Moderator: gor965
Iti respect punctul de vedereyoogoofy scrie:si pentru ca au fost mai buni, PUNCT. Discutiile "de genul" de dupa competitii, e boala mare la noi, motiv pentru care suntem unde suntem...in viata trebuie sa sti sa si pierzi! Cu respect.apo fishing scrie:ptr ca au avut o grila mai buna
LIKE!Dublu B scrie:Dupa ce au castigat de 3 ori cn,cineva se m-ai indoieste ca echipa carp united nu este cea mai buna(cel putin pe cobu) este cel putin carcotas, daca nu rautacios.... Iar daca cineva crede ca Lambrino, a incercat sa ajute alta echipa la cn ( noncombat sau alta neregula)este paranoic
iti respect puctul de vedere cu pasitul piciorului stang.claudiupascu scrie:D-le Duţu da-mi voie să-ţi spun ca ai păşit cu stângul în aceste discuţii.Aşa cum singur ai spus ai intrat în carpfishing de un an şi nu cred ca eşti în măsură să dai verdicte şi nici să faci aprecieri tendenţioase faţă de alţi pescari.În primul rând acuzi echipa campioană pe care cu mândrie ai reprezentat-o anul trecut.Asta ca sa-ţi răspunzi singur la eventualele două cuvinte din listarea de mai sus VANDUT,MUTAT.În legătură cu celelalte legate de Tancabesti lasă-i pe cei ce au participat la acel concurs să vorbească ptr.ca nu eşti în măsură să vorbeşti.Iar în legătură cu sect.C poate ne spui ce s-a întâmplat când WLC -ul a dat la două cântare 0 iar Abara a punctat tare de tot.
Nu cred ca te avantajează o discuţie mai amănunţită cu cele întâmplate anul trecut la CN protagonist fiind unul din şefii tăi.
O seara bună îţi doresc!