intrebarea e retorica?Cristi Y scrie:am pus o intrebare mai devreme care a ramas fara raspuns , revin cu ea :
daca frps s-ar afilia la cips inseamna ca federatia organizeaza CM la anul ??

Moderator: gor965
intrebarea e retorica?Cristi Y scrie:am pus o intrebare mai devreme care a ramas fara raspuns , revin cu ea :
daca frps s-ar afilia la cips inseamna ca federatia organizeaza CM la anul ??
mai curand peiorativa , ca sa fie in ton cu atitudinea institutiei la care face referireandrei vladeanu scrie:intrebarea e retorica?
cine sunt acei care L-AU RUGAT ???Val scrie: De fapt chiar l-au rugat sa ii scoata din necaz si sa faca CM de anul asta la Constanta .
In ultima fraza cred ca este clar ca Fane este Stefan Popescu . Asta daca s-o imtimpla vreodata chestia asta .Val scrie:Uite ca va spune Val , lasind la o parte orice reticenta . Daca in aprilie , FIPS accepta Federatia si lasa AGVPS-ul pe margine , CM 2014 se va face la Corbu . Pentru ca citind direct Dl. Fasie , acest CM este dedicat d-lui Carstocea si baltii lui . De fapt conducerea FIPS chiar l-au rugat sa ii scoata din necaz si sa faca CM de anul asta la Constanta .
Sau cel putin postarea un pic aroganta a lui Stefan , asa ne spunea la modul direct , ma rog in traducere din limba engleza .... O sa vedem rezultatele acestei afirmatii la scorul baltii pentru CN ...
Prin urmare , ce conteaza cine tine luminarile la aceasta manifestare .... AGVPS sau Federatie ... !?
Va sti Fane sa faca fatza sau spate la aceasta coliva primita moca .
cum sa nu conteze ? ... popescu = face ce vrea el iar daca e canicula s-ar putea sa aiba insolatie si sa conceapa el un lot pentru mondiale ...Val scrie: Prin urmare , ce conteaza cine tine luminarile la aceasta manifestare .... AGVPS sau Federatie ... !?
Mariane , nu te supara dar nu esti pe subiect . Important este Corbul , cu cine ... ramine de vazut ... iti spun de acum , habar nu am ce argumente sau contraargumente vor fi la Congresul FIPS , important este ca dl Carstocea si balta Corbu vor fi gazda CM de la anul . Si personal nu cred ca acest deziderat tine de cine pune stampila pe niste hartii ... cam asa sta situatia .Marian Constantin scrie:cum sa nu conteze ? ... popescu = face ce vrea el iar daca e canicula s-ar putea sa aiba insolatie si sa conceapa el un lot pentru mondiale ...Val scrie: Prin urmare , ce conteaza cine tine luminarile la aceasta manifestare .... AGVPS sau Federatie ... !?
agvps ( deocamdata ) = deschis catre cluburi si implicit catre pescari ... singura problema fiind neimplicarea financiara lasand totul pe spatele cluburilor ...
nu e prea greu de ales ...