Desfasurare CN 2012 - Corbu Lake - 27.06-01.07

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
claudiubv

Re: Desfasurare CN 2012 - Corbu Lake - 27.06-01.07

Mesaj de claudiubv »

miyagi scrie:
claudiubv scrie:
Zambaccian scrie:Miagy,

Sa stii c-a-nceput sezonul de pescuit, in caz ca nu te-a anuntat nimeni pana acu'.

Fir intins!

Da corect te asteptam la concursuri .

Fir intins!
Fir intins si tie Claudiu.
Mersi mult Cornele .
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

pista bv
Puncte: 0

Mesaj de pista bv »

Felicitari Energy Bv! Un mare bravo lui Vali Martoiu pentru ce a realizat la poalele Tampei!
Balazs Istvan

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Felicitari tuturor participantilor, felicitari maxime celor de pe podium .
Admir mult de tot echipele Carping si vad ca au dovedit ca tot ei sunt si vor fi sus tot mai sus .
Il admir enorm pe Vasilica Baboieru nu am vazut un alt pescar atit de muncitor ca el , felicitari pentru cele 2 razultate , din mansa de antrenament si prima mansa de concurs.
Am si eu o nedumerire si rog pe cei mai experimentati sa ma descurce .
Am fost intr-una din zile la acest frumos concurs de la Corbu .Ce am remarcat si nu pot sa imi explic. Am fost la standul unde erea Baboieru toata nada si momeala erea la vedere frumos in pungi si borcane cu sigla CARPING , am trecut si pe la celelalte standuri si ce am vazut ? Toata nada si momela erea bine arnjata in lazi cutii si cutioare fara nici o sigla pe ele si cit mai ferite de ochiul vizitatorului .
De ce la standul unde ereau baietii de la Carping toate ereau la vedere ambalte in pungile si cutiile Carping iar la restul concurentilor toata nada si momeala erea cit mai ferita de ochii straini. Eu am tras concluzia ca cei de la Carping lucreaza si la concursuri cu marfa pe care o au si la vinzare , iar majoritatea producatorilor de nada si mommeala prezenti la concurs ascundeau sa nu fie vazuta nada si momeala cu care au pescuit .
Poate ca exista o explicatie si eu nu o cunosc rog pe cei care stiu sa nu inceapa cu polemici , dar dupa umila mea parere aceia care pescuiesc si la concursuri cu nada fabricata de ei si acestea sunt cele care se gasesc pe rafturile magazinelor , demonstreaza ca nu au nimic de ascuns si nada si momeala lor da incredere pescarilor .S-a demomstrat ca in cele 2 concursuri Carpingul nu a ratat precum alti producatori de nada si momeala si in feleul acesta demonstreaza ca s-ar putea la momentul acesta sa aiba cea mai buna nada si momeala de pe piata .

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Brucane, unde esti tu Brucane... 8)
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Neacsu Mircea

Mesaj de Neacsu Mircea »

@ POPESCU
Dar pe tricouri va-ti uitat sa vedeti producatori de NADA
Vice Campion National 2014

claudiubv

Mesaj de claudiubv »

popescu59 scrie:Felicitari tuturor participantilor, felicitari maxime celor de pe podium .
Admir mult de tot echipele Carping si vad ca au dovedit ca tot ei sunt si vor fi sus tot mai sus .
Il admir enorm pe Vasilica Baboieru nu am vazut un alt pescar atit de muncitor ca el , felicitari pentru cele 2 razultate , din mansa de antrenament si prima mansa de concurs.
Am fost intr-una din zile la acest frumos concurs de la Corbu .Ce am remarcat si nu pot sa imi explic. Am fost la standul unde erea Baboieru toata nada si momeala erea la vedere frumos in pungi si borcane cu sigla CARPING , am trecut si pe la celelalte standuri si ce am vazut ? Toata nada si momela erea bine arnjata in lazi cutii si cutioare fara nici o sigla pe ele si cit mai ferite de ochiul vizitatorului .
De ce la standul unde ereau baietii de la Carping toate ereau la vedere ambalte in pungile si cutiile Carping iar la restul concurentilor toata nada si momeala erea cit mai ferita de ochii straini. Eu am tras concluzia ca cei de la Carping lucreaza si la concursuri cu marfa pe care o au si la vinzare , iar majoritatea producatorilor de nada si mommeala prezenti la concurs ascundeau sa nu fie vazuta nada si momeala cu care au pescuit .
Poate ca exista o explicatie si eu nu o cunosc rog pe cei care stiu sa nu inceapa cu polemici , dar dupa umila mea parere aceia care pescuiesc si la concursuri cu nada fabricata de ei si acestea sunt cele care se gasesc pe rafturile magazinelor , demonstreaza ca nu au nimic de ascuns si nada si momeala lor da incredere pescarilor .S-a demomstrat ca in cele 2 concursuri Carpingul nu a ratat precum alti producatori de nada si momeala si in feleul acesta demonstreaza ca s-ar putea la momentul acesta sa aiba cea mai buna nada si momeala de pe piata .

Pentru reclama :wink:
Lukacs Claudiu

*** CAMPION NATIONAL 2012***
*** CAMPION MONDIAL 2012***
*** VICE CAMPION MONDIAL LA INDIVIDUAL 2012 ***
...ACS Carpteam Brașov...

alexdumi80

Mesaj de alexdumi80 »

popescu59 scrie:Felicitari tuturor participantilor, felicitari maxime celor de pe podium .

este al doilea post al dumneavoastra pe aceasta teme a nadei tinuta la vedere .... daca in primul nu v-a raspuns nimeni , credeti ca va va raspunde cineva acum ???

Daca asta ati vazut inseamna ca nu ati stat destul de mult in spatele echipei carping care din punga mirifica de bile scotea saculet solubil cu o compozitie de pelete si seminte ...... Imi pare rau ca nu va pot oferi poza , dar cu siguranta dupa mansa 3 voi face poza si va voi arata ce contineau acele pungute de nada.

PS: sau acum cum ati vazut ca asa e nada campioana incercati sa scapati de partenerul Senzor si sa va puneti bine cu cei de la Carping ????

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Sunt bine cu toti producatorii de nada , dar asta am vazut si de aceea am intrebat. Intradevar ereau si acei saculeti solubili dar nu cred ca in acei saculeti solubili s-ar fi putut sa stea secretul celor de la Carping .Am cerut 2 bile din acelea cu care pescuiau si ereau acelesi care le am si eu cumparte , m-am gindit ca sunt ceva secrete si la acele bile , dar fiind la vedere erea clar ca ereau bilele Carping care se vind pestea tot.La standurile celor de la Carping am vazut ca totul erea la vedere si mai ales ambalate in pungile originale Carping .Scria cineva ca este reclama se poate si asta dar ma intreb daca nu le iesea celor de la Carping ce ar fi spus pescarii consumatori de Carping?
Se poate ca cei care nu vor sa li se vada nada si momeala sa aiba o reteta secreta care cu siguranta o vom afla si noi la sfirsit .
Dar oare dupa ce se va termina va mai crede cineva ca au pescuit cu cine stie ce nada sau momeala doar ca au tinut-o la secret ?

Law_35
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Law_35 »

Am cerut 2 bile din acelea cu care pescuiau si ereau acelesi care le am si eu cumparte
Faptul ca ati cerut 2 bile denota urmatorul aspect....Dvs ati avut " sansa " sa intrati in zona D ca vizitator :shock:
Eu , spre deosebire de Dvs nu am avut aceasta " sansa "... ( mentionez ca nu fac parte din niciun club de pescuit, sunt un pescar din Constanta care a vazut on line un spot publicitar in care eram invitati cu totii sa fim martorii unui eveniment national la Corbu , eventual sa ne sustinem favoritii ) ...prin urmare am fost invitat de catre Domnii Arbitrii sa parasesc zona D in spatele liniei de demarcatie...nu am apucat sa fac decat 2 poze la un stand din sectorul B , de unde de altfel am fost si invitat , destul de civilizat sa parasesc zona...
Fişiere ataşate
111.JPG
111.JPG (110.09 KiB) Vizualizat de 1099 ori
115.JPG
115.JPG (156.56 KiB) Vizualizat de 1099 ori
Laurentiu Stanica
Club Sportiv Tomis Carp

popescu59
Pescar de competitie

Mesaj de popescu59 »

Si mie la fel mi s-a facut invitatia sa trec sus deci nu am apucat decit citeva minute sa privesc dupa care un domn arbitru m-a invitat sus altfel avertizeaza echipa la care priveam .Chiar nu am inteles de ce asa restrictie , de ce vizitatori nu au acces la fel ca la toate concursurile. Echipele ereau delimitate in standuri si nimeni nu avea acces la ele .Ereau 2 rinduri de banda care delimitau echipele de drumul de acces. De ce vizitatorii nu au voie sa priveasca sa fotografieze de ce? Am batut 350km ca sa nu fiu lasat nici macar sa privesc mai de aproape si de ce nu sa invat anumite aruncari sau mai stiu eu ce tehnici.
Cu ce ar deranja vizitatori pe concurenti cind intre ei si acestia ereau cel putin 15-20 m .
Noua spectatorilor de rind ni se poate da o explicatie ??? Daca s-au impus asemnea restrictii inseamna ca nu mai este o competitie sportiva . Stiu ni se va spune ca distanta de la care puteam privi erea suficienta , dar sincer va spun ca de la distanta unde am fost trimis sa privesc aproximativ 50 m nu se putea vedea mare lucru.Cred ca asta s-a dorit de fapt ca vizitatorii sa nu vada si sa nu inteleaga mare lucru.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”