Etapa a II-a CN - CHIROIU

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
marin laurentiu
Puncte: 0

Re: Etapa a II-a CN - CHIROIU

Mesaj de marin laurentiu »

@sefanmuraru
hai nu o mai lua asa...personal...mai facem si noi o caterinca...un haz de necaz...vrei sa-ti scot din arhiva caterinca lui iulian despre balta darvari din urma cu 1-2 ani? i-a venit si lui randul :mrgreen:
si mie imi place balta chiroiu4 ..pacat ca are putin peste mare...
doar cand vom taia ultimul pom,vom asfalta ultima palma de pamant si vom prinde ultimul peste,vom realiza ca nu putem manca...bani

bogkba

Mesaj de bogkba »

Tata Nitu a cerut schimbare deoarece a intrat joi in stand decat cu bete de 3,60 m si cu acele bete nu putea ajunge la plaurul care tine peste,in 18 ore nu a avut "tac",a intrat Razvan Gheorghe in locul lui cu bete de 3,90 si in jumatate de ora au avut prima trasatura.Nada lui Tata Nitu da randament dar fiind foarte multa agatatura se scapa multi crapi mai ales pe sectorul B.Tata Nitu este perfect sanatos stati linistiti! :D

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

stefanmuraru scrie:Domnule Petcu, va rog sa incetati cu aceste atacuri la adresa noastra. Toata lumea stie ca aveti o balta si ca va mandriti cu faptul ca este plina de peste si ca la orice concurs se prind tone de peste. Nu cred ca trebuie sa ne reamintiti acest lucru de fiecare data.

Nu uitati ca fiecare avem anumite gusturi/placeri; asa cum mie imi plac la nebunie femeile slabe si balta Chiroiu4, asa dumneavostra va plac .....si balta MV2;de ce tot incercati sa imi schimbati gusturile/placerile?

Imagine

Multumesc
Aveti dreptate,dar ar trebuii sa va uitati mai intai in "gradina dvs" unde unul ca(cristi trofin) mi-a adresat printre altele si urmatoarea intrebare,fara nici un motiv: "Pe cind si la MV2 o captura de 18,76 kg nea Victore?"(adica la M.V.2 nu ar exista asa ceva) :D etc,..........,Petre Iulian,care a afirmat ca nu exista cam nici o diferenta intre Chiroiu 4 si M.V.2 si George Alexandru,care la ultima sedinta a APCR,a spus ca in cazul cind eu nu voi fi de acord sa platesc in plus fata de cei 10 000 lei ( am spus ca sponzorizez cu echipament sportiv in valoare de 10000 lei,delegatia care va pleca in Anglia la CM) si alte sume pentru reclamele cu M.V.2,pe care vreau sa le imprim pe echipamentul sportiv,organizeaza el pe Chiroiu 4 "FINALA CN 2010" si sponsorizeaza tot el cu 10000 lei (de fapt el=6000lei si dl Vali Vesa=4000lei),fara sa aiba pretentia de a se inscriptiona pe echipamentul sportiv nici o reclama!!!!Eu a trebuit sa mai adaug la suma de 10000 lei si suma de 5000 lei pentru reclame!!!! :wink: Nu am nimic cu nimeni,dar nici altii sa nu aibe ceva cu mine!!!! :wink:
Victoras Petcu

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

HAI CARP WEST ! nu va lasati,hai ca se poate,curaj si perseverenta.!

R.R. FISHING TEAM
pescar de competitie

Mesaj de R.R. FISHING TEAM »

COSTI ! baga baga...,asculta sfaturile,nu fii incapatinat
Fire intinse linga plauri,ca aici nu-i ACVARIU...!

stefanmuraru
pescar de competitie

Mesaj de stefanmuraru »

Clasament 05.06.2010 - 13.00
Imagine

nelu_53

Mesaj de nelu_53 »

Hai Banatul,hai baietii ca se poate!