Moderator: gor965
Daca nu avea pestele la inceputul mansei in iarba aia din fata standului la bataie nu cred ca faceau nimik,drept dovada au prins ce aveau in fata si s-au taiat,fac pariu ca nu mai prind nici un peste pe C2 pana la final.stefanmuraru scrie:arsinel scrie:Hai stand B3!
Mai avem 15 ore pana la final si am condus 90% din concurs .
Hai ca se poate .
FORZZA Green Lake!
Si etapa trecuta am condus la fel. E foarte greu.... un peste poate schimba radical clasamentul
E foarte nasol...au trecut 48 ore de cand nu am mai prins peste (C2)
Lasa Stefane ca C2 mai prinde o bucata dimineata intre ora 05-7:30 si apoi deschid sampaniastefanmuraru scrie:arsinel scrie:Hai stand B3!
Hai ca se poate .
FORZZA Green Lake!
Si etapa trecuta am condus la fel. E foarte greu.... un peste poate schimba radical clasamentul
Vladut Mateianu scrie: Despre Tancabesti momentan nu pot spune nimic, este o balta destul de pretentioasa, un loc considerat prost in mai poate da castigatorul in iunie ! De aceea sectoarele trebuiesc facute pe ultima suta de metri, in functie de rezultatele obtinute de pescari pe balta !
Si pestele din iarba aia....a sarit direct in sacii nostri (5 buc).Madalin007 scrie:Daca nu avea pestele la inceputul mansei in iarba aia din fata standului la bataie nu cred ca faceau nimik,drept dovada au prins ce aveau in fata si s-au taiat,fac pariu ca nu mai prind nici un peste pe C2 pana la final.stefanmuraru scrie:arsinel scrie:Hai stand B3!
Hai ca se poate .
FORZZA Green Lake!
Fir intins tuturor!!!