Moderator: gor965
bine ca le stii tu pe toate...petcuvicto scrie: (...) Ar fi multe lucruri de spus pe care dvs nu le stiti (...)
andrei vladeanu scrie:bine ca le stii tu pe toate...petcuvicto scrie: (...) Ar fi multe lucruri de spus pe care dvs nu le stiti (...)
am vorbit si cu nea gigi. e suparat ca a retrogadat si spera sa-i faca echipa de crap o bucurieRemus Munteanu scrie:Andrei,ceea ce e important pt noi e ca baietii stiu sa pescuiasca....Si asta nu prea le-a picat bine unora...![]()
![]()
Domnule Remus,imi cer scuze pentru unele comentarii "cateodata acide" fata de clubul dvs" pentru ca probabil, am fost prost informat!!!Remus Munteanu scrie:Domnule Petcu,intr-adevar sunt multe lucruri urate ,dar daca vreti sa lamuriti ceva in legatura cu persoana lui Vladut ,de ce nu o faceti ca sa terminati toata ''mascarada'' asta?Am postat in seara asta deoarece in calitate de vicepresedinte in PLANET CARP am fost deranjat de aparitia in comentariile dvs. ,unele cateodata acide, a numelui clubului nostru...Si sa stiti,DOMNULE Petcu ,ca noi nu am ajuns la un nivel de perversitate asa ridicat ca la altii...Noi doar am pescuit...ca pt. asta s-a organizat CN.....
Asa este Valoare,eu unul nu-i port pica si il consider in continuare prietenul meu!!!!Nu stiu el cum ma considera!!!! Daca nu ma mai considera prietenul lui,ai doresc sa-l bata "pusca magarului"!!!!andrei vladeanu scrie:victorash,
in ceea ce-l priveste pe vladut, asa are el gura stramba cateodata.
doar cateva exemple
- la maconka 2005 a zis inainte de concurs (exista marturia video) ca vrea sa pice oriunde, mai putin in zona in care am si picat. am luat 1016 kile
- sarulesti 2008. cu cateva zile inainte de concurs scrie pe forum ca la WWC se duc numai rapandule. apoi, la concurs noi terminam cu zero.
- floreasca 2010. anunta ca echipele au fraternizat cu bere si pastrama. apoi urmeaza Cazul Floreasca. iar la ora asta, la sacel, soimul, hook si pelicanul sunt la pastrama si spritz.
asta e vladut