DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE 2012

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
eugen dragnea
pescar de competitie

Re: DESFASURARE CN 2012 - FINALA - CORBU LAKE - 11-15 IULIE

Mesaj de eugen dragnea »

Razvan Ulmeanu scrie:A7 are structuri si tine mult peste. Iar baietii de la energy stiu sa il exploateze.
Miagi,,
culca-te, deja ai castigat........titulatura de pacaliciul forumului.
Multumesc de raspuns Razvan,in cazul asta e logic.

@Dady Cady
Asta e raspuns de microbist fanatic,ma asteptam la raspunsuri inteligente...
Dacă vreodată voi ţine capul jos, o voi face doar ca să-mi admir pantofii.

daddy caddy
Puncte: 0

Mesaj de daddy caddy »

8) 8) 8) E N E R G Y!!!!!
STIL OSTIL

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

@Tibi Manascu

Observ in direct cam tot ce s-a intimplat la acest CN . In particular mi-am dat si cu parerea si se pare ca a fost OK . Doream sa imi spun acest punct de vedere si in direct dar am inteles ca pe telefon nu se poate . Iti scriu aici .

Ceea ce vreau sa-ti spun Tibi , sunt urmatoarele

- in primul rind , la alegerea baltii Corbu si a partenerului Rig Service am avut o reactie adversa . Normala . De ce ? Partenerul era necunoscut , ne bazam pe niste promisiuni si
lasam la o parte niste certitudini ale baltii Sarulesti .Trecut prin viata si cu scoala vietii la zi , imi era greu sa realizez ca in Romania , se va concretiza asa ceva .
Toata organizarea era facuta pe cuvint de onoare , cu pam-pam-ul vanatoresc dedicat AGVPS , dar suna bine ... La vremea aia imi parea improbabila asa desfasurare de forte . M-am inselat !

- evolutia concreta a lucrurilor , mi-au dovedit ca inca in Romania mai exista oameni de cuvint si care fac chiar mai mult decit promit . Cu prima oportunitate doresc si imi propun sa il felicit pe D. Carstocea , pentru ca este
un om de cuvint , orientat pe termen lung si cu multa bunavointa fata de acest fenomen . Stiu ce inseamna banii , cum se fac si cum se cheltuie , dar dinsul a respectat si a depasit tot ceea ce a promis , prin caietul de sarcini .
Avem astazi o pista de concurs , poate unica in Europa , gestionata de un om dedicat fenomenului . Hobaia avea si ea potentialul ei , dar s-a risipit prin varii interese financiare ale proprietarului sau ale celor care au gestionat-o ani de zile .
Pe scurt s-a ales praful !

- o ultima apreciere . La ce vad la PV TV , sa nu ne facem false emotii vs Campionatul Mondial . Din unica experienta a mea la un CM , ceea ce a fost in Italia , nu are nici o legatura logistica cu ceea ce se poate intimpla foarte simplu si FIRESC la Corbu . Comparam o balta
in plin cimp , pe linga sate , cu un centru al arbitrilor comparabil cu un cort de prim ajutor pe vreme de canicula in Bucuresti , cu niste imprimante care nu aveau cerneala , cu postari oficiale de clasamente facute la 12 ore dupa cantar ,
cu arbitraj facut de baietii din localitate , voluntari , cu pescari care o luau ziua la picior sa vada cum merg colegii din alte standuri si nu le spunea nimeni nimic , samd , samd .
Fara falsa modestie , ma ocup de logistica si de tot ceea ce inseamna participarea echipei Africii de Sud la acest CM . M-am ocupat si am reusit sa ii aduc si la Cupa Rig din august , samd .
Ceea ce vreau sa spun este faptul ca la ceea ce au vazut prin pozele generos postate
pe crapmania , si-au facut o idee nu buna , ci excelenta fata de acest viitor CM . Cazarea ieftina si aproape de pista , nu ii costa deplasarea unui volum mare de echipament , pe scurt ...dupa parerea LOR , este un CM deja excelent la care vor veni cu o delegatie
mult mai numeroasa decit au fost prezenti pina acum .

Nu ne trebuie multe sa fim OK la CM . De fapt 99 % din lucruri sunt deja in media acceptata universal de orice natiune . Putine lucruri pot fi imbunatatite si asta inseamna un comitet de organizare , din 3-5 persoane , care sa cuprinda LOGISTIC orice posibila solicitare a echipelor prezente . Adica sa le raspunda cineva pe unde se pot caza , cat ii costa , de unde isi pot lua gheata , mancare , bautura , cind pleaca trenul si cat ii costa baia in mare cu o fata de gat ....In rest , stam OK !! Fara emotii !! Practic un comitet de primire si un oficiu de cazare - turistic .

Si o ultima precizare - la decizia finala a arbitrajului - nu mai hotarim noi . Vin cei da la FIPS , care judeca , chiar daca voluntarul nostru arbitru a facut o greseala majora sau minora . Hotarirea finala nu mai este a noastra ..., deci ne creem false emotii . Ne creem false atributii cu arbitrajul . Nu intereseaza pe nimeni de la FIPS , daca cel care aribtreaza este voluntar sau are 3 CM la activ ...Ei hotarasc .

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

Clasamente si noutati de la Corbu in direct pe LIVE PVTV

live pvtv.JPG
live pvtv.JPG (126.56 KiB) Vizualizat de 1069 ori
[/url]

F&H
Partener Crapmania.ro

Mesaj de F&H »

SINTEZA ZILEI CU ANDREI VLADEANU

sinteza-zilei-cu-andrei-vladeanu.jpg
sinteza-zilei-cu-andrei-vladeanu.jpg (118.94 KiB) Vizualizat de 1044 ori
[/url]

Val
Pescar de competitie

Mesaj de Val »

M-a intristat un pic dialogul lui Ulmeanu , care intreba in direct daca s-a inchis sezonul la vanatoare .....vizavi de o intrebare legitima a mea vizavi de moderatorul Tibi Manascu . In contra partida il pot intreba si eu daca prezenta lui pe balta se datoreaza faptului ca balerinele de la Bamboo au plecat in vacanta ....si se plictiseste fara joc la bara pe acasa ...
Nu pot accepta niciodata raspunsurile obraznice , la intrebari care sunt OK , si nu capata raspuns pentru ca unul sau altul doresc obligatoriu razboi de declaratii .
Eu unul nu pot accepta sa port acest razboi tocmai cu Ulmeanu ....o sa il intreb pe Cezar daca baiatul asta merita ceva atentie mediatica ...
Numai el nu isi da seama ce parere are lumea vizavi de Ulmeanu ...Un basinos si inconfortabil pe care eu nu il prea primeam prin stand , chiar faceam crize cind venea , chiar daca era preten cu Cezar . Si el stie treaba asta ...
Daca o ducem pe bani .... acolo pesemne ca ti-ai castigat si tu locul .... , chiar daca tu erai la scoala generala si eu faceam afaceri cu tatal tau ....
Pe scurt - un NESIMTIT !

lucyan

Mesaj de lucyan »

HAI FELIX TATA CA POTI BAGA MATERIAL ,VENITI CAMPIONI ACASA " FORTA ENERGY '' NR 1

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Val,
Refuz sa ma cobor la nivelul tau alcoolic.
Maine cand o sa te trezesti din vodca, o sa iti spun cat de prost esti.
C. S. PELICANUL

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Si ca sa lamurim un lucru betivule: am venit de 2 ori la tine in stand.
Prima oara am fost (la rugamintea lui Cezar) ca sa va imprumut catapulta mea de nadit ca nu aveati(erai beat).
A doua oara m-ai chemat tu ca vrei sa stai de vorba cu mine(erai mort de beat), discutie care te asigur ca nu mi-a facut absolut nici o placere pentru simplu motiv ca bateai campii cu gratie.
Scrie ce abjectii vrei ca am plecat pe standuri. Spor la bautura.
C. S. PELICANUL

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

Val scrie:M-a intristat un pic dialogul lui Ulmeanu , care intreba in direct daca s-a inchis sezonul la vanatoare .....vizavi de o intrebare legitima a mea vizavi de moderatorul Tibi Manascu . In contra partida il pot intreba si eu daca prezenta lui pe balta se datoreaza faptului ca balerinele de la Bamboo au plecat in vacanta ....si se plictiseste fara joc la bara pe acasa ...
Nu pot accepta niciodata raspunsurile obraznice , la intrebari care sunt OK , si nu capata raspuns pentru ca unul sau altul doresc obligatoriu razboi de declaratii .
Eu unul nu pot accepta sa port acest razboi tocmai cu Ulmeanu ....o sa il intreb pe Cezar daca baiatul asta merita ceva atentie mediatica ...
Numai el nu isi da seama ce parere are lumea vizavi de Ulmeanu ...Un basinos si inconfortabil pe care eu nu il prea primeam prin stand , chiar faceam crize cind venea , chiar daca era preten cu Cezar . Si el stie treaba asta ...
Daca o ducem pe bani .... acolo pesemne ca ti-ai castigat si tu locul .... , chiar daca tu erai la scoala generala si eu faceam afaceri cu tatal tau ....
Pe scurt - un NESIMTIT !
@Val,
alcolul si caldura te-au infrant definitiv!
BARICADA CARP CLUB

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”