Etapa a II-a CN - SACEL

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Remus Munteanu

Re: Etapa a II-a CN - SACEL

Mesaj de Remus Munteanu »

Domnule Petcu,intr-adevar sunt multe lucruri urate ,dar daca vreti sa lamuriti ceva in legatura cu persoana lui Vladut ,de ce nu o faceti ca sa terminati toata ''mascarada'' asta?Am postat in seara asta deoarece in calitate de vicepresedinte in PLANET CARP am fost deranjat de aparitia in comentariile dvs. ,unele cateodata acide, a numelui clubului nostru...Si sa stiti,DOMNULE Petcu ,ca noi nu am ajuns la un nivel de perversitate asa ridicat ca la altii...Noi doar am pescuit...ca pt. asta s-a organizat CN.....

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie: (...) Ar fi multe lucruri de spus pe care dvs nu le stiti (...)
bine ca le stii tu pe toate...
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:
petcuvicto scrie: (...) Ar fi multe lucruri de spus pe care dvs nu le stiti (...)
bine ca le stii tu pe toate...

Nu trebuie sa le stiu eu pe toate,pentru ca multe se vad cu ochiul liber" :wink:
Victoras Petcu

Remus Munteanu

Andrei,ceea ce e important pt noi e ca baietii stiu sa pescuiasca....Si asta nu prea le-a picat bine unora... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

andrei vladeanu
Veteran

Remus Munteanu scrie:Andrei,ceea ce e important pt noi e ca baietii stiu sa pescuiasca....Si asta nu prea le-a picat bine unora... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
am vorbit si cu nea gigi. e suparat ca a retrogadat si spera sa-i faca echipa de crap o bucurie :D
The One Team

Remus Munteanu

Poate il punem pe C Ilie capitan ca el e de-al tau :lol: :lol: :lol:
PS: Bine ca nu m-au facut baietii ''clona''....

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Remus Munteanu scrie:Domnule Petcu,intr-adevar sunt multe lucruri urate ,dar daca vreti sa lamuriti ceva in legatura cu persoana lui Vladut ,de ce nu o faceti ca sa terminati toata ''mascarada'' asta?Am postat in seara asta deoarece in calitate de vicepresedinte in PLANET CARP am fost deranjat de aparitia in comentariile dvs. ,unele cateodata acide, a numelui clubului nostru...Si sa stiti,DOMNULE Petcu ,ca noi nu am ajuns la un nivel de perversitate asa ridicat ca la altii...Noi doar am pescuit...ca pt. asta s-a organizat CN.....
Domnule Remus,imi cer scuze pentru unele comentarii "cateodata acide" fata de clubul dvs" pentru ca probabil, am fost prost informat!!!
In ceea ce-l priveste pe Vladut,incepind din acest moment nu o sa mai comunic cu el decit atunci cind va fi cazul,dar numai pe privat!!!! Fire intinse doresc la toate echipele care participa mai departe in CN!!!!
Victoras Petcu

Remus Munteanu

Ar fi foarte bine sa va puteti tine de cuvant ,domnule Victor :!: Parerea mea personala:Organizati finala la standarde ridicate si in 2011 vom mai vedea....

andrei vladeanu
Veteran

victorash,
in ceea ce-l priveste pe vladut, asa are el gura stramba cateodata.

doar cateva exemple

- la maconka 2005 a zis inainte de concurs (exista marturia video) ca vrea sa pice oriunde, mai putin in zona in care am si picat. am luat 1016 kile
- sarulesti 2008. cu cateva zile inainte de concurs scrie pe forum ca la WWC se duc numai rapandule. apoi, la concurs noi terminam cu zero.
- floreasca 2010. anunta ca echipele au fraternizat cu bere si pastrama. apoi urmeaza Cazul Floreasca. iar la ora asta, la sacel, soimul, hook si pelicanul sunt la pastrama si spritz.

asta e vladut :D
The One Team

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

andrei vladeanu scrie:victorash,
in ceea ce-l priveste pe vladut, asa are el gura stramba cateodata.

doar cateva exemple

- la maconka 2005 a zis inainte de concurs (exista marturia video) ca vrea sa pice oriunde, mai putin in zona in care am si picat. am luat 1016 kile
- sarulesti 2008. cu cateva zile inainte de concurs scrie pe forum ca la WWC se duc numai rapandule. apoi, la concurs noi terminam cu zero.
- floreasca 2010. anunta ca echipele au fraternizat cu bere si pastrama. apoi urmeaza Cazul Floreasca. iar la ora asta, la sacel, soimul, hook si pelicanul sunt la pastrama si spritz.

asta e vladut :D
Asa este Valoare,eu unul nu-i port pica si il consider in continuare prietenul meu!!!!Nu stiu el cum ma considera!!!! Daca nu ma mai considera prietenul lui,ai doresc sa-l bata "pusca magarului"!!!! :lol:
Ultima oară modificat Mie Iun 02, 2010 22:58 de către Victoras Petcu, modificat 1 dată în total.
Victoras Petcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”