Nenea..cred ca ai gresit epoca cand faci afirmatii de genul asta.SIMESCU VALENTIN scrie:
ce are tovarese balta , cumetre lasa balta in palce

Curat murdar
Moderator: gor965
Nenea..cred ca ai gresit epoca cand faci afirmatii de genul asta.SIMESCU VALENTIN scrie:
ce are tovarese balta , cumetre lasa balta in palce
eu am curajul sa raspund pentru facerea sectoarelor dar mai ales a grilelor .Vladut Mateianu scrie:Dupa parerea mea, intr-o competitie nu conteaza daca are balta peste mult sau putin. Important este ca standurile de pe un sector sa fie egale. Adica toti pescarii sa aiba sanse egale, sa conteze doar stilul de pescuit, munca sau nada !
Uitati-va ce se intampla acum la Darvari, pe sectorul B sunt 10 echipe la rand pe locuri egale si 2 separat de restul sectorului, pe locuri celebre de pe care in trecut s-a castigat balta ! Si iata cum se ajunge la diferente asa mari pe sectoare, cu castigatorii de sector stiuti imediat dupa tragerea la sorti !
Nu uitati ca asta s-a intamplat si la Tancabesti, diferente de 200 de kg intre echipe situate pe acelasi sector. Si grav este ca nimeni nu a avut curaj sa-si asume responsabilitatea ptr facerea sectoarelor....
Planetul pe sectorul A,a pierdut 2 pesti cu ei erau pe primul loc cu 1 punct .Vladut Mateianu scrie:Tancabestiul il cunosc perfect, am organizat peste 20 de concursuri acolo, majoritatea pe sectoare valorice ! Dar la Darvari nu am putut sa-mi dau cu parerea, nu cunosc asa de bine balta...Oricum, nea Victor a gresit dupa parerea mea facand grile valorice ( adica un loc bun cu un loc mediu si un loc slab), trebuiau facute sectoare valorice !
Ca dovada, uitati-va cum Planet - care si-au demonstrat valoarea la toate concursurile desfasurate in ultimul an- sunt pe ultimul loc, fara nicio sansa de a merge mai departe ! Si exemplele ar putea continua.....
Personal consider ca norocul a facut ca BD&AV sa cada la podul rupt. La fel de bine putea sa pice o echipa de la Green Lake sau de la Planet sau oricare alt lot calificat in mansa asta. Ca o paranteza BD a tras la Moara Vlasiei in primavara loc in care a dormit, la Crapmania un loc nu prea stralucit, la prima etapa la fel. Odata si odata trebuia sa vina si norocul.Vladut Mateianu scrie:Nea Victor, la altceva ma refeream. Si anume, locurile dintr-un sector ar fi trebuit sa fie egale ! Si am dat exemplu cazul sectorului B, rezolvat dupa nici 24 de ore de echipele puse separat de restul sectorului, pe cele 2 locuri celebre : podu rupt si gard !
DA ,DAR CASTIGA O BATALIE ...NU SI RAZBOIUL .Vladut Mateianu scrie:Nea Victor, la altceva ma refeream. Si anume, locurile dintr-un sector ar fi trebuit sa fie egale ! Si am dat exemplu cazul sectorului B, rezolvat dupa nici 24 de ore de echipele puse separat de restul sectorului, pe cele 2 locuri celebre : podu rupt si gard !