Despre CN si CM, by AV

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Despre CN si CM, by AV

Mesaj de andrei vladeanu »

dar dictatorii, mariane?
The One Team

Marian Constantin
Veteran

Mesaj de Marian Constantin »

andrei vladeanu scrie:dar dictatorii, mariane?

ma repet - agvps ne lasa sa ne organizam
federatia ne impune cu forta si trimite ( daca vrea el , depinde cat de cald e afara :lol: .. ) pe cine vrea la CM ...
X-treme Baits
https://www.facebook.com/XtremeBaits2013?ref=hl
Campion National 2015 la individual
Powered by Shimano

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

...
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

Marian Constantin scrie:

federatia ne impune cu forta si trimite ( daca vrea el , depinde cat de cald e afara :lol: .. ) pe cine vrea la CM ...
de aici deducem ca agvps=democratie, iar federatie=dictatura?
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

andrei vladeanu scrie:
Marian Constantin scrie:

de aici deducem ca agvps=democratie, iar federatie=dictatura?
De ce-mi stergi Andrei postarile care nu-ti convin? De ce nu sunt pe subiect? De ce nu lasi lumea sa se afilieze cu AGVPS-ul? De ce nu consideri ca este democratic? Mai raspunde si tu, te rog, la intrebari ca pana acum nu ne-ai spus nimic din punctul tau de vedere vis a vis de CN-u si CM-u. Faci numai niste investigatii jurnalistice sau ce?
Urban culture.

andrei vladeanu
Veteran

cornel.s scrie:
De ce-mi stergi Andrei postarile care nu-ti convin? De ce nu sunt pe subiect? De ce nu lasi lumea sa se afilieze cu AGVPS-ul? De ce nu consideri ca este democratic? Mai raspunde si tu, te rog, la intrebari ca pana acum nu ne-ai spus nimic din punctul tau de vedere vis a vis de CN-u si CM-u. Faci numai niste investigatii jurnalistice sau ce?

este ultima oara cand iti raspund.

ultim postarea pe care ti-am sters-o ai pus-o si alt topic, prin urmarea lumea este libera sa-ti analizeze parerile.

tu nu esti pe subiect deoarece nu ai calitate sa vorbesti aici. "posibil viitor investitor la cn" mie nu-mi zice nimic, imi pare rau.

lumea este libera sa se aflilieze cu cine vrea!

nu eu trebuie sa raspund la intrebari, cu atat mai putin la ale tale.

da, fac o investigatie din care imi doresc sa reiasa dorintele celor implicati in cn crap, lucruri pe care si le-ar dori sa se intample.

te rog frumos, scrie la alte topicuri.
The One Team

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Ok atunci. Mie imi convine. Spor.
Urban culture.

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

...

Stefan Popescu
pescar de competitie

Mesaj de Stefan Popescu »

Vali Vesa scrie:
andrei vladeanu scrie: acest topic isi propusese sa rezolve altceva. si anume ce-si doresc cluburile de la forul care se ocupa de competitia crapista.
Isi doresc ceea ce isi doresc si cluburile de spinning. In primul rand:

INDEPENDENTA !!!

Apoi putem discuta.
Cine v-a luat independența, domnule Vesa? V-a obligat cineva să vă afiliați unde nu ați vrut? Întrebarea pe care ar trebui să v-o puneți este dacă în calitate de președinte al unui club sportiv, recunoscut și înregistrat în Registrul sportiv, ați respectat propriul statut și Legea. Sau poate ați renunțat la Certificatul de Identitate Sportivă și nu s-a aflat!

Nu ar strica să vă recitiți statutul, mai ales la prevederile cu afilierile. Dar stați, că dumneavostră nu sunteți afiliat nici la AGVPSR. nici la ALRC, nici la federație. Deci aveți independență totală.
PS La federație, cluburile sunt decidente, nu subordonate! Poate nu ați înțeles nici acest lucru.

Vali Vesa
pescar de competitie

Mesaj de Vali Vesa »

Andrei,

Tu stii foarte bine ce inseamna independenta pentru care s-a luptat raposatul Cornel Rosioru, Dumnezeu sa-l ierte. Si dupa aceea tu.

Vreau o structura care sa se ocupe de organizarea calificarilor pentru CM cu tot ce inseamna asta, inclusiv cautarea de sponsori pentru acoperirea cheltuielilor legate de participarea la CM si de ce nu, daca se poate, si pentru acoperirea unor cheltuieli legate de desfasurarea calificarilor. Si stiu ca se poate, CR, tu si CS ati demonstrat asta.

Din pacate, in 2012 si 2013 nu s-a facut nimic in acest sens.

Vreau o structura cu conducatori CAPABILI sa faca asta. Nu doar sa spuna, am cautat, dar n-am gasit. Pai daca n-ai gasit inseamna ca nu esti capabil si trebuie sa lasi pe altul.

Vreau o structura in care sa ne putem alege conducatorii si pe care sa putem sa-i tragem la raspundere.

Vreau o structura in care hotararile pe care le luam noi, cluburile participante, sa fie lege, asa cum era pe vremea lui CR.

Vreau o structura transparenta si corecta.

Vreau o structura care sa ne lase sa pescuim, nu sa ne impuna norme importate prin "copy/paste" din regulamentele altor discipline, cu adevarat sportive. Vreau sa pescuim ca "amatori" nu ca profesionisti, ca nu ne asiguram traiul de pe urma pescuitului.

Vreau o structura care sa nu conditioneze afilierea la ea de obtinerea sau nu a vestitului CIS. Tu stii, iar, foarte bine de ce unele cluburi au CIS-ul. Nu pentru ca ne place noua sa-l avem, ci pentru ca asa am stabilit atunci cand am vrut sa facem federatie.

Si vreau mai multe, dar nu am timp acum. Poate mai tarziu...
Clubul Sportiv Ovidius Constanta

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”