Moderator: gor965
S-o crezi tu ... Bagator de seama ai ramas de cand te stiu .. sa faci acuzatii acolo unde iti permite cine vrei tu .. ..oanavictor scrie:Marian Constantin scrie:oanavictor scrie:
Mary ,la mintea ta nu ma mira nimic ,stai linistit ca nu e vorba de tine mai ales ca esti in echipa cu stefan .....LUMEA VORBESTE NUMAI si numai DE SECTORUL AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pentru ca pe B unde esti tu clasamentul se stie de mult si nu mai poate fi influentat de nimic !!!!!!!!!
Nea Victore, comenteaza te rog despre alte loturi, lasa-ne pe noi in pace sa pescuim, nu stiu cum poti sa-l acuzi pe George Slave de lucruri necurate....oanavictor scrie:SI SE PARE CA SI SENIOR CRAP PE A FACE ACELASI LUCRU !!!!!!!!!!!!!!!daddy caddy scrie:WLC A RENUNTAT LA LUPTA! NU MAI INTREBATI DE CE!!!TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL.........PROSTITUTIA ESTE CEA MAI VECHE MESERIE
Pai lasa-i pe ei sa scrie ! Rautati pot scrie si eu la cate aud, dar prefer sa ma abtin.oanavictor scrie:Eu personal nu acuz pe nimeni de nimic dar sunt sunat de cei de pe balta ca nu prea inteleg diferentele prea mari intre unele echipe vecine ........!!!!!!
EU SU NT DOAR ECOUL CE RAZBATE DINSPRE CORBU .......VOCILE SUNT ALTELE SI NU IMI APARTIN ......