Asta nu se pune, s-a prescris.tot asa gandeai si la lates cand ti-a dat muuuie in public in loc sa te felicite ca ai castigat ???![]()
![]()
![]()

Moderator: gor965
Asta nu se pune, s-a prescris.tot asa gandeai si la lates cand ti-a dat muuuie in public in loc sa te felicite ca ai castigat ???![]()
![]()
![]()
Nu stiu cat de mult poate influenta Claudiu in acest moment campioana dar de un lucru sunt sigur: el si cu Mazare nu vor ceda sa lupte un minut pana la final.Hai baietii,bravo voua !Marian Tomescu scrie:Claudiu Lukacs poate stabili campioana....
Trebuie avut in vedere ca noaptea poate aduce multe, mai ales daca se schimba vantul. Tot timpul ultima noapte a fost decisiva pe Corbu.
Cine da cu pietre în tine, tu trebuie să dai cu paine.......cornelserbu scrie:tot asa gandeai si la lates cand ti-a dat muuuie in public in loc sa te felicite ca ai castigat ???George Tite scrie:Când Vladeanu conducea senzorii aveau rezultate....și cred în viitorul lui Marele Vladeanu...![]()
![]()
Bravo Tite. Demonstrezi ca mai traiesti, esti un bun crestin si nici nu te-a afectat samsarlîcul sentimental.George Tite scrie:
Cine da cu pietre în tine, tu trebuie să dai cu paine.......
Acum nici eu nu mai cred asta.Rusu Andrei scrie:Nu stiu cat de mult poate influenta Claudiu in acest moment campioana dar de un lucru sunt sigur: el si cu Mazare nu vor ceda sa lupte un minut pana la final.Hai baietii,bravo voua !Marian Tomescu scrie:Claudiu Lukacs poate stabili campioana....
Trebuie avut in vedere ca noaptea poate aduce multe, mai ales daca se schimba vantul. Tot timpul ultima noapte a fost decisiva pe Corbu.
Si cred ca vor depasi si recordul de 1035 de kg stabilit in etapa 1 de Ionut Voicu si Florin Masu.MarianBei scrie:Marian Constantin -Stefan Babița vor fi CN la individual!!!