federatia

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Andrei I
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: federatia

Mesaj de Andrei I »

Vladut Mateianu scrie:AV iti raspunde civilizat, iar tu il iei la caras ? :oops: mai mare rusinea ptr un om care se vrea un exemplu de educatie si bun simt..... :oops:

rusine ionita. :oops:
:)) tu vorbesti de rusine? :)) vladut..fi serios ca esti ditai omu' nu te mai purta ca un pusti lovit de acnee
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Andrei I scrie:
andrei vladeanu scrie:....

inca o data. daca federatia de pescuit sportiv se face impotriva vointei agvps, loturile nationale nu vor fi inscrise la mondiale, chiar daca pe antetul forului diriguitor in pescuit o sa scrie guvernul romaniei.
o ineptie mai mare ca asta numai tu puteai sa debitezi!

tu crezi ca cips ar zice pas unei adrese scrise si semnate de guvernul unei tari? :)) esti deplasat in mod intentionat sau din disperare?
exista precedentul si exemplul federatiei romane de automobilism
cu tot cu antetul guvernului a fost refuzata de forul international auto in favoarea acr.

agvps este membru fondator cips-fips si niciun guvern din lume nu poate schimba treaba asta.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

lasa-l, vladut, ca la fel de inflacarat eram si eu odinioara cand am purces la infiintarea federatiei.
intre timp m-am mai racorit.
The One Team

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

se poate. numai ca eu nu permit unui asemenea personaj sa fie obraznic cu mine. asa ca , ionita nu te mai baga in seama cu mine ! pa.
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

te mai intreb odata..daca guvernul Romaniei doreste sa inscrie echipa nationala a Romaniei..vrei sa spui ca nu poate daca nu vrea Agvps? :))

nu te intreb daca Agvps este membru fondator sau nu al Cips ..intrebarea e cea de mai sus.

p.s Mateianu rege al bunui simt, tu esti cel care s-a introdus in bagare de seama cu "personajul"...daca te simti depasit te poti retrage oricand..no hard fellings.
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie:te mai intreb odata..daca guvernul Romaniei doreste sa inscrie echipa nationala a Romaniei..vrei sa spui ca nu poate daca nu vrea Agvps? :))
cips nu recunoaste din romania decat pe agvps, membru fondator al aceste asociatii, atentie!, private.
The One Team

curatmurdar

Mesaj de curatmurdar »

Vladut Mateianu scrie:te mananca ! sper sa fie ultimul topic la care intervi aiurea, apoi ne suparam..... :twisted:
pai eu postam la subiect, omu e un martir dupa cum singur afirma : "eram si eu odinioara cand am purces la infiintarea federatiei", martirii merita cele mai frumoase coroane si jerbe de garoafe, parerea mea, iar tu poti sa TE superi, ca eu nu MA supar :wink:

singura mea problema este ca minciuna are picioare din ce in ce mai scurte :twisted:

Andrei I
pescar de competitie

Mesaj de Andrei I »

coreeect..aici voiam sa ajung..si acum spune-ne si noua te rog.... agvps-ul in ce baza activeaza el? o hotarare de Guvern il poate desfiinta? ii poate stabili subtil cateva directii?
Milionar excentric

andrei vladeanu
Veteran

curatmurdar scrie:
Vladut Mateianu scrie:te mananca ! sper sa fie ultimul topic la care intervi aiurea, apoi ne suparam..... :twisted:
pai eu postam la subiect, omu e un martir dupa cum singur afirma : "eram si eu odinioara cand am purces la infiintarea federatiei", martirii merita cele mai frumoase coroane si jerbe de garoafe, parerea mea, iar tu poti sa TE superi, ca eu nu MA supar :wink:

singura mea problema este ca minciuna are picioare din ce in ce mai scurte :twisted:
esti liber sa-ti doresti absolut orice, inclusiv sa ma vezi mort.
insa, eu pot sustine cu acte si dovezi ceea ce expun.

te invit sa faci acelasi lucru si sa demasti minciuna si mincinosii (mincinosul).
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Andrei I scrie:coreeect..aici voiam sa ajung..si acum spune-ne si noua te rog.... agvps-ul in ce baza activeaza el? o hotarare de Guvern il poate desfiinta? ii poate stabili subtil cateva directii?
impotriva intereselor asociatiei, nu.
iar daca se desfiinteaza, discutia nu-si mai are rostul.
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”