Moderator: gor965
pai cum ii incurcai? ...... le puneai piedica?......le dadeai avansuri?..... ce faceai?s0rynelu scrie:Chiar sunt curios ce o sa face-ti la concurs... Ieri m-au gonit de pe balta fiindca ei bagau plasele şi îi încurcam ...oameni de kkt
gata imi dau seama acum eu aveam dupa barcuta agat un fir care ducea la la un bat ce il aveam pe un pichet si ei au crezut ca duc plase pe apa ...super tare...urat din partea mea ca nu le-am explicat ce fac eu acolo,urat ,urat ,urats0rynelu scrie:aveam plantat.....la 200m...si daca nu va e clar normal ca ii incurcam...a si apropo cine se duce pe balti private sa puna setci???nici nu stiu cum arata(presupun ca sunt plasele alea )
pai o plateam daca nu ma goneau:)) dar e vin direct si imi zic sa scot sculele sa ma duc pe partea cu fantanelele( eu eram pe ciutura) ce sa fac am plecat acasa ca nu poti sa ajungi pe fantanele fiindca e plugu bagat pe acolo....in fine asta e mai bine sa plec decat sa ma cobor la nivelu lor de intelectualitate...ScorleanuAlin scrie:Ai platit taxa?