Ce ai cu Vlădeanu.George Tite scrie:The one nu se califica ....

Trebuia să-l lase pe Radu.B să te tăvălească bine împreună cu Adrianno la Hobaia. Nu-ți mai ardea acum să fii coabe!

Moderator: gor965
Ce ai cu Vlădeanu.George Tite scrie:The one nu se califica ....
Punem pariu ?George Tite scrie:The one nu se califica ....
Va zapaceste, dar e facut bine. Ganditi-va ca oamenii astia au configurat softul acum 2 zile ptr. ca nu i-a anuntat nimeni cum se face clasamentul. Nu aveau de unde sa stie ce standuri intra in concurs si au folosit numerotarea A1-A17, B1-B17, C1-C17...apoi au identificat subsectoarele cu A1-A2, B1-B2, C1-C2 ca sa poata structura softul online...ce vina au ei ca voi stabiliti ce vreti pe la sedinte si apoi va doare in bascheti cine si cum trebuie sa va descurce ?! Trebuiau anuntati din timp si nu mai apareau problemele astea.Marian Constantin scrie:asta spuneam și eu .. ne zăpăcește afișarea subsector ului ... trebuia afișat standul din grila și eventual standul realbarbumarius scrie:Nu stiu cine se ocupa de clasament dar la facut varza. Juma de standuri sunt cap de sector
ADEVARAT !gor965 scrie:Va zapaceste, dar e facut bine. Ganditi-va ca oamenii astia au configurat softul acum 2 zile ptr. ca nu i-a anuntat nimeni cum se face clasamentul. Nu aveau de unde sa stie ce standuri intra in concurs si au folosit numerotarea A1-A17, B1-B17, C1-C17...apoi au identificat subsectoarele cu A1-A2, B1-B2, C1-C2 ca sa poata structura softul online...ce vina au ei ca voi stabiliti ce vreti pe la sedinte si apoi va doare in bascheti cine si cum trebuie sa va descurce ?! Trebuiau anuntati din timp si nu mai apareau problemele astea.Marian Constantin scrie:asta spuneam și eu .. ne zăpăcește afișarea subsector ului ... trebuia afișat standul din grila și eventual standul realbarbumarius scrie:Nu stiu cine se ocupa de clasament dar la facut varza. Juma de standuri sunt cap de sector
Nu va cert...va confirm o realitate ! Dupa achitarea taxei de participare omiteti mai multe lucruri si ajungeti mereu in situatii delicate ! Cum iti explici ca nimeni nu stia cum se face clasamentul pe subsectoare in caz de numar impar de loturi ? E normal sa dezbati subiectul asta la sedinta managerilor, cu cateva ore inainte de startul concursului ?Zarguzon Adi scrie: In ce calitate ne certi tu pe noi ?