DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
maty
Puncte: 0

Re: DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE

Mesaj de maty »

Din partea Acvilei,toata stima si consideratia ptr. cei de la Corbu in frunte cu dl.Carstocea.
Multumim ptr. tot ceti facut ptr. noi pescarii de crap,cat si ptr. Romania.
Felicitari tuturor loturilor participante,sin mod special celor ce sau situat pe primele locuri in clasament.
Multumim intrgului corp de arbitri,care sau sraduit sin mare prte au si reusit sa faca un arbitraj corect,inpartial.
Multumim AGVPS ptr. implicare,sustinere,coordonare a integului evenimant.
Felicitari speciale campionilor si firentinse la mondiale !
Multumim PV-TV ului si dlui. Teo.
PS.-- In ceia ce ma priveste personal, am facut tot ceam putut, cu ceia ce am avut !
ajutorul vine de sus.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Felicitari Energy, Campioni Nationali 2012 si fire intinse la CM !!!

Felicitari tuturor loturilor participante care ‘au tras pe bune’ pana la final!

Felicitari RIG Service, Dl-ui Florin Carstocea si tuturor celor implicati pentru cea mai buna organizare de CN de pana acum. A fost o munca titanica intr-un timp foarte scurt si sunt sigur ca in 2013 va fi si mai bine.

Felicitari corpului de arbitrii si arbitrului sef, Dl Gabi Calota. Asa trebuie sa fie arbitrajul, discret, eficient si impartial. Spre deosebire de alte CN-uri, nu ne-am simtit nici o clipa “vanati”, ceea ce este foarte important. Felicitari celor ce au hotarat aducerea arbitrilor tineri alaturi de cei cu experienta. Cei tineri au avut de la cine invata.

Multumesc baietilor din lotul Ovidius pentru implicarea 100% si pentru munca titanica depusa. Dupa o prima mansa mai putin reusita singura treapta de podium la care puteam spera era a treia. Ati muncit si ati reusit. Pentru mine sunteti cei mai buni. Felicitari !!!

Felicitari “Baricada” pentru prestatia deosebita. Si multumim pentru ca ne-ati tinut in priza pe final. Fara stresul din ultimele 24 de ore nu ar fi fost asa frumos!

Sa ne vedem sanatosi la CN 2013.

PS – Pentru campionii nostrii, Vali Martoiu si lotul Energy – daca va pot ajuta cu ceva la pregatirea si in timpul CM va rog sa nu ezitati. Placerea va fi de partea mea.
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

Cristi_Ionita

Mesaj de Cristi_Ionita »

Vali Vesa scrie:Felicitari Energy, Campioni Nationali 2012 si fire intinse la CM !!!

Felicitari tuturor loturilor participante care ‘au tras pe bune’ pana la final!

Felicitari RIG Service, Dl-ui Florin Carstocea si tuturor celor implicati pentru cea mai buna organizare de CN de pana acum. A fost o munca titanica intr-un timp foarte scurt si sunt sigur ca in 2013 va fi si mai bine.

Felicitari corpului de arbitrii si arbitrului sef, Dl Gabi Calota. Asa trebuie sa fie arbitrajul, discret, eficient si impartial. Spre deosebire de alte CN-uri, nu ne-am simtit nici o clipa “vanati”, ceea ce este foarte important. Felicitari celor ce au hotarat aducerea arbitrilor tineri alaturi de cei cu experienta. Cei tineri au avut de la cine invata.

Multumesc baietilor din lotul Ovidius pentru implicarea 100% si pentru munca titanica depusa. Dupa o prima mansa mai putin reusita singura treapta de podium la care puteam spera era a treia. Ati muncit si ati reusit. Pentru mine sunteti cei mai buni. Felicitari !!!

Felicitari “Baricada” pentru prestatia deosebita. Si multumim pentru ca ne-ati tinut in priza pe final. Fara stresul din ultimele 24 de ore nu ar fi fost asa frumos!

Sa ne vedem sanatosi la CN 2013.

PS – Pentru campionii nostrii, Vali Martoiu si lotul Energy – daca va pot ajuta cu ceva la pregatirea si in timpul CM va rog sa nu ezitati. Placerea va fi de partea mea.
Felicitari Capitane Subaru 8) ! Ati meritat locul 3, desi ne-a durut infrangerea un pic... 8)
In viata sunt lucruri mult mai importante decat banii...doar ca iti trebuie o grama' de bani ca sa le cumperi.

BARICADA CARP CLUB

nyc-brk

Mesaj de nyc-brk »

Vladut Mateianu scrie:Felicitari ENERGY BRASOV, sunteti cei mai buni !!!! Sper sa ne faceti campioni mondiali, cred ca toata lumea pescareasca (fara cateva persoane... :evil: ) va va tine pumnii la CM !

Felicitari tuturor loturilor participante ptr prezenta si ptr fair-play, a fost cel mai bine organizat CN la care am participat, felicitari Florin Carstocea si echipei Rig Service, pacat doar de incercarile de fraudare ale escrocului sef de la carping, chiar daca a trecut, nu se va uita prea curand...... :twisted:

Felicitari ptr arbitraj, cred ca s-a format o echipa profesionista, condusa impecabil de Gabi Calota.

Si 3 lucruri care nu mi-au placut :

1. lotul carping ca nu a venit la festivitatea de premiere sa-i felicite pe castigatori, TOTALA LIPSA DE RESPECT !!!!!!!!!! :twisted:
2. echipa Profesional Fishing Craiova din sectorul C (aflata langa echipa carping) care nu a pescuit si nu a nadit, special ptr a nu deranja !!!!!!!! pe viitor ar trebui sa se penalizeze si aceste abateri, nu exista sa vi la cn si noaptea sa te imbraci in pijama si sa te culci.... :evil:
3. telefoanele date de anumiti concurenti ptr a influenta evolutia anumitor echipe ! :evil:

Fir intins echipei Romaniei la CM !

In primul rand felicitari castigatorilor si tuturor participantilor pt efortul depus.
In al doilea rand vreau sa il contrazic pe Vladut Mateianu in legatura cu echipa lotului profesional fishing.baietii nu au avut nici o legatura cu cei de la carping.daca te interesai cu ce cantitate de nada au intrat in stand nu mai faceai aceasta afirmatie.
Brk Carp Baits

alin popa

Mesaj de alin popa »

In calitate de manager al lotului FREE CARP DEVA in aceasta finala, vreau sa felicit toate loturile participante si manageri lor pentru munca si efortul depus,au fost imense,a fost o finala in care s-a luptat pana la capat,pana la epuizare.
Felicitari d-nului Carstocea pentru toata munca depusa,fiecare detaliu rezolvat cu profesionalism!!
Felicitari stafului RIG SERVICE -au pus suflet in tot !
Felicitari tuturor arbitrilor,au muncit enorm,corect si discret!! Bravo!
Felicitari D-nului Calota,arbitru sef,un om corect,modest si cu mult bun simt,un adevarat profesionist!
Bravo AGVPS pt organizare,in special d-l Orhei care a fost alaturi de pescari !
Multumim d-nului TEO pt pozele reusite,RESPECT...cred ca a slabit 5 kg :wink:
STIMA SI RESPECT CAMPIONILOR ROMANIEI CLUBUL ENERGY...au rupt balta,bravo d-nului Martoiu,Claudiu si Felix
Felicitari celorlalte doua cluburi de pe podium,clubul Carping si clubul Ovidius!
Membru fondator CS FREE CARP DEVA

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

FELICITARI INCA O DATA PENTRU ENERGY SI SA AVETI MULTA INCREDERE IN VOI, multumesc Vali Martoiu pentru increderea pe care ai avut-o in produsele SBS

George Tite
pescar de competitie

Mesaj de George Tite »

Felicit cu acesta ocazie si managerul(Adrian Zarguzon) lotului MR.FISH, pentru efortul depus pentru ramanerea in prima divizie.

Felicit de asemenea si pe un viitor mare pescar Costas Claudiu care a avut initiativa de a participa si clubul MR.FISH la calificarile pentru campionatul natoinal.

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

FELICITARI BRASOVENILOR. O ADEVARATA ECHIPA SI CA ARDELEAN SIMT O MANDRIE DEOSEBITA PENTRU PERFORMANTA VOASTRA, DAR NU POT SA NU-MI FELICIT PRIETENII (OVIDIUS) PENTRU REZULTAT. AM FOST CU OCHII PE VOI DAR NU M-AM MANIFESTAT PENTRU CA NU AM VRUT SA TULBUR "LINISTEA" BALTII.
FORTZA ENERGY SI UN VARF DE PODIUM PENTRU CA PUTETI.
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Multumim Doru. Rock on !!!
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

ill_dottore

Mesaj de ill_dottore »

Felicitari Energy Brasov ati dovedit ca sunteti cei mai buni dar greul deabia acum incepe , e usor sa ajungi sus dar e mai greu sa te mentii acolo .
Fire intinse la CM si sa dea Dumnezeu sa urcati pe aceeasi treapta a podiumului .

Felicitari tuturor loturilor participante la acest CN , felicitari organizatorilor si arbitrilor , felicitari TEO si PVTV

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”