Etapa a III-a Bunget

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
drugoi

Re: Etapa a III-a Bunget

Mesaj de drugoi »

Recunosc ca m-am straduit sa citesc pana la capat acest topic!
A fost greu, dar concluzia este una singura (din punctul meu de vedere): atat timp cat la mijloc sun bani, acest campionat national ar trebui sa dispara. Poate asa am reveni la sportivitatea de care ar trebui sa dati dovada voi cei ce se cred profesionisti, voi cei pe care noi amatorii va privim cu oarece invidie si de la care am vrea sa invatam. Pacat ca aveti atatea sanse de va da in spectacol!

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@ drugoi

felicitari ! cea mai inteleapta postare din ultimele saptamani , adevaratii sportivi pretuiesc mai mult o cupa decat un plic cu bani , in anii '80 alergam cateva mii de km in campionatul national de ciclism pentru o amarata de cupa de semicristal rosu dar pentru care plangeam cand o tineam in mana...greu de inteles :( in orice caz pacat ca acest fenomen sa transformat in alba neagra
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

daniel1980
Puncte: 0

Mesaj de daniel1980 »

Dan M scrie:de la acest post al meu, orice injurie, amenintare se soldeaza cu banarea de pe forum.

Crapmania.ro promoveaza competitia crapista si nu incurajeaza violenta.

Va multumim ptr intelegere.
decizia este buna dar prea tardiva . trebuiau luate masuri inca dinaintea concursului astfel evitandu-se sa se ajunga la circul la care s-a ajuns . acum faptul este consumat iar 2-3 vorbe aruncate aiurea pe ici pe colo 2 bani nu mai fac si nu mai impresioneaza pe nimeni .

doru_croc
pescar de competitie

Mesaj de doru_croc »

felicitari ! cea mai inteleapta postare din ultimele saptamani , adevaratii sportivi pretuiesc mai mult o cupa decat un plic cu bani , in anii '80 alergam cateva mii de km in campionatul national de ciclism pentru o amarata de cupa de semicristal rosu dar pentru care plangeam cand o tineam in mana...greu de inteles :( in orice caz pacat ca acest fenomen sa transformat in alba neagra
Tataie, erau vremurile frumoase ale sportului, cand banii erau pe ultimul loc, sau ii aduceam de acasa pentru echipament si suplimente alimentare. Cred ca baietii astia s-au molipsit de la fotbalisti. (Asta o fi si motivul pentru care au invadat baltile cu manele?)
Generati noastra mai are ceva amintiri placute. Astia micii cu ce se aleg???????
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Cristi Y scrie:@ drugoi

"in anii '80 alergam cateva mii de km in campionatul national de ciclism pentru o amarata de cupa de semicristal rosu dar pentru care plangeam cand o tineam in mana...greu de inteles"

-Tataie,ala se chema "sport de performanta",acum ai dreptate "alba neagra"!!!! :(
Victoras Petcu

Nowatiny

Mesaj de Nowatiny »

Macar sa se aleaga cu ceva din tot tam-tam'ul de anul acesta pe CN si sa speram ca la anul o sa fie mult mai bine.Fire intinse tuturor ; asteptam un podium din Anglia sa mai indulceasca tristetea.

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Intrebarea este daca mai meritam sa mergem in Anglia. Sunt sigur ca tot scandalul asta a depasit granitele tarii. Nu stiu cum se vor simti cei care vor ajunge acolo cand vor fi intrebati (ironic) de cum au decurs calificarile la noi.

PS: ceva informati oficiale despre deznodamantul etapei a 3-a primim si noi, sau totul se hotaraste cu o zi inainte de etapa a 4-a asa cum s-a intamplat la etapa a 2-a.
Mircea B.

vali dumitru

Mesaj de vali dumitru »

Pentru toti cei implicati:
Ati intrat in silentio stampa?
Valentin Dumitru

Vali Vesa
pescar de competitie