Popescu Stefan scrie:Nu. Unul singur. Cel al federatiei.body scrie:la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Unu inscris de AGVPS si unul al Federatiei?
Radu Badica
nu te cred
Moderator: gor965
Popescu Stefan scrie:Nu. Unul singur. Cel al federatiei.body scrie:la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Radu Badica
S-a dus dracu si pescuitul sportiv .....Oricum doamna Melinte deja avea multe pe cap cu poker-ul si cu fiscul , cred ca va avea si AGVPS-ul , consiliat de BNR .Popescu Stefan scrie:E ca si rezolvata. Mai avem de modificat statutul in sensul inscrierii CIS-ului si inaintarea dosarului. Procedura de afiliere CIPS/FIPS este mai simpla ca procedura de dobandire a personalitatii juridice. Asteptam doar avizul dat de ANST pentru inregistrare la CIPS. Ce veti zice dupa aceea?Dragos Sinca scrie:Felicitari. E un scop nobil. Lumea intreaba altceva. E rezolvata treaba la CIPS-FIPS ca sa poti trimite lotul?
PS Daca afilierea CIPS era imposibila, aceasta federatie nu se infiinta. Intai ne-am asigurat de posibilitatea afilierii si dupa aceea am constituit federatia. Asta pentru a-i linisti pe sceptici. Cat despre cei care cred ca va fi o onoare sa-i primim in federatie, ar trebui sa mai reflecteze. Pozitia adoptata de unii care au preferat sa astepte afilierea la CIPS si apoi afilierea lor la federatie, se va dovedi păguboasă pentru ei, nu pentru federatie.
Stiti d-voastra cum si cand s-a nascut Rapidul?Popescu Stefan scrie: (...) Oricum, place sau nu place cuiva, o mare parte din cluburi se vor dizolva. Un club sportiv presupune altceva decat o asociere de prieteni sau oameni cu aceeasi pasiune.
Pe banii cui ?Popescu Stefan scrie:Nu. Unul singur. Cel al federatiei.body scrie:la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Radu Badica
Mai conteaza secolulandrei vladeanu scrie:indiferent de secol, proiectele mari s-au nascut din pasiune. chiar daca mai tarziu s-a ajuns la copos, mititelu, penescu, popescu...
in cazul de fata pasiunea pentru pescuit. d-ta nu cunosti notiunea.
ps daca ai stii ce inseamna cu adevarat pasiunea pentru pescuitul de competitie mi-ai cere - cu deferenta - un tricou senzor la spalat. are 4 stele pe spate. 4 titluri de campioni. din alt secol, intr-adevar...
AV, pe vremea cand pescuiam eu, tu te jucai prin țărână cu colegii de generatie. E adevarat, in secolul trecut.andrei vladeanu scrie:indiferent de secol, proiectele mari s-au nascut din pasiune. chiar daca mai tarziu s-a ajuns la copos, mititelu, penescu, popescu...
in cazul de fata pasiunea pentru pescuit. d-ta nu cunosti notiunea.
ps daca ai stii ce inseamna cu adevarat pasiunea pentru pescuitul de competitie mi-ai cere - cu deferenta - un tricou senzor la spalat. are 4 stele pe spate. 4 titluri de campioni. din alt secol, intr-adevar...