adica? cine lipseste?
Moderator: gor965
este barca cu paznicii care fac de paza pe Fundulea si care vin si pleaca de la baza , nu au cum sa deranjeze pe nimeni ,mai ales la unghiul tau de pescuit cred ca sunt peste 200 m ,nu are motor ............nu fac zgomot .........asa ca mai bine fara motive de carcota .........astea sunt conditiile ........lacul mare cu zone neacoperite de concurentistefanmuraru scrie:O singura problema: o barca ce tot trece prin dreptul standurilor C1 si C2 (astazi a trecut de 2 ori - o data la ora ~ 12.00 si o data la ora ~ 19.00)
Nu sunt carcotas, doar vreau sa stiu daca putem sa gasim o rezolvare. Nu putem sa ii ducem cu masina acolo?oanavictor scrie:este barca cu paznicii care fac de paza pe Fundulea si care vin si pleaca de la baza , nu au cum sa deranjeze pe nimeni ,mai ales la unghiul tau de pescuit cred ca sunt peste 200 m ,nu are motor ............nu fac zgomot .........asa ca mai bine fara motive de carcota .........astea sunt conditiile ........lacul mare cu zone neacoperite de concurentistefanmuraru scrie:O singura problema: o barca ce tot trece prin dreptul standurilor C1 si C2 (astazi a trecut de 2 ori - o data la ora ~ 12.00 si o data la ora ~ 19.00)
vezi ca pestele de la gunoi nu este .............![]()
nu se poate face paza fara barca ,dar .......repet nu are ce sa te deranjeze la distanta la care trec ei ,tu nu poti pescui acolo ,nici nu este unghiul tau de pescuit ,plus de asta ar trebui sa te bucure pentru ca este singura sansa de a mai goni din pestii de langa stuf .stefanmuraru scrie:Nu sunt carcotas, doar vreau sa stiu daca putem sa gasim o rezolvare. Nu putem sa ii ducem cu masina acolo?oanavictor scrie:este barca cu paznicii care fac de paza pe Fundulea si care vin si pleaca de la baza , nu au cum sa deranjeze pe nimeni ,mai ales la unghiul tau de pescuit cred ca sunt peste 200 m ,nu are motor ............nu fac zgomot .........asa ca mai bine fara motive de carcota .........astea sunt conditiile ........lacul mare cu zone neacoperite de concurentistefanmuraru scrie:O singura problema: o barca ce tot trece prin dreptul standurilor C1 si C2 (astazi a trecut de 2 ori - o data la ora ~ 12.00 si o data la ora ~ 19.00)
vezi ca pestele de la gunoi nu este .............![]()
oanavictor scrie:
nu se poate face paza fara barca ,dar .......repet nu are ce sa te deranjeze la distanta la care trec ei ,tu nu poti pescui acolo ,nici nu este unghiul tau de pescuit ,plus de asta ar trebui sa te bucure pentru ca este singura sansa de a mai goni din pestii de langa stuf .
nu acolo trebuie sa pescuiesti tu
n-ai tu treaba pe unde trece barca aia...sau ma rog,n-ar trebui sa aistefanmuraru scrie:oanavictor scrie:
nu se poate face paza fara barca ,dar .......repet nu are ce sa te deranjeze la distanta la care trec ei ,tu nu poti pescui acolo ,nici nu este unghiul tau de pescuit ,plus de asta ar trebui sa te bucure pentru ca este singura sansa de a mai goni din pestii de langa stuf .
nu acolo trebuie sa pescuiesti tu
Multumesc pentru raspunsuri. Am inteles.