E cazut serverul momentan, la nimeni nu merge, rabdare isi revineStef 12 scrie:Poate cineva sa puna clasamentul si aici? Pe site nu mi se incarca.

momentan:
SENIOR 1
TOMIS 2
CHAMPIONS 3
ENERGY 4
Moderator: gor965
E cazut serverul momentan, la nimeni nu merge, rabdare isi revineStef 12 scrie:Poate cineva sa puna clasamentul si aici? Pe site nu mi se incarca.
Am crezut ca bagam tot pestele din Corbu in 15 saci, dar nu ne-au dat voie. Niste rai.Cristi Chiritoi scrie:Ce-a facut Hydra de au luat Rosu? Rosu e pt o echipa sau tot clubul ?
Mie nu imi vine sa cred ce au facut baietii vostrii acolo.Lucian SV scrie:Am crezut ca bagam tot pestele din Corbu in 15 saci, dar nu ne-au dat voie. Niste rai.Cristi Chiritoi scrie:Ce-a facut Hydra de au luat Rosu? Rosu e pt o echipa sau tot clubul ?
tare de tot asta cu doi pesti intr-un sac...e prima data cand aud asa ceva la cn, dar toate au un inceputLucian SV scrie:Am crezut ca bagam tot pestele din Corbu in 15 saci, dar nu ne-au dat voie. Niste rai.Cristi Chiritoi scrie:Ce-a facut Hydra de au luat Rosu? Rosu e pt o echipa sau tot clubul ?