Moderator: gor965
Banii care se aloca ,reclamelor, nadelor si multe alte lalele pe care le sti si tu din toteauna adica eterne probleme. Clubul Ovidius nu are nici o treaba cu ce am postat eu.barbumarius scrie:Care bani Dane?Aia cheltuiti poate ca Ovidius nu are nimic de castigat de la nimeni.Nu exista nimeni in club care este producator de nada sau care sa aiba magazin.
@Vladut MateianuVladut Mateianu scrie:@dan marinita
Pune frana, nu mai amesteca lucrurile..... Nu accept sa bati apropouri despre afacerea mea. Punct.
DA. Cand ne vedem intre 4 ochi .andrei vladeanu scrie:@dan marinita
de cand te cunosc ai vorbit numai asa
cineva, ruda cu altcineva, care i-o da calda lu ala care o sa fie in locul lui ala care a fost, cumatru cu nu pot sa zic inca cine, care - te-ai prins?- are de castigat de la celalalt. ala i-a dat-o intoarsa inapoi ca sa faca o diversiune, etc![]()
poti sa fii pentru prima data in viata ta CONCRET?
CINE?
Bingo, dupa parerea ta care ar fi persoanele respective sa ia haturile?andrei vladeanu scrie:zici ca la agvps nu se stia de potentialul cn crap? ba se stia f bine, pentru ca gogoasa a crescut sub ochii lor, an dupa an. potentialul nu cazut pleasca din cer. nu, nu. a fost facut cu f multa munca de rosioru & APCR.
in 2004 nu era nimic. apoi, lucrurile au inceput sa se miste.
am sa-l citez din nou pe gerula (un acid user al forumurilor de spinning)
la noi, cand e de urnit o caruta din noroi nu se baga nimeni. dupa ce caruta a inceput sa se miste se urca multi in ea. apoi, unii chiar intind mana dupa hatzuri!