Desfasurare etapa Tancabesti

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
gabisandu
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare etapa Tancabesti

Mesaj de gabisandu »

Vreau sa felicit organizatorul de la Tancabesti. De departe cea mai buna organizare de CN la care am participat.
Felicit toate loturile participante pentru sportivitatea de care au dat dovada.
Felicit arbitrajul, impecabil.
Si nu in ultimul rand felicit pe baietii din lotul nostru pentru ambitie, daruire si munca depusa.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gabi sandu

Adevarul este ca ai participat la o gramada ! :D

PS De colegii de la Buzau nu te intereseaza ?
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ Vladut

6 nu sunt deajuns? P.S. - Nu uita ce ti-am spus la ultima sedinta. :D
Normal ca ma intereseaza. Astept mai intai sa vedem decizia.

In Franta la pus arbitru pe Dan Dochia de 3 ori sa scoata lanseta si sa o arunce pana a fost bine. Nici vorba de avertisment. Vrem sa fim mai catolici decat Papa.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

iuli scrie:Ca tot veni vorba...si stiu ca aici nu mi se va sterge postarea si nici nu voi fi banat...am si eu o MARE NELAMURIRE:
Sunt inca mic si nepriceput insa desi nu ma consider destept ma consider totusi putin inteligent,nu inteleg insa o chestie:
_am fost arbitru in mansa 1 desfasurata pe Tancabesti,am acordat maxima atentie regulamentului si am penalizat impreuna cu ai mei colegi arbitrii si cu decizia incontestabila a arbitrului sef o echipa Acvila si una Carping pe sectorul C,pt nadire in afara orelor din regulamentul CIPS-FIPS!
Cum dreaq se face ca in aceeasi mansa,pe Floreasca,s-a permis calcarea in picioare atat a regulamentului,cat si a aspiratiilor si implicit a participantilor la CN,luandu-se o masura "la libera intelegere" (ca la piata) in ce priveste incalcarea articolului 32.( Actiunile de pescuit trebuie desfasurate numai in interiorul standului alocat echipei; limitele standului si intinderea acestuia sunt demarcate de cele doua linii imaginare care merg in prelungirea tarusilor care marcheaza Zona de Pescuit (deschidere 20 metri la lac). Pescuitul si nadirea in afara aceste zone este interzisa. Aruncarea liniilor de pescuit se face numai din stand si numai cu ajutorul lansetelor. Folosirea altor mijloace este interzisa.)
La art. 74 se prevede:
SANCTIUNI:
74. Sanctiunile sunt urmatoarele:
a) Avertisment (cartonas galben) pentru incalcarea articolelor 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24; 53; 54; 55; 56; 57; 58; 60; 64; 67, 68.
b) Descalificare (cartonas rosu) pentru incalcarea articolelor 23; 25; 26; 27; 30; 31; 32; 33; 34; 35; 36; 37; 38; 39; 42; 43; 44; 45; 46; 47; 48; 49; 51; 52; si dupa al doilea avertisment pentru incalcarea articolelor 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24; 53; 54; 55; 56; 57; 58; 60; 64; 67, 68.
Adica,trebuia sa chem si eu managerii cluburilor penalizate pe Tancabesti si sa trecem cu vederea???
Se merge pe prosteala? Pai DE CE? Sunt totusi NATIONALELE!
Si pt pescarii care lupta pt reprezentarea ROMANIEI la nivel mondial ce facem ????
Le cream precedente dubioase celor care ling si pupa funduri si servesc interese materiale???????????Umblam dupa placul managerilor si acordul cu arbitrii la regulament ca suntem smecheri si restul "prostimii" tace"?
Pai atunci unii ca mine,ca "N" pescari care DOAR PESCUIESC si atat sperand la aceste calificari si la a se inveli in SFANTUL TRICOLOR sa mearga mai departe,ce facem?
Servim "din inertie" interese obscure si materiale?
DE CE???? ca sa se castige mii de €uro din organizari si sponsorizari pe carca/investitia/sacrificiul/lupta noastra si noi sa fim la decizia "targuielilor"?Cine ma/ne lamureste si pe mine/noi in privinta asta?
Eu cred ca cel mai in masura ar fi Dl Vladut ,mai ales ca a fost la fata locului :wink:
Victoras Petcu

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Noi nu am luat niciun ban de la nimeni, organizarea a fost facuta pe cheltuiala lui Nicu David si cu ajutorul colegilor din club. "Iuli" se refera probabil la etapa de la Tancabesti unde organizatorul a incasat cateva mii de euro de la sponsori, lucru care probabil s-a vazut si ca dotare si desfasurare.
CS SENZOR

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:@Victorash

Nu inteleg cine te pune sa faci circul asta, dar observ ca nu te sprijina nimeni, pescarii de la acvila acceptand cu fruntea sus faptul ca au fost eliminati de 3 echipe mai bune ! Au fost batuti pe balta, cinstit si corect.
Daca vrei, poti insa face contestatie impotriva celor 3 echipe castigatoare(care au avut toate si cate ceva de la Nitu !) si poate ii elimini sau ii descalifici ! :D
"3 echipe mai bune"?Cred ca glumesti :lol: Dan Mitranescu mi-a spus azi de fapt unde a gresit!!!!:wink: Sa nu uitam insa"ca ori ce sut in fund,de fapt este un pas inainte" si cred mai mult ca sigur,ca la anul nu va mai gresii!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Vladut Mateianu scrie:
Vasilica Baboieru scrie:Felicitari celor calificati mai departe.Felicitari lui Gabi Sandu!
Bravo Vasilica ! Ai dat dovada de fair-play, poate ar trebui sa ii "molipsesti" si pe conducatorii vostri de la acvila in frunte cu Victorash Petcu ! :wink:
Faci o greseala! Eu nu fac parte din conducerea ACVILEI!!!! :D
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

floringusa scrie:Sarut mana Sorin Rudeanu.
Ar mai trebuii adaugat:
"Pentru bile" :wink:
Sarut mana Tata Nitu.
Pentru "NADA" :wink:
[/quote]

Omul asta chiar are o problema,,,, 8)[/quote]

te contrazic ionut ...
are mai multe !!!
:mrgreen:[/quote]

Nu cred ca am mai multe ca voi!!!! :wink:
Victoras Petcu

IULIAN C

Mesaj de IULIAN C »

iuli scrie:Ca tot veni vorba...si stiu ca aici nu mi se va sterge postarea si nici nu voi fi banat...am si eu o MARE NELAMURIRE:
Sunt inca mic si nepriceput insa desi nu ma consider destept ma consider totusi putin inteligent,nu inteleg insa o chestie:
_am fost arbitru in mansa 1 desfasurata pe Tancabesti,am acordat maxima atentie regulamentului si am penalizat impreuna cu ai mei colegi arbitrii si cu decizia incontestabila a arbitrului sef o echipa Acvila si una Carping pe sectorul C,pt nadire in afara orelor din regulamentul CIPS-FIPS!
Cum dreaq se face ca in aceeasi mansa,pe Floreasca,s-a permis calcarea in picioare atat a regulamentului,cat si a aspiratiilor si implicit a participantilor la CN,luandu-se o masura "la libera intelegere" (ca la piata) in ce priveste incalcarea articolului 32.( Actiunile de pescuit trebuie desfasurate numai in interiorul standului alocat echipei; limitele standului si intinderea acestuia sunt demarcate de cele doua linii imaginare care merg in prelungirea tarusilor care marcheaza Zona de Pescuit (deschidere 20 metri la lac). Pescuitul si nadirea in afara aceste zone este interzisa. Aruncarea liniilor de pescuit se face numai din stand si numai cu ajutorul lansetelor. Folosirea altor mijloace este interzisa.)
La art. 74 se prevede:
SANCTIUNI:
74. Sanctiunile sunt urmatoarele:
a) Avertisment (cartonas galben) pentru incalcarea articolelor 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24; 53; 54; 55; 56; 57; 58; 60; 64; 67, 68.
b) Descalificare (cartonas rosu) pentru incalcarea articolelor 23; 25; 26; 27; 30; 31; 32; 33; 34; 35; 36; 37; 38; 39; 42; 43; 44; 45; 46; 47; 48; 49; 51; 52; si dupa al doilea avertisment pentru incalcarea articolelor 16; 17; 18; 19; 21; 22; 24; 53; 54; 55; 56; 57; 58; 60; 64; 67, 68.
Adica,trebuia sa chem si eu managerii cluburilor penalizate pe Tancabesti si sa trecem cu vederea???
Se merge pe prosteala? Pai DE CE? Sunt totusi NATIONALELE!
Si pt pescarii care lupta pt reprezentarea ROMANIEI la nivel mondial ce facem ????
Le cream precedente dubioase celor care ling si pupa funduri si servesc interese materiale???????????Umblam dupa placul managerilor si acordul cu arbitrii la regulament ca suntem smecheri si restul "prostimii" tace"?
Pai atunci unii ca mine,ca "N" pescari care DOAR PESCUIESC si atat sperand la aceste calificari si la a se inveli in SFANTUL TRICOLOR sa mearga mai departe,ce facem?
Servim "din inertie" interese obscure si materiale?
DE CE???? ca sa se castige mii de €uro din organizari si sponsorizari pe carca/investitia/sacrificiul/lupta noastra si noi sa fim la decizia "targuielilor"?Cine ma/ne lamureste si pe mine/noi in privinta asta?
Vreau sa fiu perfect, sa devin presedinte intro zi. Vraeu si eu insa cateva atenti, si un fumd curat sal pup in fiecare dimineata. Eu sunt arbitru si am dreptate tehnica contra cost.
Imagine

Vladut Mateianu
CS SENZOR

@victorash

Societatea cerne. La fel si lumea pescarilor. Iar daca o sa urmam drumul pe care ni-l dorim, o sa ai multe surprize pana la anul. Ptr. ca , Carpfishingul trebuie sa fie un fel de tenis(sau golf) iar participantii trebuiesc selectati si din alte criterii : studii, inteligenta,comportament,cazier, etc.
De aceea, viitorul s-ar putea sa sune bine.
CS SENZOR

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”