Participantii la etapa Livada se pot caza la Hotel Gala *** cu 40euro/dubla sau 30 de euro cam singla(in pret este inclus micul dejun si parcare pazita)
Cei care doresc cazare va rog sa-mi spuneti din timp pentru a face un tabel din partea Clubului (aceste rate sint valabile doar ptr noi)
Catalin Prichici
''Absolut knowledge shut the door on progressive day-to-day learning'' Simon Horton
Ii rog pe toti cei care nu au primit factura pentru mansa de la Tancabesti, in special pe cei care au platit in cont, sa-mi trimita datele pe care sa facturez, pe adresa de e-mail florentin@infopescar.tv
Multumesc si scuze de off-topic.
as vrea sa stiu sistemul de punctare in cazul care apar echipe din afara celor 60 care s-au inscris la inceput in turneu.
-daca in lotul meu de 12 sunt 5 din afara si termin ultimul cate puncte primesc?
-daca in lotul meu de 12 sunt 5 din afara si termin pe locul 6 dupa cele 5 echipe cate puncte primesc?
ps. mai bine vorbim acum de sistemul de punctare decat sa apara vre-un scandal la final (sper sa nu fie cazul sa apara echipe din afara) dar trebuie stiut pozitia OFICIALA.