Vladut Mateianu scrie:Bogdan Dragan scrie:
@vladut - live de pe balta
Mersi mult pt aprecierile la adresa echipei noastre!
Totusi tin sa-ti mentionez ca Andrei nu conduce acest lot, nu l-a condus si nici nu o va face vreodata, asta sa-ti intre bine in cap! Daca te-a condus pe tine(si a facut-o bine) si tu ai trait in umbra lui si ai ajuns frustrat asta e treaba ta! Nexgen nu este condus de nimeni, toti suntem egali si fiind atatia pescari valorosi, nu s-ar lasa nimeni condus! Dar se pare ca acest cuvant...egalitate nu prea exista in vocabularul tau! Daca vrei sa afli functia lui Andrei in acest lot te ajut eu...pescar! Poti sa il intrebi daca vrei!
Apropo, se prinde bine la bile, porumbul nu mai face fata!
Si in legatura cu surpriza, presimti bine...urmareste maine dimieata! Sau daca vrei iti transmit eu live de pe balta!
Si in final o dedicatie speciala pt tine... ...
Egalitate nu o sa existe niciodata pe pamant. Chiar daca vrei, chiar daca nu vrei, Andrei este recunoscut de membrii lotului ca conducator. Si tot Andrei te-a inventat si pe tine, nu uita asta, chiar daca la inceput carai bagajele echipei nationale !

Apoi te-ai pisat pe el.....
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 17&t=10415
Referitor la dedicatie, cred ca mult mai indicat era sa i-o trimiti cui te-a facut atat de nesimtit si de needucat.

Restul le discutam intre 4 ochi... topicul acesta are alt subiect si nu vreau sa-l stricam....
PS Felicitari colegilor tai care au demonstrat ca sunt pescari si lui Andrei ptr ca a reusit sa le inspire increderea in fortele proprii...
Vladut, multumim pentru felicitari. Insa felicitarile astea vin dupa niste atacuri si niste sicane constante. Ai aruncat cu noroi in noi pe toata durata acestui CN. Chiar si pe durata acestei finale. Cum adica puteam sa castigam si fara manevrele lui AV? Ce manevre a facut Vladut? Cum poti sa spui asta dupa cum am castigat acest CN?
Ai sustinut ca Tancabestiul nu ofera standuri egale. Ei uite ca s-a castigat finala si de pe cea mai proasta grila. Si asta nu sustinem noi, ci cei care au aplaudat dupa ce am extras noi grila si nu i-a mai interesat ce trag ei.
Sustii ca toti pescuiau la porumb. Ai fost tu pe balta? Iti spun eu ca s-a prins foarte bine pe boiles. Noi am prins maxim 10% din pesti la porumb flotant. Iar o echipa a pierdut finala si pentru ca pe 2 standuri din 3 nu au folosit bile.

Dar ma rog, probabil tu consideri ca decat sa se afle ca s-a castigat la bilele concurentei este mai bine sa se creada ca s-a prins la porumb. Eu zic ca gandesti gresit din punct de vedere comercial.....ma rog....
In legatura cu acuzele contra lui AV, eu ti-am promis ca la prima manevra pe care o sesizez, sunt primul care o demasc public. Ei bine nu a fost cazul de nicio manevra. Asa ca daca tu nu ai vreo dovada care sa infirme asta, ar fi de bun simt sa iti ceri scuze fata de AV....
Egalitate exista la noi in lot. Nu avem un capitan declarat. Meritul lui AV este insa ca a gandit impreuna cu BD acest proiect si ca a stiut mereu sa ne motiveze cand a fost cazul. A construit o echipa care a castigat CN-ul la scurt timp dupa ce s-a infiintat si asta nu este usor. In loc sa ne acuzi pe noi de manevre, furaciuni si victorii dedicate te provoc sa incerci si tu anul viitor sa construiesti o astfel de echipa. Asa ai demonstra ceva...
In final multumesc celor care ne-au sustinut, atat de la fata locului cat si de acasa. Si multumesc colegilor de echipa. Vom face tot posibilul la CM sa obtinem un rezultat cat mai bun.