Moderator: gor965
Felicitari Capitane SubaruVali Vesa scrie:Felicitari Energy, Campioni Nationali 2012 si fire intinse la CM !!!
Felicitari tuturor loturilor participante care ‘au tras pe bune’ pana la final!
Felicitari RIG Service, Dl-ui Florin Carstocea si tuturor celor implicati pentru cea mai buna organizare de CN de pana acum. A fost o munca titanica intr-un timp foarte scurt si sunt sigur ca in 2013 va fi si mai bine.
Felicitari corpului de arbitrii si arbitrului sef, Dl Gabi Calota. Asa trebuie sa fie arbitrajul, discret, eficient si impartial. Spre deosebire de alte CN-uri, nu ne-am simtit nici o clipa “vanati”, ceea ce este foarte important. Felicitari celor ce au hotarat aducerea arbitrilor tineri alaturi de cei cu experienta. Cei tineri au avut de la cine invata.
Multumesc baietilor din lotul Ovidius pentru implicarea 100% si pentru munca titanica depusa. Dupa o prima mansa mai putin reusita singura treapta de podium la care puteam spera era a treia. Ati muncit si ati reusit. Pentru mine sunteti cei mai buni. Felicitari !!!
Felicitari “Baricada” pentru prestatia deosebita. Si multumim pentru ca ne-ati tinut in priza pe final. Fara stresul din ultimele 24 de ore nu ar fi fost asa frumos!
Sa ne vedem sanatosi la CN 2013.
PS – Pentru campionii nostrii, Vali Martoiu si lotul Energy – daca va pot ajuta cu ceva la pregatirea si in timpul CM va rog sa nu ezitati. Placerea va fi de partea mea.
Vladut Mateianu scrie:Felicitari ENERGY BRASOV, sunteti cei mai buni !!!! Sper sa ne faceti campioni mondiali, cred ca toata lumea pescareasca (fara cateva persoane...) va va tine pumnii la CM !
Felicitari tuturor loturilor participante ptr prezenta si ptr fair-play, a fost cel mai bine organizat CN la care am participat, felicitari Florin Carstocea si echipei Rig Service, pacat doar de incercarile de fraudare ale escrocului sef de la carping, chiar daca a trecut, nu se va uita prea curand......![]()
Felicitari ptr arbitraj, cred ca s-a format o echipa profesionista, condusa impecabil de Gabi Calota.
Si 3 lucruri care nu mi-au placut :
1. lotul carping ca nu a venit la festivitatea de premiere sa-i felicite pe castigatori, TOTALA LIPSA DE RESPECT !!!!!!!!!!![]()
2. echipa Profesional Fishing Craiova din sectorul C (aflata langa echipa carping) care nu a pescuit si nu a nadit, special ptr a nu deranja !!!!!!!! pe viitor ar trebui sa se penalizeze si aceste abateri, nu exista sa vi la cn si noaptea sa te imbraci in pijama si sa te culci....![]()
3. telefoanele date de anumiti concurenti ptr a influenta evolutia anumitor echipe !![]()
Fir intins echipei Romaniei la CM !