Moderator: gor965
Despre o posibilitate de modificare a regulamentului pe viitor.gabi1 scrie:Dacă speța este prevăzută de regulament, despre ce discutați acum, aici?!
Stai parcat în gaura ta din gura og(b)orului! Ai un troling ieftin.gabi1 scrie:Dacă speța este prevăzută de regulament, despre ce discutați acum, aici?!
Regulamentul nu poate fi modificat pe baltă și cu atât mai puțin de doar 50% din participanți.osc1or scrie:Despre o posibilitate de modificare a regulamentului pe viitor.gabi1 scrie:Dacă speța este prevăzută de regulament, despre ce discutați acum, aici?!
Nu stiu ce e cu tine... au inceput sa iti scape lucruri esentiale!!
Trimis de pe al meu SM-G925F folosind Tapatalk
MELTENE ilie lucian,Lucian SV scrie:Stai parcat în gaura ta din gura og(b)orului! Ai un troling ieftin.gabi1 scrie:Dacă speța este prevăzută de regulament, despre ce discutați acum, aici?!
Ce ușor vorbești dl. Marian, dacă nu cunoști.Marian Constantin scrie:Regulamentul poate fi modificat la urmatoarea sedinta la care vor participa toate cluburile afiliate sau AVPS-uri ...
Nea Costel Drojderu deja s-a pronunţat în privinţa ta. Ai grijă ce-ţi doreşti, s-ar putea să fii câştigător! ps. deşi am ochii albaştrii, să ştii că nu fac parte din haită! dacă te-ai uitat pe o declaraţie de avere nu înseamnă că ai şi înţeles ceva, pro---iule!gabi1 scrie:MELTENE ilie lucian,Lucian SV scrie:Stai parcat în gaura ta din gura og(b)orului! Ai un troling ieftin.gabi1 scrie:Dacă speța este prevăzută de regulament, despre ce discutați acum, aici?!
Dacă vei continua cu flame și off-topic, dă-mi libertatea să consider că tu ești doar un bâzait de fond. Cum face țânțarul noaptea. Bâzaie, poate te și pișcă, dar până la urmă tot țânțar este.
Corect!oliviu orhei scrie: Orice propunere de modificare trebuie argumentata.