finish!!!!!!
Presimt un finish puternic marca Iulian Petre!!!!!
Un fisnish pe p... mea!
Cuminteeee maaa ca mai este mult pana departe .
Hai Lupisorii mei,usor usor ....
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020
La ora 15 am fost la fata locului pe sector B , NU VA RECOMAND SA MERGETI IN VIZITA este restrictionat trebuie sa stai la 30 de m de standuri . Concurenti zici ca sunt la Rahova incadrati de 3 benzi rosu cu alb , iar vizitatori nu au voie mai aproape de 30 de m .
Din atmosfera de la fata locului cred ca echipa CARPING va urca sus .Stau si ma gindesc daca va cistiga din nou Carping ce va mai fi? Am vazut la echipa Carping deschidere in a lasa la vedere nada si momeala lor , totul da totul in ambalajele CARPING . Altii cu nada si momeala ascunse in cutii lazi si ladite sa nu se vada ceva din nada si momeala lor .Am sperat ca voi putea urmari citeva ore mai multe echipe cum se desfasoara dar restrictia la a privi concurentii la lucru m-a alungat .Mare pacat sa bati atitia km sa poti urmarii de aproape concurentii de la acest concurs si sa fi alungat sus in deal a fost penibil. Nu am mai auzit pina acum un concurs in care vizitatori sa stea la cel putin 30 m distanta de concurenti.
In reclama de pe livepvtv la campionatul national si mondial se vede un senzor cu indicator verde in actiune,cred ca este al lui Sorin Rudeanu. Stie cineva ce firma,model este ?
Multumesc !
Divizia de Lupi a Clubului Sportiv Personal Best 23,650KG - MV2 / 2020