DESFASURARE ETAPA A II-A DARVARI 26-29 MAI 2011

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Sorin Daringa
Puncte: 0

Re: DESFASURARE ETAPA A II-A DARVARI 26-29 MAI 2011

Mesaj de Sorin Daringa »

SIMESCU VALENTIN scrie:
ce are tovarese balta , cumetre lasa balta in palce
Nenea..cred ca ai gresit epoca cand faci afirmatii de genul asta. :lol: :mrgreen:
Curat murdar
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dupa parerea mea, intr-o competitie nu conteaza daca are balta peste mult sau putin. Important este ca standurile de pe un sector sa fie egale. Adica toti pescarii sa aiba sanse egale, sa conteze doar stilul de pescuit, munca sau nada !

Uitati-va ce se intampla acum la Darvari, pe sectorul B sunt 10 echipe la rand pe locuri egale si 2 separat de restul sectorului, pe locuri celebre de pe care in trecut s-a castigat balta ! Si iata cum se ajunge la diferente asa mari pe sectoare, cu castigatorii de sector stiuti imediat dupa tragerea la sorti !
Nu uitati ca asta s-a intamplat si la Tancabesti, diferente de 200 de kg intre echipe situate pe acelasi sector. Si grav este ca nimeni nu a avut curaj sa-si asume responsabilitatea ptr facerea sectoarelor.... :oops:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

dr_andres

Mesaj de dr_andres »

Imi aduc aminte ca si la prima etapa ai adus in dicutie sectorizarea,ca e facuta aiurea...

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Tancabestiul il cunosc perfect, am organizat peste 20 de concursuri acolo, majoritatea pe sectoare valorice ! Dar la Darvari nu am putut sa-mi dau cu parerea, nu cunosc asa de bine balta...Oricum, nea Victor a gresit dupa parerea mea facand grile valorice ( adica un loc bun cu un loc mediu si un loc slab), trebuiau facute sectoare valorice !

Ca dovada, uitati-va cum Planet - care si-au demonstrat valoarea la toate concursurile desfasurate in ultimul an- sunt pe ultimul loc, fara nicio sansa de a merge mai departe ! Si exemplele ar putea continua.....
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Dupa parerea mea, intr-o competitie nu conteaza daca are balta peste mult sau putin. Important este ca standurile de pe un sector sa fie egale. Adica toti pescarii sa aiba sanse egale, sa conteze doar stilul de pescuit, munca sau nada !

Uitati-va ce se intampla acum la Darvari, pe sectorul B sunt 10 echipe la rand pe locuri egale si 2 separat de restul sectorului, pe locuri celebre de pe care in trecut s-a castigat balta ! Si iata cum se ajunge la diferente asa mari pe sectoare, cu castigatorii de sector stiuti imediat dupa tragerea la sorti !
Nu uitati ca asta s-a intamplat si la Tancabesti, diferente de 200 de kg intre echipe situate pe acelasi sector. Si grav este ca nimeni nu a avut curaj sa-si asume responsabilitatea ptr facerea sectoarelor.... :oops:
eu am curajul sa raspund pentru facerea sectoarelor dar mai ales a grilelor .
am avut grija ca cel ce a cazut pe un loc foarte bun intr+un sector sa nu mai aibe aceasta posibilitate in celelalte 2 .
ca exemplu ......OVIDIUS ,un loc foarte[gard] bun iar celelalte 2 proaste iar la adunare nu se califica .
Clubul Pescarilor ......un loc foarte bun [gunoi ]iar celelalte 2 proaste ,iar la adunare nu se califica .
Carping ........un loc foarte bun [baraj]iar celelalte 2 proaste ,iar la adunare nu se califica .
SE VA CALIFICA MAI DEPARTE ECHIPELE CARE AU AVUT LOCURI MEDII SI PESCARI BUNI SI MUNCITORI ,FOARTE GREU SE VA CALIFICA VREUN LOT CARE A AVUT UN LOC SUPER .......EXEPTIE FACAND PROBABIL NEXGEN CARE AU SI PESCARI FOARTE BUNI SI CU EXPERIENTA .
vA ROG SA VA UITATI LA PLANET ........UN LOC EXCEPTIONAL [statia mica ]SI O GRILA MAI ACCESIBILA DECAT A CELOR DIN CRAIOVA ,CARPZONE SAU GREEN LAKE .......SI TOTUSI NU AU PUNCTAT .
LA ORA ACEASTA ORICARE DINTRE CELE 12 LOTURI ARE SANSE REALE DE CALIFICARE .......ORICE PESTE RASTURNAND CLASAMENTUL IN ORICE CLIPA .
PAREREA MEA ESTE CA SECTOARELE SI GRILELE DE LA DARVARI SUNT FARA GRESEALA ATAT LA ETAPA TRECUTA CAT SI LA ETAPA ACEASTA ,CASTIGATORII SE VOR STABILI DOAR LA SFARSITUL CONCURSULUI .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Tancabestiul il cunosc perfect, am organizat peste 20 de concursuri acolo, majoritatea pe sectoare valorice ! Dar la Darvari nu am putut sa-mi dau cu parerea, nu cunosc asa de bine balta...Oricum, nea Victor a gresit dupa parerea mea facand grile valorice ( adica un loc bun cu un loc mediu si un loc slab), trebuiau facute sectoare valorice !

Ca dovada, uitati-va cum Planet - care si-au demonstrat valoarea la toate concursurile desfasurate in ultimul an- sunt pe ultimul loc, fara nicio sansa de a merge mai departe ! Si exemplele ar putea continua.....
Planetul pe sectorul A,a pierdut 2 pesti cu ei erau pe primul loc cu 1 punct .
Daca vor prinde un peste pe A.......fac 5 puncte ,daca prind un peste pe b ,fac tot 5 puncte ,si cu un peste pe c ,oricat de mic ar fi ........fac maxim 20 puncte si sunt calificati .
LA ACEASTA ORA ,ORICARE LOT ARE SANSE FOARTE MARI SA SE CALIFICE ,INCLUSIV PELICANUL SI PLANET ,DOAR SA PRINDA CATE UN PESTE PE FIECARE SECTOR DE MINIM 5 KG .
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Nea Victor, la altceva ma refeream. Si anume, locurile dintr-un sector ar fi trebuit sa fie egale ! Si am dat exemplu cazul sectorului B, rezolvat dupa nici 24 de ore de echipele puse separat de restul sectorului, pe cele 2 locuri celebre : podu rupt si gard !
CS SENZOR

Andrei G

Mesaj de Andrei G »

Vladut Mateianu scrie:Nea Victor, la altceva ma refeream. Si anume, locurile dintr-un sector ar fi trebuit sa fie egale ! Si am dat exemplu cazul sectorului B, rezolvat dupa nici 24 de ore de echipele puse separat de restul sectorului, pe cele 2 locuri celebre : podu rupt si gard !
Personal consider ca norocul a facut ca BD&AV sa cada la podul rupt. La fel de bine putea sa pice o echipa de la Green Lake sau de la Planet sau oricare alt lot calificat in mansa asta. Ca o paranteza BD a tras la Moara Vlasiei in primavara loc in care a dormit, la Crapmania un loc nu prea stralucit, la prima etapa la fel. Odata si odata trebuia sa vina si norocul.
WLC Carp Club

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Andrei, nu la asta ma refer. Sa fie sanatos, si norocul face parte din joc...
Ideea era ca trebuie (macar pe viitor) evitate asemenea diferente calitative intre standurile aceluiasi sector !
Iti dai seama ca in finala( la Tancabesti) va iesi campion national ( la individual ) echipa care trage la Rapa ? :roll: Ce mai conteaza ca Rapa va fi pusa in grila cu un alt loc mediu si unul slab, important este ca titlul de cn se va acorda celui care va avea noroc la tragerea la sorti ! :roll: Ceea ce nu este in regula.
CS SENZOR

oanavictor
Pescar de competitie

Mesaj de oanavictor »

Vladut Mateianu scrie:Nea Victor, la altceva ma refeream. Si anume, locurile dintr-un sector ar fi trebuit sa fie egale ! Si am dat exemplu cazul sectorului B, rezolvat dupa nici 24 de ore de echipele puse separat de restul sectorului, pe cele 2 locuri celebre : podu rupt si gard !
DA ,DAR CASTIGA O BATALIE ...NU SI RAZBOIUL .
NU AU GARANTIA CA SUNT SI CALIFICATE MAI DEPARTE .
ESTE CEA MAI ECHITABILA IMPARTIRE A GRILELOR ,NU POTI AVEA NICIODATA SURPRIZA CA UN LOT SA FACA 1....PLUS 1 .........PLUS 1 ........CUM A FACUT PLANET LA TANCABESTI .
AICI ,CHIAR DACA CASTIGI UN SECTOR ........NU ESTI SIGUR DE CALIFICARE ......VEZI CARPING ,OVIDIUS ,CLUBUL PESCARILOR ......

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”