popescu59 scrie:Felicitari tuturor participantilor, felicitari maxime celor de pe podium .
Admir mult de tot echipele Carping si vad ca au dovedit ca tot ei sunt si vor fi sus tot mai sus .
Il admir enorm pe Vasilica Baboieru nu am vazut un alt pescar atit de muncitor ca el , felicitari pentru cele 2 razultate , din mansa de antrenament si prima mansa de concurs.
Am si eu o nedumerire si rog pe cei mai experimentati sa ma descurce .
Am fost intr-una din zile la acest frumos concurs de la Corbu .Ce am remarcat si nu pot sa imi explic. Am fost la standul unde erea Baboieru toata nada si momeala erea la vedere frumos in pungi si borcane cu sigla CARPING , am trecut si pe la celelalte standuri si ce am vazut ? Toata nada si momela erea bine arnjata in lazi cutii si cutioare fara nici o sigla pe ele si cit mai ferite de ochiul vizitatorului .
De ce la standul unde ereau baietii de la Carping toate ereau la vedere ambalte in pungile si cutiile Carping iar la restul concurentilor toata nada si momeala erea cit mai ferita de ochii straini. Eu am tras concluzia ca cei de la Carping lucreaza si la concursuri cu marfa pe care o au si la vinzare , iar majoritatea producatorilor de nada si mommeala prezenti la concurs ascundeau sa nu fie vazuta nada si momeala cu care au pescuit .
Poate ca exista o explicatie si eu nu o cunosc rog pe cei care stiu sa nu inceapa cu polemici , dar dupa umila mea parere aceia care pescuiesc si la concursuri cu nada fabricata de ei si acestea sunt cele care se gasesc pe rafturile magazinelor , demonstreaza ca nu au nimic de ascuns si nada si momeala lor da incredere pescarilor .S-a demomstrat ca in cele 2 concursuri Carpingul nu a ratat precum alti producatori de nada si momeala si in feleul acesta demonstreaza ca s-ar putea la momentul acesta sa aiba cea mai buna nada si momeala de pe piata .
este al doilea post al dumneavoastra pe aceasta teme a nadei tinuta la vedere .... daca in primul nu v-a raspuns nimeni , credeti ca va va raspunde cineva acum ???
Daca asta ati vazut inseamna ca nu ati stat destul de mult in spatele echipei carping care din punga mirifica de bile scotea saculet solubil cu o compozitie de pelete si seminte ...... Imi pare rau ca nu va pot oferi poza , dar cu siguranta dupa mansa 3 voi face poza si va voi arata ce contineau acele pungute de nada.
PS: sau acum cum ati vazut ca asa e nada campioana incercati sa scapati de partenerul Senzor si sa va puneti bine cu cei de la Carping ????