federatia...

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
x-ulescu

Re: federatia...

Mesaj de x-ulescu »

Popescu Stefan scrie:
body scrie:la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Unu inscris de AGVPS si unul al Federatiei?

Radu Badica
Nu. Unul singur. Cel al federatiei.

nu te cred

Popescu Stefan

Mesaj de Popescu Stefan »

Vom trai si vom vedea.

Val
Pescar de competitie

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de Val »

Popescu Stefan scrie:
Dragos Sinca scrie:Felicitari. E un scop nobil. Lumea intreaba altceva. E rezolvata treaba la CIPS-FIPS ca sa poti trimite lotul?
E ca si rezolvata. Mai avem de modificat statutul in sensul inscrierii CIS-ului si inaintarea dosarului. Procedura de afiliere CIPS/FIPS este mai simpla ca procedura de dobandire a personalitatii juridice. Asteptam doar avizul dat de ANST pentru inregistrare la CIPS. Ce veti zice dupa aceea?

PS Daca afilierea CIPS era imposibila, aceasta federatie nu se infiinta. Intai ne-am asigurat de posibilitatea afilierii si dupa aceea am constituit federatia. Asta pentru a-i linisti pe sceptici. Cat despre cei care cred ca va fi o onoare sa-i primim in federatie, ar trebui sa mai reflecteze. Pozitia adoptata de unii care au preferat sa astepte afilierea la CIPS si apoi afilierea lor la federatie, se va dovedi păguboasă pentru ei, nu pentru federatie.
S-a dus dracu si pescuitul sportiv .....Oricum doamna Melinte deja avea multe pe cap cu poker-ul si cu fiscul , cred ca va avea si AGVPS-ul , consiliat de BNR .

andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: 16.03.2011 – DEMAREAZA INSCRIERILE LA CN 2011

Mesaj de andrei vladeanu »

Popescu Stefan scrie: (...) Oricum, place sau nu place cuiva, o mare parte din cluburi se vor dizolva. Un club sportiv presupune altceva decat o asociere de prieteni sau oameni cu aceeasi pasiune.
Stiti d-voastra cum si cand s-a nascut Rapidul?
Intr-o dimineata de iunie 1923. Am si acte. Am procesul-verbal! Scris cu cerneala violeta. Culoarea cefereului. Pe prima fila sunt cele cinci nume – Grigore Grigoriu, Geza Ginzer, Tudor Petre, Dumitru Constantinescu si Franz Hladt. In atelierul de scularie de la Grivita, cu urmatoarele cuvinte:
- Ce zici, Geza, daca am face si noi o echipa de fotbal?
- Sa-ncercam, Grigore…
Cei doi strungari, Grigore si Geza, impreuna cu alti ceferisti, s-au intalnit dupa-amiaza “in localul scoalei primare din cartierul Grivita”, iar peste doua saptamani la 25 iunie, au infiintat clubul sportiv CFR. Primul presedinte: maistrul Teofil Copaci, care mi-a si imprumutat registrul pentru aceste pagini de inceput.
…Ce rau imi pare ca n-am fost in dupa-amiaza aceea la Scoala primara din Grivita… Am scapat astfel patru luni din viata CFR-ului, bunicul Rapidului meu de astazi. Au fost patru luni grele. Baietii au cumparat panza de tricouri din banii lor. O panza visinie care avea sa ramana culoarea Rapidului, dar pe care nepotii de astazi au cam uitat-o.
Stiti de ce a fost panza visinie? Ia povesteste-ne Nea Grigore:
“Pentru ca asa a vrut croitoreasa. Toate tricourile le-a cusut, cu mana ei, nevasta lui Geza. Si cum tot ea, saraca, avea sa le si spele, ia rugat pe baieti sa nu vina cu alb, pentru ca albul aduna, mai ales in Triaj, funinginea pe franghie. Intamplarea a facut sa gasim o panza visinie. Asta-I tot.”

Ioan Chirila - fragment din cartea GLASUL ROTILOR DE TREN
The One Team

Popescu Stefan

Da. Asa sa născut si Ripensia Timisoara si Chiezul si Venusul din Bucuresti, Unirea Tricolor, s.a. Rapidul mai traieste azi pentru ca il finanteaza Copos. AV, suntem in secolul 21. Trezeste-te.
Apropo, la Senzor cine spală tricourile? :lol: :lol: :lol:
Si vezi ca si atunci cluburile s-au nascut pe langa o firma puternica. Asa ar trebui si acum. Poate ca in istoria din care ai citat se spune si cum sprijineau patronii echipa de fotbal. Din cate stiu si azi terenul de fotbal al Rapidului apartine ministerului transporturilor. Poate face si magazinul Senzor o pista de pescuit pentru Clubul Senzor.
Ultima oară modificat Mie Apr 06, 2011 13:51 de către Popescu Stefan, modificat de 3 ori în total.

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Popescu Stefan scrie:
body scrie:la mondiale anul acesta Romania va avea 2 loturi?
Unu inscris de AGVPS si unul al Federatiei?

Radu Badica
Nu. Unul singur. Cel al federatiei.
Pe banii cui ?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

indiferent de secol, proiectele mari s-au nascut din pasiune. chiar daca mai tarziu s-a ajuns la copos, mititelu, penescu, popescu...
in cazul de fata pasiunea pentru pescuit. d-ta nu cunosti notiunea.

ps daca ai stii ce inseamna cu adevarat pasiunea pentru pescuitul de competitie mi-ai cere - cu deferenta - un tricou senzor la spalat. are 4 stele pe spate. 4 titluri de campioni. din alt secol, intr-adevar...
The One Team

Pasa

Mesaj de Pasa »

andrei vladeanu scrie:indiferent de secol, proiectele mari s-au nascut din pasiune. chiar daca mai tarziu s-a ajuns la copos, mititelu, penescu, popescu...

ps daca ai stii ce inseamna cu adevarat pasiunea pentru pescuitul de competitie mi-ai cere - cu deferenta - un tricou senzor la spalat. are 4 stele pe spate. 4 titluri de campioni. din alt secol, intr-adevar...
Mai conteaza secolul 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Pasa

Mesaj de Pasa »

@Andrei
nu-ti mai bate capul uni cu vorba noi cu munca :wink:
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Popescu Stefan

andrei vladeanu scrie:indiferent de secol, proiectele mari s-au nascut din pasiune. chiar daca mai tarziu s-a ajuns la copos, mititelu, penescu, popescu...

AV, pe vremea cand pescuiam eu, tu te jucai prin țărână cu colegii de generatie. E adevarat, in secolul trecut.
Pașa,
Munca este de mai multe feluri; unii muncesc cu brațele, altii cu creierul. Peste tot in viata si in orice domeniu, munca este structurată. Ca intr-o firma; nu pot fi toti muncitori, dar nici toti directori. Daca tu ai ales munca pe pista, si pe cea de organizare trebuie sa o facă unii. E infinit mai grea decat o partidă de pescuit. Ti-o garantez.

PS Saptamâna viitoare vin la Bucuresti să ridic CIS-ul federatiei. A primit avizul de la serviciu juridic si este la completat și semnat. Procedura prealabila introdusă de APCR a fost un foc de paie. Chiar i-a umflat rasul pe unii din ANST.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”