Vladut Mateianu scrie:AV iti raspunde civilizat, iar tu il iei la caras ?mai mare rusinea ptr un om care se vrea un exemplu de educatie si bun simt.....
![]()
rusine ionita.

Moderator: gor965
Vladut Mateianu scrie:AV iti raspunde civilizat, iar tu il iei la caras ?mai mare rusinea ptr un om care se vrea un exemplu de educatie si bun simt.....
![]()
rusine ionita.
exista precedentul si exemplul federatiei romane de automobilismAndrei I scrie:o ineptie mai mare ca asta numai tu puteai sa debitezi!andrei vladeanu scrie:....
inca o data. daca federatia de pescuit sportiv se face impotriva vointei agvps, loturile nationale nu vor fi inscrise la mondiale, chiar daca pe antetul forului diriguitor in pescuit o sa scrie guvernul romaniei.
tu crezi ca cips ar zice pas unei adrese scrise si semnate de guvernul unei tari?) esti deplasat in mod intentionat sau din disperare?
cips nu recunoaste din romania decat pe agvps, membru fondator al aceste asociatii, atentie!, private.Andrei I scrie:te mai intreb odata..daca guvernul Romaniei doreste sa inscrie echipa nationala a Romaniei..vrei sa spui ca nu poate daca nu vrea Agvps?)
pai eu postam la subiect, omu e un martir dupa cum singur afirma : "eram si eu odinioara cand am purces la infiintarea federatiei", martirii merita cele mai frumoase coroane si jerbe de garoafe, parerea mea, iar tu poti sa TE superi, ca eu nu MA suparVladut Mateianu scrie:te mananca ! sper sa fie ultimul topic la care intervi aiurea, apoi ne suparam.....
esti liber sa-ti doresti absolut orice, inclusiv sa ma vezi mort.curatmurdar scrie:pai eu postam la subiect, omu e un martir dupa cum singur afirma : "eram si eu odinioara cand am purces la infiintarea federatiei", martirii merita cele mai frumoase coroane si jerbe de garoafe, parerea mea, iar tu poti sa TE superi, ca eu nu MA suparVladut Mateianu scrie:te mananca ! sper sa fie ultimul topic la care intervi aiurea, apoi ne suparam.....![]()
singura mea problema este ca minciuna are picioare din ce in ce mai scurte
impotriva intereselor asociatiei, nu.Andrei I scrie:coreeect..aici voiam sa ajung..si acum spune-ne si noua te rog.... agvps-ul in ce baza activeaza el? o hotarare de Guvern il poate desfiinta? ii poate stabili subtil cateva directii?