FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Pasa

Re: FINALA CN - 15 - 18 iulie MV2

Mesaj de Pasa »

Genes Florin scrie:Pasa, au fost sigur greseli, dar ele nu au tinut de cei de la Planet, arbitri au gresit la calcule.
Gabi Sandu nici nu a vrut sa se mai calculeze, am fost de fata, se resemnase cu rezultatul, nu cred ca acest CN a fost fraudat, nu aruncati cu, cuvinte urate in cei de la Planet ca au avut un parcurs foarte buna in acest CN.
Eu sincer ii compatimesc pe cei de la Carping deoarece au cel mai bun lot din Romania, dar in pescuit factorul" noroc" este prezent, faptul ca in ultimul minut au prins 4 pesti, asta este bulan mare, sper sa aibe acelasi bulan si in Anglia.
LASA-NE CU VRAJEALA ASTA CU NOROCUL, TRBUIAU SA JOACE LA SACEL POATE AVEAI SI TU NOROC :lol: :lol: :lol: 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Gabi Tomulescu
Puncte: 0

Mesaj de Gabi Tomulescu »

capul sus o sa-l tin tot timpul nu am de ce sa-l cobor poate doar atunci caind imi era rusine sa ma uit urat in ochii oamenilor care ne-au facut cacatul asta. Andrei I. poti fi tu alaturi de lotul romaniei dar cand eu stiu ca noi trebuia sa fim acolo nu prea ma trage inima...ma lasati-o dracu cu atitudinea asta ..adica sa ne f.ta lumea si noi sa fim alaturi de ei. eu de duminica am incetat sa mai fiu asa. nu poti fi fata mare intre curve vorba lui Darius.
Ne-au tras-o pentru ca Andrei Vladeanu are boala pe Piticu si pe Cristi, Ne-au tras-o pentru ca am indraznit sa facem o contestatie probata si fondata care impunea eliminarea echipei de pe C2 fara a se mai vota ceva sau interpreta in vre-un fel....pur si simplu era un punc din regulament. Echipele trebuie sa imbrace vestele imediat cum ajung langa stand. Dar daca Andrei Vladeanu a vrut sa sustina ca regulamentul nu scrie ca trebuie sa o poarte tot timpul...e bine asa. Om care a fost la atatea Campionate Mondiale , acum ajuns presedinte APCR, a putut sa se pise pe noi toti 10 oameni din lot pentru ca el are boala pe "rudeni". Ieri am aflat ca asta era singura modalitate ca Andrei Vladeanu sa poata avea un cuvant de spus in deplasarea din Anglia. pacat Andrei ca chiar si dupa ce ai devenit tata nu ai incetat sa mai faci oameni nefericiti prin vointa ta...doar pentru ca sunt urati, pitici...sau mai stiu eu cum. Mie cand m-i s-au nascut copii am jurat ca nu o sa fac rau pentru ca nu cunva sa sufere si copii mei vreodata pentru pacatele mele. Prieteneste si cu toata consideratia iti spun ( daca accepti astfel de sfaturi In parte unuia ca mine, mai mic ca varsta si mai putin dotat intelectual decat tine) fii mai bun si mai intelept.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Pasa scrie:
Genes Florin scrie:Pasa, au fost sigur greseli, dar ele nu au tinut de cei de la Planet, arbitri au gresit la calcule.
Gabi Sandu nici nu a vrut sa se mai calculeze, am fost de fata, se resemnase cu rezultatul, nu cred ca acest CN a fost fraudat, nu aruncati cu, cuvinte urate in cei de la Planet ca au avut un parcurs foarte buna in acest CN.
Eu sincer ii compatimesc pe cei de la Carping deoarece au cel mai bun lot din Romania, dar in pescuit factorul" noroc" este prezent, faptul ca in ultimul minut au prins 4 pesti, asta este bulan mare, sper sa aibe acelasi bulan si in Anglia.
LASA-NE CU VRAJEALA ASTA CU NOROCUL, TRBUIAU SA JOACE LA SACEL POATE AVEAI SI TU NOROC :lol: :lol: :lol: 8)
PASA,NU TE-AI PRINS!!!!! GENES TINE CU "PLANET" PENTRU CA FACE PARTE DIN APCR!!!!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

gabi scrie: Ieri am aflat ca asta era singura modalitate ca Andrei Vladeanu sa poata avea un cuvant de spus in deplasarea din Anglia. pacat Andrei ca chiar si dupa ce ai devenit tata nu ai incetat sa mai faci oameni nefericiti prin vointa ta...doar pentru ca sunt urati, pitici...sau mai stiu eu cum. Mie cand m-i s-au nascut copii am jurat ca nu o sa fac rau pentru ca nu cunva sa sufere si copii mei vreodata pentru pacatele mele.
e putin cam prea mult, gabi...
The One Team

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

tin cu Plandt ca sunt CAMPIONI ROMANIEI.
Imi pare rau de CARPING ca au cel mai bun lot din R OMANIA.
Balta Puiesti

Remus Munteanu

Mesaj de Remus Munteanu »

Nu ,Genes tine cu PLANET CARP fiindca ne sponsorizeza cu nada in England:Dynamite baits :lol: :lol: :lol: ....Pasa ti-a transmis ''ala micu'' SALUTARI..... :lol: :lol: :lol:
PS.Felicitari tuturor si sa recunoastem CAMPIONII....

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gabi

Nu mai amesteca numele Senzor in mizeria asta.....

Iar ca o parere personala, incearca sa accepti ca sunt altii care au dovedit ca sunt pescari mai buni decat voi ! Frumos era sa-i feliciti, nu sa-i acuzi de hotie sau sa ceri sa fie trimisi acasa ptr ca nu aveaunul vesta pe el..... Un campion asa ar fi procedat ! :wink:

PS Tu esti un pescar foarte bun, sti ca te apreciez f.mult...ramai asa, nu te mai baga in "politica" sau in jigniri inutile, lasa-i pe cei care traiesc din pescuit sa o faca.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Gabi Peter

Mesaj de Gabi Peter »

Se pare ca unii nu stiu sa piarda cu fruntea sus si au impresia in continuare ca au fost cei mai buni. Anul trecut Gabi Sandu @echipa au ajuns la campionatul Mondial. Anul acesta Gabi Sandu (in calitate de manager) @ echipa reprezinta din nou Romania la Campionatul Mondial. Mai mult ca sigur la anul va fi din nou in top. Aceasta este o dovada clara ca pe moment este “the best”. Rezultatele vorbesc de la sine. Restul e doar “can can” :lol:

Gabi Tomulescu

@ Andrei Vladeanu

mult , putin sa te gandesti la lucrul asta de cate ori ai timp sai ai sa vezi ca o sa privesti altfel oamenii
@vladut

numele pe care l-am pomenit a fost ca sa-ti aduci TU amiinte in ce hal erai criticat si cum toata lumea se indoia de corectitudinea cu care castigati concursurile. tot TU erai unul care acuzai non-combatul si favoritismele din concursuri. Acum TU nu vezi ce s-a intamplat si doar pentru ca Piticu a cerut iesirea din APCR a clubului faci afirmatiile astea. Nu au fost mai buni Vladut fara ajutorul celor de la Soimul terminau cu sute de kg sub noi. Daca erau mai buni sau daca se calificau din finala 100 % corect ,era alta treaba. ii si felicitam iar acum as fi povestit cum a fost imposibil sa-i bati pe balta pe Planet Carp.Acum scriu cum Planet a vut pastrata o cantitate de 10 kg pe care a scos-o la ora 14 duminica, sau mai rau daca nu a fosat asa inseamna ca a trecut-o cineva in fisa. Iar daca o sa o bagati p'aia cu greseala arbitrului....arbitrul era de la Planet Carp.
Alo Vladut finala am castigat-o noi cu 5 puncte... ei s-au calificat la Lates pe bune si foarte corect ...acolo ne-au dat cu balta'n cap.
apropos!
In timpul mansei de la Lates ii spuneai cevalui Gabi Sandu
Vladut Mateianu scrie:

@gabi sandu

frumoase veste ! asta este multumirea fata de vladeanu ca va calificat o mansa fara sa mai participati si sa consumati bani pe deplasare si momeala ? :shock: :D
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Gabi Tomulescu

sa nu se inteleaga gresit

Pescarii din lotul Planet Carp au pescuit corect ( cu mici scapari de nadire cu mana sau...) Sforile le-au tras Gabi Sandu si arbitrii Planet de pe fiecare sector. Si au gasit bresa aia pe B unde arbitrul nostru era cel mai slab pregatit si nu si-a dat seama si au pus deoparte cele 10.3 kg. sau ce dracu au facut ei acolo.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”